Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 dzięki Pany idę w kimę jutro będę się bawił tym, mam nadzieję że nic nie popierdolę no jak masz to po PL to nie masz raczej takich możliwości:grin: Nie znasz chyba możliwości Miszki :polew: Nothing is impossible
hubtychy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 dzięki Pany idę w kimę jutro będę się bawił tym, mam nadzieję że nic nie popierdolę no jak masz to po PL to nie masz raczej takich możliwości:grin: Nie znasz chyba możliwości Miszki :polew: Nothing is impossible wiem po sobie jak się pierwszy raz za kabel zabrałem
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- IMG_5225.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl IMG_5240.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl miszka zderzaki z eski no racja są w całości
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Siemka.... Miszka Ty to potrafisz precyzyjnie i stanowczo zapytać Przecież to jest taka banda, że jak ryja nie wydrzesz to możesz prosić i prosić do usranej śmierci ps manetka Fis już drugi raz awizowana - sprawdzam po nr przesyłki i faktycznie wisi na poczcie w Kato, czyżbym był pijany podając adres do wysyłki pod którym już nie mieszkam od 3 lat
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- IMG_5225.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl IMG_5240.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl miszka zderzaki z eski no racja są w całości przedni to nie S4 tylko caractere tu masz przód S4 Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b2/Audi_S4_B6_Avant.PNG
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 A tu masz rezanko B6 A4: Ultrasport Lower Front Bumper with Stock Upper
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 12:21 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ---------- IMG_5225.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl IMG_5240.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl miszka zderzaki z eski no racja są w całości przedni to nie S4 tylko caractere tu masz przód S4 Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b2/Audi_S4_B6_Avant.PNG no ten S4 za***isty jak tam program, zainstalowany?
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja zainstalowany błędy potrafię namierzyć i usunąć ale przy scanie abs wyskakuje komunikat (może nie będę opisywał na forum jaki ) i przerywa scan
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja zainstalowany błędy potrafię namierzyć i usunąć ale przy scanie abs wyskakuje komunikat (może nie będę opisywał na forum jaki ) i przerywa scan wersja kabla DEMO
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja zainstalowany błędy potrafię namierzyć i usunąć ale przy scanie abs wyskakuje komunikat (może nie będę opisywał na forum jaki ) i przerywa scan wersja kabla DEMO no kabla to raczej nie ale chce jakieś rejestracji i jak to zrobić Hammer
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja zainstalowany błędy potrafię namierzyć i usunąć ale przy scanie abs wyskakuje komunikat (może nie będę opisywał na forum jaki ) i przerywa scan wersja kabla DEMO no kabla to raczej nie ale chce jakieś rejestracji i jak to zrobić Hammer Nie wiem co to masz za wynalazek, ale z reguły do takiego clona jest dedykowany program. Jak mu zapodasz inny albo zaktualizujesz ten obecny to blokujesz kabel i wtedy pojawiają się klocki
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja zainstalowany błędy potrafię namierzyć i usunąć ale przy scanie abs wyskakuje komunikat (może nie będę opisywał na forum jaki ) i przerywa scan wersja kabla DEMO no kabla to raczej nie ale chce jakieś rejestracji i jak to zrobić Hammer Nie wiem co to masz za wynalazek, ale z reguły do takiego clona jest dedykowany program. Jak mu zapodasz inny albo zaktualizujesz ten obecny to blokujesz kabel i wtedy pojawiają się klocki kabel od Addassko ponoć kupił od Siemiana - to muszę do Addassko podbić po sterowniki bo ma je na CD i powinno być git ?
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja zainstalowany błędy potrafię namierzyć i usunąć ale przy scanie abs wyskakuje komunikat (może nie będę opisywał na forum jaki ) i przerywa scan wersja kabla DEMO no kabla to raczej nie ale chce jakieś rejestracji i jak to zrobić Hammer Nie wiem co to masz za wynalazek, ale z reguły do takiego clona jest dedykowany program. Jak mu zapodasz inny albo zaktualizujesz ten obecny to blokujesz kabel i wtedy pojawiają się klocki kabel od Addassko ponoć kupił od Siemiana - to muszę do Addassko podbić po sterowniki bo ma je na CD i powinno być git ? Jeśli go nie zblokowało, to powinno hulać. Oczywiście stary prog. + sterowniki (ross-tech) wywalasz..
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jeśli go nie zblokowało, to powinno hulać. Oczywiście stary prog. + sterowniki (ross-tech) wywalasz.. ok dzięki Hammer mam nadzieję, że go nie zblokowałem w sumie to raz go podpiąłem i jak to wyskoczyło wróciłem na forum
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jeśli go nie zblokowało, to powinno hulać. Oczywiście stary prog. + sterowniki (ross-tech) wywalasz.. ok dzięki Hammer mam nadzieję, że go nie zblokowałem w sumie to raz go podpiąłem i jak to wyskoczyło wróciłem na forum no i używaj go bez neta, żeby aktualizację nie pobrał... ---------- Post dopisany at 15:10 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ---------- A jak go popsułeś to w razie W mam takie nowe
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ty diable wcielony Nic nie rezam nic nie chcę
H4mm3R Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ty diable wcielony Nic nie rezam nic nie chcę Ale Addassko chce nowy i działający
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ten kabel fest ciulaty jest co addassko go miał. I pytanie dlaczego dał Ci go bez programu? Pewnie chciał żebyś go zablokował i kupił nowy bo pewnie zgubil sterowniki.
Rekomendowane odpowiedzi