Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 no co to jest warunek na klubowicza co najmniej 1 zlot zaliczony
pajda Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Juz 5:1 ale akcje... Takie mecze można oglądać. wkońcu kanonierzy ,no graja jak natchnieni pajda, jeszcze 28 miejsc do Bukowiny zapisać Cię jak ostatnio ? myślę nad tym czyli wysyłam do jarko PW:wink: sam se wysle jak sie zdecyduje - mysle co by tu mozna dorezać zamiast wyjazdu
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Juz 5:1 ale akcje... Takie mecze można oglądać. wkońcu kanonierzy ,no graja jak natchnieni pajda, jeszcze 28 miejsc do Bukowiny zapisać Cię jak ostatnio ? myślę nad tym czyli wysyłam do jarko PW:wink: sam se wysle jak sie zdecyduje - mysle co by tu mozna dorezać zamiast wyjazdu fc**j rzeczy bo taka BT na 3 dni na 2 osoby to 1k jak nic
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 No nie wiem czy tak fc**j bo np. tylko lustra S4 składane, fotochrom, podgrzewane... Nie licze już silniczków i innych potrzebnych do tego rzeczy.
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 No nie wiem czy tak fc**j bo np. tylko lustra S4 składane, fotochrom, podgrzewane... Nie licze już silniczków i innych potrzebnych do tego rzeczy. a ja tam pierlolę to...liczy się zabawa a co:decayed:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Juz 5:1 ale akcje... Takie mecze można oglądać. wkońcu kanonierzy ,no graja jak natchnieni pajda, jeszcze 28 miejsc do Bukowiny zapisać Cię jak ostatnio ? myślę nad tym czyli wysyłam do jarko PW:wink: sam se wysle jak sie zdecyduje - mysle co by tu mozna dorezać zamiast wyjazdu okej rezacz
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 jakbym kasę liczył, to bym goowno miał i nic nie widział i nikogo nie poznał. A tak mam, widziałem i poznałem:decayed:
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Veni, vidi, vici... jakiś Ty wykształcony człowiek:decayed:
Miszka82 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 jakbym kasę liczył, to bym goowno miał i nic nie widział i nikogo nie poznał. A tak mam, widziałem i poznałem:decayed: i nawet stałeś się innym człowiekiem Polkopięć
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 jakbym kasę liczył, to bym goowno miał i nic nie widział i nikogo nie poznał. A tak mam, widziałem i poznałem:decayed: i nawet stałeś się innym człowiekiem Polkopięć no widzisz Miszkoosiemdwa:naughty:
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Veni, vidi, vici... jakiś Ty wykształcony człowiek:decayed: Eeeea tam... Google... jakbym kasę liczył, to bym goowno miał i nic nie widział i nikogo nie poznał. A tak mam, widziałem i poznałem:decayed: i nawet stałeś się innym człowiekiem Polkopięć :decayed:
turzol Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Juz 5:1 ale akcje... Takie mecze można oglądać. wkońcu kanonierzy ,no graja jak natchnieni Ja właśnie odpaliłem powtórkę na C+ Gol, ale zdążyłem wynik poznać
Polko_V Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 dobra Pany...trza iść lygać bo o 4.45 wstoć trza:facepalm:...jeszcze dwa razy i łikynt:decayed: dobranoc:hi:
Rekomendowane odpowiedzi