diman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości Ty Diman Ty nie ma takiej opcji ja się jebłem spać jak tylko wszedłem na chatę
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika że zaręczyli się?
diman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika no trudno szkoda bo klubowy był sentyment do niego odczuwałem
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika że zaręczyli się? nie wiem ale podobno Kędzior ostatnio spotkał bankiera na kopalni, a to znaczy, że będzie miał szczęście
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika no trudno szkoda bo klubowy był sentyment do niego odczuwałem rozmawialem juz z moja na ten temat, i mowi ze korzystala z niego i upadl jej ale ucho bylo cale. na 90% jest pewna ze byl ok jesli to rzeczywiscie ona to cie przeprasza i mowi ze odkupi ci kubeczek jesli bedziesz zainteresowany jakims PS. Stasiu ale z ciebie sprzedawczyk zawiodles mnie
diman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika no trudno szkoda bo klubowy był sentyment do niego odczuwałem rozmawialem juz z moja na ten temat, i mowi ze korzystala z niego i upadl jej ale ucho bylo cale. na 90% jest pewna ze byl ok jesli to rzeczywiscie ona to cie przeprasza i mowi ze odkupi ci kubeczek jesli bedziesz zainteresowany jakims PS. Stasiu ale z ciebie sprzedawczyk zawiodles mnie przyjmuje przeprosiny kubka nie musisz mi odkupować ---------- Post dopisany at 20:50 ---------- Poprzedni post napisany at 20:49 ---------- P.S. kubek ucha nie stracił ale został u szczerbiony
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika ---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ---------- siemacie ja wam dam się śmiać z biednego Dimana Diman, wiem kto uszkodził twój kubek Hmmmm kto? tak z czystej ciekawości jeden osobnik płci żeńskiej:wink: , nie jest twoją żoną, nie jest moją żoną, mieszka w sosnowcu i jest przyszłą żoną pewnego górnika no trudno szkoda bo klubowy był sentyment do niego odczuwałem rozmawialem juz z moja na ten temat, i mowi ze korzystala z niego i upadl jej ale ucho bylo cale. na 90% jest pewna ze byl ok jesli to rzeczywiscie ona to cie przeprasza i mowi ze odkupi ci kubeczek jesli bedziesz zainteresowany jakims PS. Stasiu ale z ciebie sprzedawczyk zawiodles mnie przyjmuje przeprosiny kubka nie musisz mi odkupować nie ja tylko ona ja jak cos to bede musial Wiktorowi odkupic soczki hehehe ale niemultiwitamine
diman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 spoko wiktor zaopatrzył się już w nowe
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 P.S. kubek ucha nie stracił ale został u szczerbiony to moze za mocno sie wgryzla tymi swoimi zajeczymi jedynkami hehehee
diman Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 P.S. kubek ucha nie stracił ale został u szczerbiony to moze za mocno sie wgryzla tymi swoimi zajeczymi jedynkami hehehee he ano może
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 P.S. kubek ucha nie stracił ale został u szczerbiony to moze za mocno sie wgryzla tymi swoimi zajeczymi jedynkami hehehee też czułem w nocy jakby mnie ktoś od tyłu przygryzał
Miszka82 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Te od Ucha to wy się odpierd**lcie
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 P.S. kubek ucha nie stracił ale został u szczerbiony to moze za mocno sie wgryzla tymi swoimi zajeczymi jedynkami hehehee też czułem w nocy jakby mnie ktoś od tyłu przygryzał moja mowi ze cie wpuscila do siebie pod koldre i na wlasnej piersi wychowala a ty jak zmija ja teraz wydales hehe ma na ciebie focha i odwoluje wasze jutrzejsze spotkanie
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 P.S. kubek ucha nie stracił ale został u szczerbiony to moze za mocno sie wgryzla tymi swoimi zajeczymi jedynkami hehehee też czułem w nocy jakby mnie ktoś od tyłu przygryzał moja mowi ze cie wpuscila do siebie pod koldre i na wlasnej piersi wychowala a ty jak zmija ja teraz wydales hehe ma na ciebie focha i odwoluje wasze jutrzejsze spotkanie do jutra jej przejdzie
Kędzior Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Pokoj z Widokiem na Wojne - Egzotyczna przygoda - YouTube ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ----------
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Gebrauchtwagen: Audi, A6, Avant 2.7 T quattro** 70.000KM, Benzin, ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- szkoda ze w tipie
Rekomendowane odpowiedzi