Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka z wieczora! właśnie wróciłem z kina. SĘP - polecam. :good: Dobra obsada i jak na Polskie warunki to serio dobry film. :good:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed:....daj spokój potem będzie nas objeżdżał multikiem :wink:.....już taki jeden jest w okolicy :kwasny:

:decayed:

Opublikowano
Siemka z wieczora! właśnie wróciłem z kina. SĘP - polecam. :good: Dobra obsada i jak na Polskie warunki to serio dobry film. :good:

O czym to jest?

Opublikowano

Główny bohater poszukuje ludzi, którzy pomagają w ucieczkach więźniom/skazańcom. Nie wie też po co ich porywają i podejrzenia trafiają nie tam gdzie powinny o czym później się przekonuje i musi podjąć bardzo ciężką decyzję... CIężko coś o tym pisać żeby nie zdradzić tematu a mo że ktoś chętnie się na to wybierze.

Opublikowano

nie chodze na polskie filmy do kina, szkoda kasy

Opublikowano

Nikt nie będzie Cię namawiał. :wink4: A jeśli chodzi o SĘPa to jest to całkiem inny film od tych idiotycznych komedii, które były w ostatnich czasach. :cool: A tak z ciekawości na czym ostatnio wogóle byłeś w kinie? :naughty:

Opublikowano
Nikt nie będzie Cię namawiał. :wink4: A jeśli chodzi o SĘPa to jest to całkiem inny film od tych idiotycznych komedii, które były w ostatnich czasach. :cool: A tak z ciekawości na czym ostatnio wogóle byłeś w kinie? :naughty:

uuuu zadajesz ciężkie pytania, skyfall

Opublikowano

pajda to chyba ostatnio w kinie to na kreglach byl...:decayed:

Opublikowano

Akjam gwintu szukasz :decayed:

Opublikowano

uuuu zadajesz ciężkie pytania, skyfall

Aż tak dawno to nie było... :decayed:
pajda to chyba ostatnio w kinie to na kreglach byl...:decayed:

:grin:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ----------

A masz? :decayed: Dawaj mi tu cene na PW i wszystkie informacje. :naughty:
Opublikowano

na kręglach to wogole nie pamietam kiedy byłem, a przeszedłbym się :decayed:

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ----------

akjam co to gwint będzie ?

Opublikowano

[/color]

A masz? :decayed: Dawaj mi tu cene na PW i wszystkie informacje. :naughty:

Miałem FK ale już sprzedany, jak znowu coś mi wpadnie w ręce to dam znać :wink:

Opublikowano

akjam 19" poka,poka

Opublikowano

Jak będą na garażu to wrzucę fotki. :wink4: ALbo jak będa już na aucie.. :naughty: Co do gwintu to się zastanawiam... Jest już nisko i komfortowo a na gwincie jednak komfort byłby nieco mniejszy a obniżenie nie wiele większe więc póki co to są tylko myśłi... :decayed:

Opublikowano
Jak będą na garażu to wrzucę fotki. :wink4: ALbo jak będa już na aucie.. :naughty: Co do gwintu to się zastanawiam... Jest już nisko i komfortowo a na gwincie jednak komfort byłby nieco mniejszy a obniżenie nie wiele większe więc póki co to są tylko myśłi... :decayed:

weź nie pier**l ino pokasz wzór !

Opublikowano
:tonguemad:
Opublikowano

weź nie pier**l ino pokasz wzór !

alufelga-mis-OBRAZKY.PL.jpg