akjam Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Siemka z wieczora! właśnie wróciłem z kina. SĘP - polecam. Dobra obsada i jak na Polskie warunki to serio dobry film.
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 ....daj spokój potem będzie nas objeżdżał multikiem .....już taki jeden jest w okolicy
Mitshi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Siemka z wieczora! właśnie wróciłem z kina. SĘP - polecam. Dobra obsada i jak na Polskie warunki to serio dobry film. O czym to jest?
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Główny bohater poszukuje ludzi, którzy pomagają w ucieczkach więźniom/skazańcom. Nie wie też po co ich porywają i podejrzenia trafiają nie tam gdzie powinny o czym później się przekonuje i musi podjąć bardzo ciężką decyzję... CIężko coś o tym pisać żeby nie zdradzić tematu a mo że ktoś chętnie się na to wybierze.
pajda Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 nie chodze na polskie filmy do kina, szkoda kasy
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nikt nie będzie Cię namawiał. A jeśli chodzi o SĘPa to jest to całkiem inny film od tych idiotycznych komedii, które były w ostatnich czasach. A tak z ciekawości na czym ostatnio wogóle byłeś w kinie?
pajda Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nikt nie będzie Cię namawiał. A jeśli chodzi o SĘPa to jest to całkiem inny film od tych idiotycznych komedii, które były w ostatnich czasach. A tak z ciekawości na czym ostatnio wogóle byłeś w kinie? uuuu zadajesz ciężkie pytania, skyfall
addassko Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 pajda to chyba ostatnio w kinie to na kreglach byl...
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nikt nie będzie Cię namawiał. A jeśli chodzi o SĘPa to jest to całkiem inny film od tych idiotycznych komedii, które były w ostatnich czasach. A tak z ciekawości na czym ostatnio wogóle byłeś w kinie? uuuu zadajesz ciężkie pytania, skyfall Aż tak dawno to nie było... pajda to chyba ostatnio w kinie to na kreglach byl... ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- Akjam gwintu szukasz A masz? Dawaj mi tu cene na PW i wszystkie informacje.
pajda Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 na kręglach to wogole nie pamietam kiedy byłem, a przeszedłbym się ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ---------- akjam co to gwint będzie ?
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 [/color] Akjam gwintu szukasz A masz? Dawaj mi tu cene na PW i wszystkie informacje. Miałem FK ale już sprzedany, jak znowu coś mi wpadnie w ręce to dam znać
akjam Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak będą na garażu to wrzucę fotki. ALbo jak będa już na aucie.. Co do gwintu to się zastanawiam... Jest już nisko i komfortowo a na gwincie jednak komfort byłby nieco mniejszy a obniżenie nie wiele większe więc póki co to są tylko myśłi...
pajda Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak będą na garażu to wrzucę fotki. ALbo jak będa już na aucie.. Co do gwintu to się zastanawiam... Jest już nisko i komfortowo a na gwincie jednak komfort byłby nieco mniejszy a obniżenie nie wiele większe więc póki co to są tylko myśłi... weź nie pier**l ino pokasz wzór !
stanley Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak będą na garażu to wrzucę fotki. ALbo jak będa już na aucie.. Co do gwintu to się zastanawiam... Jest już nisko i komfortowo a na gwincie jednak komfort byłby nieco mniejszy a obniżenie nie wiele większe więc póki co to są tylko myśłi... weź nie pier**l ino pokasz wzór !
Rekomendowane odpowiedzi