diman Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 aleśta rozgadane chłopaki siemanko przyszły ojcze
Miszka82 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 aleśta rozgadane chłopaki siemanko przyszły ojcze no dobry co tam w wielkim świecie
diman Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 aleśta rozgadane chłopaki siemanko przyszły ojcze no dobry co tam w wielkim świecie nuda na urlopie jestem z małym się kolegujemy taka ojcowska integracja
Polko_V Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 65tys - no juz wole gołe B8 takiego auta to raczej nie kupuje nikt na co dzień a ja nie...wolałbym tą RS:decayed:
diman Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 65tys - no juz wole gołe B8 takiego auta to raczej nie kupuje nikt na co dzień a ja nie...wolałbym tą RS:decayed: jestem tego samego zdania
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 aleśta rozgadane chłopaki siemanko przyszły ojcze no dobry co tam w wielkim świecie nuda na urlopie jestem z małym się kolegujemy taka ojcowska integracja na szczęście nie mam pieniędzy na takie więc zostanę przy akn'ie
diman Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 no tam to już trzeba mieć za żonę córkę arabskiego szejka żeby tym jeździć na co-dzień
Polko_V Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jak dla mnie...nie na czy oko zawiesić na gołym B8, ale oczywiście to mój gust:wink:. Dla mnie B5 RS4 robi robotę, jak jedzie to już widzisz, że coś tu curva jest "nie halo"...
akjam Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 no tam to już trzeba mieć za żonę córkę arabskiego szejka żeby tym jeździć na co-dzień Eeee tam od razu żonę...
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 no tam to już trzeba mieć za żonę córkę arabskiego szejka żeby tym jeździć na co-dzień Eeee tam od razu żonę...
Wandet15 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ktoś wczoraj pisał o foteliku dla dziecka W Będzinie jest fajny sklep na ul. Partyzantów 8A. Znajomy kupował dla dziecka fotelk Recaro i cena była nawet niższa niż na allegro Naprawdę mają bardzo dużo klientów
Polko_V Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 szło by powiedzieć skoro świt Arturku, to jest normalne po nocce:grin:
Rekomendowane odpowiedzi