stanley Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Akjam, za tydzień ja stawiam o to w takim razie ja tez pojde Ty linie trzymasz czy coś tam... chyba przekrój elipsy
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Akjam, za tydzień ja stawiam o to w takim razie ja tez pojde Ty linie trzymasz czy coś tam... jednak mnie jutro niebedzie Jak Twoja będzie to z nią załatwię. Akjam, za tydzień ja stawiam o to w takim razie ja tez pojde Ty linie trzymasz czy coś tam... chyba przekrój elipsy
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Akjam, za tydzień ja stawiam o to w takim razie ja tez pojde
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzięki za spocicha podziękował za dzisiaj i Hamerkowi za przepalenie wydechu :kox::kox: Oj czarno szło ciekawe co misiaczki sobie pomyślały jak przelecialem koło nich 220kmh
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Jak Twoja będzie to z nią załatwię. to ja niewiem co wy tam bedziecie przymierzac hehe---------- Post dopisany at 23:00 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ---------- Akjam, za tydzień ja stawiam o to w takim razie ja tez pojde Ty linie trzymasz czy coś tam... chyba przekrój elipsy masz szczescie ze niewiem co to jest elipsa bo bym ci jebnal :polew::polew::polew::polew::polew:
danielom Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Ostrego już chyba nie będę więcej jadł. THX mega ekipie. Nigdy wiecej gdzieś ty się stracił Uznalem, ze nie bede za popierdolkami jechal A serio, ja lecialem dk81
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzięki za spocicha podziękował za dzisiaj i Hamerkowi za przepalenie wydechu :kox::kox: Oj czarno szło ciekawe co misiaczki sobie pomyślały jak przelecialem koło nich 220kmh ze szybciej juz niepoleci
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzięki za spocicha podziękował za dzisiaj i Hamerkowi za przepalenie wydechu :kox::kox: Oj czarno szło ciekawe co misiaczki sobie pomyślały jak przelecialem koło nich 220kmh Czy udało się zrobić fotkę?
tomaszstn Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Pajda, tu masz to o czym rozmawialiśmy: B8 (2007-) - motoAllegro raczej w B8 w 2.0TDI nie było q, tylko w wersji 170KM i 3.0TDI
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Spiżdżam Pajda może byś zabrał od Kędziora te dystanse jakbyś miał do mnie przyjechać przymierzyć felgę?
akjam Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 No... A tak się śmiali. Sami teraz na alledrogo siedzą i forum od A do Z...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 dobrze, że mam tylko B5 i mam na to wyebane
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Dzięki za spocicha podziękował za dzisiaj i Hamerkowi za przepalenie wydechu :kox::kox: Oj czarno szło ciekawe co misiaczki sobie pomyślały jak przelecialem koło nich 220kmh ze szybciej juz niepoleci Chyba ta
Rekomendowane odpowiedzi