danielom Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie ma opcji zeby takie cisnienie zadac na ori ajm
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie ma opcji zeby takie cisnienie zadac na ori ajm Daniel, mam zrobić fotę mojej turbiny i od mareckiego ? PS. Mam nawet gdzieś moje pierwsze logii po zmianie softu...
danielom Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie ma opcji zeby takie cisnienie zadac na ori ajm Daniel, mam zrobić fotę mojej turbiny i od mareckiego ? PS. Mam nawet gdzieś moje pierwsze logii po zmianie softu... Chetnie zobacze, a jesli faktycznie takie cos miales, to nic dziwnego ze tego nie wytrzymala
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie ma opcji zeby takie cisnienie zadac na ori ajm Daniel, mam zrobić fotę mojej turbiny i od mareckiego ? PS. Mam nawet gdzieś moje pierwsze logii po zmianie softu... Chetnie zobacze, a jesli faktycznie takie cos miales, to nic dziwnego ze tego nie wytrzymala zrobiłem na tym sofcie równe 100tys km, więc myślę, że nieźle
danielom Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Dalej obstane przy tym, ze 1,5 bara to dla turbo VNT15 sporo za duzo, bo po co by wymieniac na awx'a w afnie skoro to te same turbo czy w ajm'ie zeby osiagnac Twoj wynik u wiekszosci chlopakow na forum. Chybam, ze miales cudowny egzemplarz a tuner mial jaja, albo jednak cos innego niz ori vnt15 a nie gt1749va
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 bedę w robo w środę, zobaczę co do się zrobić. A może jutro podjadę po nowe turbo, to sprawdzę swoje stare
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 dobrze ,że moje turbo nie padło bo by było ,że je zepsułem nieumiejętną jazdą :grin:
stanley Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 u mnie Baśka 2 tyg wcześniej zrobiła 20 km moim autem... może to mieć wpływ na usterkę ?
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie wiem w jakim stopniu ale kosztami byś mógł ją obciążyć ---------- Post dopisany at 00:27 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------
danielom Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 dobrze ,że moje turbo nie padło bo by było ,że je zepsułem nieumiejętną jazdą :grin: Do mnie pijesz?
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 dobrze ,że moje turbo nie padło bo by było ,że je zepsułem nieumiejętną jazdą :grin: Do mnie pijesz? dziś nie piję.....wolę coś pamiętać z dnia
danielom Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 dobrze ,że moje turbo nie padło bo by było ,że je zepsułem nieumiejętną jazdą :grin: Do mnie pijesz? dziś nie piję.....wolę coś pamiętać z dnia Bo chetnie dowiem sie co masz do powiedzenia w tym temacie ,skoro taki z Ciebie przesmiewca
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Proponuje szklanke zimnej wody ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ---------- Skoro Ci stan napisal ile mu programem wysterowali to Ty oczywiscie wiesz ,ze tyle sie nie da.....skoro mu wysterowali tyle to idzie....ja sie nie znam ale jak mu tak zrobili to po kiego grzyba napinka?
danielom Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Proponuje szklanke zimnej wody Dla siebie? Prosze bardzo, chetnie Cie poczestuje. Ustalmy sobie jedno, w d*pie mam Twoje gadki na temat moich wypowiedzi, jak masz cos rzeczowego do powiedzenia to pisz, a jak nie to sie ode mnie odpier**l. Dosc juz mam Twoich przygadowek, chociaz wyglada na to, ze tylko tyle potrafisz. ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- Wiem tyle co zaglebialem sie w swoim temacie, a ze w AJM wystepowaly te same turbiny co w AFN'ie to wiem ile mozna dla nich zadac ,rozmawiajac z ludzmi typu anderllh czy Sztomel. Roznica polega na tym, ze ja robie sobie to sam, a nie robia mi koledzy ,dlatego staram sie dowiedziec jak najwiecej. I nigdzie nie napialem sie w temacie turbiny, po prostu to zwykla ciekawosc co tam ma skoro takie cisnienie, bo ja nie sadze zeby to byla vnt 15, a jesli jest, to ewenement w tym temacie i bardzo chetnie zobacze co to jest. Tyle mam do powiedzenia.
H4mm3R Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 Proponuje szklanke zimnej wody Dla siebie? Prosze bardzo, chetnie Cie poczestuje. Ustalmy sobie jedno, w d*pie mam Twoje gadki na temat moich wypowiedzi, jak masz cos rzeczowego do powiedzenia to pisz, a jak nie to sie ode mnie odpier**l. Dosc juz mam Twoich przygadowek, chociaz wyglada na to, ze tylko tyle potrafisz. To czemu na nie reagujesz, a nawet czasem nie są bezpośrednio skierowane do Ciebie, a rzucasz się jak sagi w pokrzywach Wrzuć na luz cycu
Rekomendowane odpowiedzi