Polko_V Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Każdemu podoba się coś innego, ostatnio ktoś chciał mnie zaszczekać za cytrynę C5 nie tylko ja Cię "zaszczekałem":grin:. Ponadto pisałem każdy ma swój gust... jak będziesz chciał kupić citrinkę, to i tak kupisz:wink: ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ----------
seves Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 tył 2,4 bara przód 2,2 to jest do 225/40/18 ?? I czemu w przodu mniej niż z tyłu ?? ja dla 18' i 19' daję zawsze 2,5-2,6 i tył i przód ... w bexie na bv jak miałem z tylu 2,2lub mniej tył się ślizgał pajda za mało ładujesz bo na wlepie dla 18cali jest więcej, ja w bexie miałem koła ori 18cali i tam na wlepie było coś koło 2,5 właśnie ale nie pamiętam poza tym ja z reguły dokładam trochę na plus bo raz że za szybko mi się boki ścinają od jazdy po zakrętach a dwa że teoretycznie to niższe spalanie.. teoretycznie:grin:
Gość Lokiszta Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Witam mozna z kims sie umowic i zdiagnozowac a4 b6 problem z turbina lub czyms co nia steruje caly czas sie wylancza
pajda Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Witam mozna z kims sie umowic i zdiagnozowac a4 b6 problem z turbina lub czyms co nia steruje caly czas sie wylancza pierw przyjedz kilka razy na spota a potem pogadamy
Polko_V Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Witam mozna z kims sie umowic i zdiagnozowac a4 b6 problem z turbina lub czyms co nia steruje caly czas sie wylancza pierw przyjedz kilka razy na spota a potem pogadamy dokładnie jak Michał powiedział...raz przyjedziesz a potem słuch o człowieku zaginął...:to nie ma to tamto" . I nie odbieraj to jako to, że My są wredni, ale tak niestety jest:wink:---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- i oczywiście jest pssyyt... ...właśnie antybiotyk piwem popijałem:facepalm:
ucho.77 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Witam mozna z kims sie umowic i zdiagnozowac a4 b6 problem z turbina lub czyms co nia steruje caly czas sie wylancza pierw przyjedz kilka razy na spota a potem pogadamy dokładnie jak Michał powiedział...raz przyjedziesz a potem słuch o człowieku zaginął...:to nie ma to tamto" . I nie odbieraj to jako to, że My są wredni, ale tak niestety jest:wink:---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- i oczywiście jest pssyyt... ...właśnie antybiotyk piwem popijałem:facepalm: wredniaki z was:grin::grin:
Polko_V Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- Witam mozna z kims sie umowic i zdiagnozowac a4 b6 problem z turbina lub czyms co nia steruje caly czas sie wylancza pierw przyjedz kilka razy na spota a potem pogadamy dokładnie jak Michał powiedział...raz przyjedziesz a potem słuch o człowieku zaginął...:to nie ma to tamto" . I nie odbieraj to jako to, że My są wredni, ale tak niestety jest:wink:---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- i oczywiście jest pssyyt... ...właśnie antybiotyk piwem popijałem:facepalm: wredniaki z was:grin::grin: oj tam oj tam......nareście pakiet lato założony... tylko jakaś choojowa mi ta gleba się skręciła:disgust: -90 mam i 10 wyżej niż w zeszłym sezonie... ...ech curva...chyba się starzeję
Rekomendowane odpowiedzi