Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Biała ładna i nie biedna nom... nie pogardziłbym taką...ja już wiedziałbym co z nią zrobić...zglebić sucz i jakieś ładne koło:kox:
addassko Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 :hi:siema po dluzszej nieobecnosci
sokal Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Siema sąsiady Wymiękłem z moim utrzymaniem serii i szukam gwintu Kojarzy ktoś jakiś sklep w okolicy? Albo może ktoś ma na zbyciu
stanley Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Siema sąsiady Wymiękłem z moim utrzymaniem serii i szukam gwintu Kojarzy ktoś jakiś sklep w okolicy? Albo może ktoś ma na zbyciu Bulczas może coś mieć
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja 3 pyrsk ten zaś psuje i naprawia...psuje i naprawia...psuje i naprawia:facepalm:
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja nic detox po wczoraj zapodam filma i w kimono
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja tylko się zastanawiam jak ja wrócę do roboty tego 6 maja:facepalm:
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja tylko się zastanawiam jak ja wrócę do roboty tego 6 maja:facepalm: Na co Ty zachorowałeś że dopiero wtedy wracasz?????
ucho.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 a ja nie umiem skończyć jednego bo połówka siedzi mi nad głową i dupe truje żebym jej wozidła szukał
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja tylko się zastanawiam jak ja wrócę do roboty tego 6 maja:facepalm: Na co Ty zachorowałeś że dopiero wtedy wracasz????? Zapalenie więzów chłonnych...dwa dni póżniej różyczka mnie dopodła...tydzień temu leczyłem zapalenie gardła...a teraz leczę się ogólnie profilaktycznie:grin:. A jestem od 4 kwietnia na L4 do 2 maja:decayed:
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja tylko się zastanawiam jak ja wrócę do roboty tego 6 maja:facepalm: Na co Ty zachorowałeś że dopiero wtedy wracasz????? Zapalenie więzów chłonnych...dwa dni póżniej różyczka mnie dopodła...tydzień temu leczyłem zapalenie gardła...a teraz leczę się ogólnie profilaktycznie:grin:. A jestem od 4 kwietnia na L4 do 2 maja:decayed: ...jakiś taki chorowity model
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja tylko się zastanawiam jak ja wrócę do roboty tego 6 maja:facepalm: Na co Ty zachorowałeś że dopiero wtedy wracasz????? Zapalenie więzów chłonnych...dwa dni póżniej różyczka mnie dopodła...tydzień temu leczyłem zapalenie gardła...a teraz leczę się ogólnie profilaktycznie:grin:. A jestem od 4 kwietnia na L4 do 2 maja:decayed: ...jakiś taki chorowity model oj tam oj tam... na następny miesiąc...2 kartki żywnościowe:facepalm:
Miszka82 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 a ja nie umiem skończyć jednego bo połówka siedzi mi nad głową i dupe truje żebym jej wozidła szukał Ucho będziesz miał to co ja, albo szukaj gorszej marki i rocznikowo najmłodszego albo dorzuć drugie tyle (tak tak wiem łatwo się mówi) i wtedy coś łykniesz, ja jak szukałem dla mojej to wydałem z 500zł na wache - mało nie mało ale poszło a auta nie kupiłem i każdy powrót kończył się tak jak Twój - same heble. albo daj jej B6 tak jak ja
ucho.77 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 a ja nie umiem skończyć jednego bo połówka siedzi mi nad głową i dupe truje żebym jej wozidła szukał Ucho będziesz miał to co ja, albo szukaj gorszej marki i rocznikowo najmłodszego albo dorzuć drugie tyle (tak tak wiem łatwo się mówi) i wtedy coś łykniesz, ja jak szukałem dla mojej to wydałem z 500zł na wache - mało nie mało ale poszło a auta nie kupiłem i każdy powrót kończył się tak jak Twój - same heble. albo daj jej B6 tak jak ja normalnie tragedia ale dała sie już przekonać do małego wieś-vaga:grin: a jeszcze kilka dni temu były
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Moja Żonka pierw na Lupo lookała...no nie powiem podoba mi się do dziś, ale wpadło Polo 6N2 wg mnie jedno z najładniejszych modelowo:wink:
turzol Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Moja Żonka pierw na Lupo lookała...no nie powiem podoba mi się do dziś, ale wpadło Polo 6N2 wg mnie jedno z najładniejszych modelowo:wink: 6N2
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Moja Żonka pierw na Lupo lookała...no nie powiem podoba mi się do dziś, ale wpadło Polo 6N2 wg mnie jedno z najładniejszych modelowo:wink: 6N2 srebne 3d 1.4 16V 101KM na 175/50/15 i jeszcze jakiś pakiet obniżający dojdzie, bo ostatnio mi powiedziała, że kiepsko się ją myje:grin:...sama chciała:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi