akjam Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jacy dziś wszyscy rozmowni. Lecę na rowerek.
pajda Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jacy dziś wszyscy rozmowni. Lecę na rowerek. o taj porze to jest psyt
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 też bym poszedł, ale nie mam koła ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- PS. Dzisiaj zamówiłem nową ori klamkę w ASO, jutro z rana jedzie na lakiernię już mnie wkurzało to szukanie po allegro
Kędzior Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 też bym poszedł, ale nie mam koła ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:28 ---------- PS. Dzisiaj zamówiłem nową ori klamkę w ASO, jutro z rana jedzie na lakiernię już mnie wkurzało to szukanie po allegro kto bogatemu zabroni hehe
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pany....bo albo ja jestem j**nięty albo Wy Jak klima jest włączona to przycisk ECON jest podświetlony ? pytam bo zgłupiałem dziś jadę i klima wyłączona i wieje normalnie zimne jak c**j, włączyłem klimę ten przycisk ECON się zapalił i zaczęło wiać zimne ale nie jak z klimy.
turzol Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pany....bo albo ja jestem j**nięty albo Wy Jak klima jest włączona to przycisk ECON jest podświetlony ? pytam bo zgłupiałem dziś jadę i klima wyłączona i wieje normalnie zimne jak c**j, włączyłem klimę ten przycisk ECON się zapalił i zaczęło wiać zimne ale nie jak z klimy. econ podświetlony = sprężarka nie tłoczy / brak klimy
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pany....bo albo ja jestem j**nięty albo Wy Jak klima jest włączona to przycisk ECON jest podświetlony ? pytam bo zgłupiałem dziś jadę i klima wyłączona i wieje normalnie zimne jak c**j, włączyłem klimę ten przycisk ECON się zapalił i zaczęło wiać zimne ale nie jak z klimy. econ podświetlony = sprężarka nie tłoczy / brak klimy ale jak wyłączę klimę to wieje mega zimno dokładnie jak z klimy, a jak włączę to tak ja byłaby wyłączona
turzol Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pany....bo albo ja jestem j**nięty albo Wy Jak klima jest włączona to przycisk ECON jest podświetlony ? pytam bo zgłupiałem dziś jadę i klima wyłączona i wieje normalnie zimne jak c**j, włączyłem klimę ten przycisk ECON się zapalił i zaczęło wiać zimne ale nie jak z klimy. econ podświetlony = sprężarka nie tłoczy / brak klimy ale jak wyłączę klimę to wieje mega zimno dokładnie jak z klimy, a jak włączę to tak ja byłaby wyłączona placebo
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Pany....bo albo ja jestem j**nięty albo Wy Jak klima jest włączona to przycisk ECON jest podświetlony ? pytam bo zgłupiałem dziś jadę i klima wyłączona i wieje normalnie zimne jak c**j, włączyłem klimę ten przycisk ECON się zapalił i zaczęło wiać zimne ale nie jak z klimy. econ podświetlony = sprężarka nie tłoczy / brak klimy ale jak wyłączę klimę to wieje mega zimno dokładnie jak z klimy, a jak włączę to tak ja byłaby wyłączona placebo no chyba chyba sprawdzę czy aby na pewno mam napęd na przód
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 i może ta skrzynia to manual i anglik
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 chciałem zczytać jeszcze przebieg i taki komunikat się pojawił: VCDS nie był w stanie pobrać przebieg z ECU, ECU nie jest obsługiwana lub nie przechowuje przebiegu wina kabla ?
stanley Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 chciałem zczytać jeszcze przebieg i taki komunikat się pojawił: VCDS nie był w stanie pobrać przebieg z ECU, ECU nie jest obsługiwana lub nie przechowuje przebiegu wina kabla ? nie masz ECU
Miszka82 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 chciałem zczytać jeszcze przebieg i taki komunikat się pojawił: VCDS nie był w stanie pobrać przebieg z ECU, ECU nie jest obsługiwana lub nie przechowuje przebiegu wina kabla ? nie masz ECU o k**wa
Rekomendowane odpowiedzi