stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie no właśnie miałem pisać żebyś wymienił, jutro odbiorę to ma działać to gdzie jest mój zegarek ? Miełem ten z kompletu komunijnego Miszka, poza tym ja mam twojego sikora ( real foto)
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie no właśnie miałem pisać żebyś wymienił, jutro odbiorę to ma działać hehehe widze ze dryny juz ci w glowce zamieszaly hehe :facepalm:widzę, że z Tobą się nie dogadam ale Ewelina napisała, że już dziś zegarek był u zegarmistrza i jutro mi go przywiezie ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ---------- moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie no właśnie miałem pisać żebyś wymienił, jutro odbiorę to ma działać to gdzie jest mój zegarek ? Miełem ten z kompletu komunijnego http://2.bp.blogspot.com/-ST-kvjOJmPE/TwiUYjU-TdI/AAAAAAAAAHs/KqZuM9D_RF4/s1600/216108053f3447dfe9a023b36d7ce2ca.jpg Miszka, poza tym ja mam twojego sikora ( real foto) http://3.bp.blogspot.com/-Fo0w68I1Xyw/TuOwro5bs4I/AAAAAAAAAHI/GccDKDCE13k/s200/montana.jpg widziałem ten zestaw inawet na kalkulatorze Ewelina liczyła....:polew:
Arturoo Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 moja była montana z 32 melodyjkami masz go ?mam ale padly juz baterie no właśnie miałem pisać żebyś wymienił, jutro odbiorę to ma działać hehehe widze ze dryny juz ci w glowce zamieszaly hehe :facepalm:widzę, że z Tobą się nie dogadam ale Ewelina napisała, że już dziś zegarek był u zegarmistrza i jutro mi go przywiezie :polew::polew::polew::polew::polew: Miszka ........Tyś to miał za bardzo schłodzone :grin::grin: ---------- Post dopisany at 23:41 ---------- Poprzedni post napisany at 23:40 ---------- dobra łyczek i nyny..... zbieram się bo na 3 na noc jeszcze ---------- Post dopisany at 23:42 ---------- Poprzedni post napisany at 23:41 ----------
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 to git, nawet w kalkulatorze baterie wymienione bo wcześniej nie działał
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 :polew::polew: nie wiem czy ty go kodowałeś ale drogo liczył
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 :polew::polew:nie wiem czy ty go kodowałeś ale drogo liczył po stawkach ASO
Miszka82 Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 a ja se chyba jebne desperadosa hehe pojawił się "alkohol" dla pedałów i cisza nastała
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 a ja se chyba jebne desperadosa hehe po mleku to psyt
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 a ja se chyba jebne desperadosa hehe pojawił się "alkohol" dla pedałów i cisza nastała nieprzepadam ogolnie za piwem a to jest takie mozliwe do wypicie hehehe
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 a ja se chyba jebne desperadosa hehe pojawił się "alkohol" dla pedałów i cisza nastała nieprzepadam ogolnie za piwem a to jest takie mozliwe do wypicie hehehe to nie jest piwo
Kędzior Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 a ja se chyba jebne desperadosa hehe pojawił się "alkohol" dla pedałów i cisza nastała nieprzepadam ogolnie za piwem a to jest takie mozliwe do wypicie hehehe to nie jest piwo wiem ale smakuje mi ehehe i jest alkohol hehe
stanley Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 a ja se chyba jebne desperadosa hehe pojawił się "alkohol" dla pedałów i cisza nastała nieprzepadam ogolnie za piwem a to jest takie mozliwe do wypicie hehehe to nie jest piwo i jest alkohol hehe jedyny plus
ucho.77 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ---------- Post dopisany at 09:33 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- ale mnie łeb napierdziela ma może już ktoś muze z szybkich bo jest fajna
Rekomendowane odpowiedzi