akjam Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Może trzeba by już pomyśleć o wjeździe na SCC? Jak byłaby jeszcze pogoda to się podjedzie na dolinę a tak wjechać już na SCC... ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- z wieczora, za tydzień w końcu powinienem dojechać No! I Miszkę jeszcze trzba obudzić.
pajda Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 z wieczora, za tydzień w końcu powinienem dojechać no fioletowy opuszczasz się , za nie długo jak wpadniesz to bedziesz traktowany jak nowy --> bez kratki nie masz co przyjeżdzać
stanley Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 z wieczora, za tydzień w końcu powinienem dojechać no fioletowy opuszczasz się , za nie długo jak wpadniesz to bedziesz traktowany jak nowy --> bez kratki nie masz co przyjeżdzać remont ma się ku końcowi PS. czw i pt mam chyba wolny, jakby nie padało to możemy cyfrę podłączyć
akjam Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Weźcie sobie UŻ na następny dzień...
WIŚNIA Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 kiedy macie następnego spota? ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- tylko we wtorki ?
Multis Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Po udanym seksie. On pali. Ona nadal oszołomiona orgazmem mówi : - Kochanie. Myślę, że w takiej sytuacji najwyższa pora, żebyśmy przypieczętowali nasz związek. - Masz całkowitą rację, kochanie. Przybij piątkę ..
akjam Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 kiedy macie następnego spota? ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- tylko we wtorki ? W Katowicach we wtorki ale w czwartek możesz wpaść na Żory.
pajda Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 z wieczora, za tydzień w końcu powinienem dojechać no fioletowy opuszczasz się , za nie długo jak wpadniesz to bedziesz traktowany jak nowy --> bez kratki nie masz co przyjeżdzać remont ma się ku końcowi PS. czw i pt mam chyba wolny, jakby nie padało to możemy cyfrę podłączyć jak tylko pogoda dopisze to nie ma problemu PS. teraz to na LM idzie patrzeć 4 meczki do wyboru + multi liga dobrze że powstało to nc+
akjam Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 z wieczora, za tydzień w końcu powinienem dojechać no fioletowy opuszczasz się , za nie długo jak wpadniesz to bedziesz traktowany jak nowy --> bez kratki nie masz co przyjeżdzać remont ma się ku końcowi PS. czw i pt mam chyba wolny, jakby nie padało to możemy cyfrę podłączyć jak tylko pogoda dopisze to nie ma problemu PS. teraz to na LM idzie patrzeć 4 meczki do wyboru + multi liga dobrze że powstało to nc+ Spiżdżam powoli na chatę.
Polko_V Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 kiedy macie następnego spota? ---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- tylko we wtorki ? W Katowicach we wtorki ale w czwartek możesz wpaść na Żory. dokładnie...w czwartek Żory:naughty: zapraszamy:decayed:
akjam Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 no ja się już niedługo ogarnę No dawaj, dawaj bo dawno gęby nie widziałem.
Miszka82 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 no ja się już niedługo ogarnę No dawaj, dawaj bo dawno gęby nie widziałem.
Rekomendowane odpowiedzi