Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"prawdopodobnie jest to najlepiej utrzymane A4 B6 w Polsce" trzeba mieć nieźle zryty beret żeby coś takiego napisać :grin::grin::grin:

- xenenowe światła przednie typu HID :facepalm::doh:

Opublikowano

"prawdopodobnie jest to najlepiej utrzymane A4 B6 w Polsce" trzeba mieć nieźle zryty beret żeby coś takiego napisać :grin::grin::grin:

- xenenowe światła przednie typu HID :facepalm::doh:

cały opis jest dupny:grin::grin:

Opublikowano

to jest klubowa furka :wink:więc wiecie :grin:

Opublikowano

Miszka da się jutro z garażu skorzystać :wink:

Opublikowano

lekko Panie , też w sumie muszę coś podłubać przy sztruclu :decayed:ale dopiero popo bo moja rano jedzie na kilka godzin i zostaję z małą :wink:

btw Multis podjedź to w końcu tą flachę dostaniesz...a może ją ojebiemy, jak nie daję ją Uchowi, Uchemu czy jak to się tam odmienia :decayed:

Opublikowano

lekko Panie , też w sumie muszę coś podłubać przy sztruclu :decayed:ale dopiero popo bo moja rano jedzie na kilka godzin i zostaję z małą :wink:

btw Multis podjedź to w końcu tą flachę dostaniesz...a może ją ojebiemy, jak nie daję ją Uchowi, Uchemu czy jak to się tam odmienia :decayed:

OK

to jutro spot się szykuje w Tychach z ako:decayed:

---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

czterech klubowiczów będzie :wink:

Opublikowano

A padaką żony da radę podjechać? Muszę uzupełnić olej w skrzyni a bez kanału ciężki temat

Opublikowano

Ja tam nie widzę żadnego klubowicza :tongue4:

Opublikowano

Czepiasz się:grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

A padaką żony da radę podjechać? Muszę uzupełnić olej w skrzyni a bez kanału ciężki temat

luźno ale musimy się obrobić w 3h bo grafik napięty :wink:

---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:56 ----------

Ja tam nie widzę żadnego klubowicza :tongue4:

WŁADCY POSTÓW i UŻYTKOWNICY :acute:

---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ----------

a co do alko spota ja ma 1,3km spod garażu do domu to może się uda :grin:

Opublikowano

Po 15 jestem jutro do dyspozycji. Baterie naladowane. Vag gotowy. Wątroba też ;)

Tapatalk

Opublikowano
Po 15 jestem jutro do dyspozycji. Baterie naladowane. Vag gotowy. Wątroba też ;)

Tapatalk

i to jest dobra pora...niedługo się ciemno zrobi itp :decayed:

ale zaś koszta bo jutro święto a flachy dla Ciebie nie mam więc zaś na szteli trza będzie przepłacać :grin:

Opublikowano

To nie piekarnia nie pali się

Tapatalk

Opublikowano
To nie piekarnia nie pali się

Tapatalk

od wakacji :facepalm:

Opublikowano

Jak sie na cos czeka to lepiej smakuje

Tapatalk

Opublikowano
Jak sie na cos czeka to lepiej smakuje

Tapatalk

to jutro liter na exa :kox:

Opublikowano

Tapatalk

ale zaś koszta bo jutro święto a flachy dla Ciebie nie mam więc zaś na szteli trza będzie przepłacać :grin:

ty ale wcześniej trza porezać:decayed:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

zdrówko :decayed:

Opublikowano

Tapatalk

ty ale wcześniej trza porezać:decayed:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

zdrówko :decayed:

wcześniej nie dam rady :kwasny: Ula jedzie na 10, piszą jakiś operat szacunkowy więc luźno 3 godziny zejdą to mamy 13-14-tą jakiś obiad więc najwcześniej od 15-tej będę wolny

Opublikowano

Tak to jest jak sie kupuje opony na sezon moze dwa zależy jak kto jeździ

:polew:

samo z ze siebie czy na dziurze przetrzasnales ?

jak ci :baseball:..... sezon , dwa

nówki sztuki maja może 5-6 miesięcy

Miałes ubezpieczone te opony? :kwasny:

nie, ale mam paragon i bede to reklamował bo opony kupione 17.06 tego roku

Jedyna opcja to stanąć koło dużej dziury, porobić foty i żądać kasy od zarządu dróg. Bo reklamacji raczej Ci nie uznają...