Majkel Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Audi A4 35900.00 PLN. Bielsko-Biała - otoMoto.pl :facepalm:z forum okazja:grin: "prawdopodobnie jest to najlepiej utrzymane A4 B6 w Polsce" trzeba mieć nieźle zryty beret żeby coś takiego napisać :grin:
pajda Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Audi A4 35900.00 PLN. Bielsko-Biała - otoMoto.pl :facepalm:z forum okazja:grin: "prawdopodobnie jest to najlepiej utrzymane A4 B6 w Polsce" trzeba mieć nieźle zryty beret żeby coś takiego napisać :grin: - xenenowe światła przednie typu HID
ucho.77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Audi A4 35900.00 PLN. Bielsko-Biała - otoMoto.pl :facepalm:z forum okazja:grin: "prawdopodobnie jest to najlepiej utrzymane A4 B6 w Polsce" trzeba mieć nieźle zryty beret żeby coś takiego napisać :grin: - xenenowe światła przednie typu HID cały opis jest dupny:grin:
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 to jest klubowa furka :wink:więc wiecie
ucho.77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Miszka da się jutro z garażu skorzystać
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Miszka da się jutro z garażu skorzystać lekko Panie , też w sumie muszę coś podłubać przy sztruclu :decayed:ale dopiero popo bo moja rano jedzie na kilka godzin i zostaję z małą btw Multis podjedź to w końcu tą flachę dostaniesz...a może ją ojebiemy, jak nie daję ją Uchowi, Uchemu czy jak to się tam odmienia
ucho.77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 lekko Panie , też w sumie muszę coś podłubać przy sztruclu :decayed:ale dopiero popo bo moja rano jedzie na kilka godzin i zostaję z małą btw Multis podjedź to w końcu tą flachę dostaniesz...a może ją ojebiemy, jak nie daję ją Uchowi, Uchemu czy jak to się tam odmienia OKto jutro spot się szykuje w Tychach z ako:decayed: ---------- Post dopisany at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ---------- czterech klubowiczów będzie
turzol Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Miszka da się jutro z garażu skorzystać lekko Panie , też w sumie muszę coś podłubać przy sztruclu :decayed:ale dopiero popo bo moja rano jedzie na kilka godzin i zostaję z małą btw Multis podjedź to w końcu tą flachę dostaniesz...a może ją ojebiemy, jak nie daję ją Uchowi, Uchemu czy jak to się tam odmienia A padaką żony da radę podjechać? Muszę uzupełnić olej w skrzyni a bez kanału ciężki temat
stanley Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja tam nie widzę żadnego klubowicza
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Miszka da się jutro z garażu skorzystać lekko Panie , też w sumie muszę coś podłubać przy sztruclu :decayed:ale dopiero popo bo moja rano jedzie na kilka godzin i zostaję z małą btw Multis podjedź to w końcu tą flachę dostaniesz...a może ją ojebiemy, jak nie daję ją Uchowi, Uchemu czy jak to się tam odmienia A padaką żony da radę podjechać? Muszę uzupełnić olej w skrzyni a bez kanału ciężki temat luźno ale musimy się obrobić w 3h bo grafik napięty ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:56 ---------- Ja tam nie widzę żadnego klubowicza WŁADCY POSTÓW i UŻYTKOWNICY ---------- Post dopisany at 19:58 ---------- Poprzedni post napisany at 19:58 ---------- a co do alko spota ja ma 1,3km spod garażu do domu to może się uda
Multis Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Po 15 jestem jutro do dyspozycji. Baterie naladowane. Vag gotowy. Wątroba też Tapatalk
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Po 15 jestem jutro do dyspozycji. Baterie naladowane. Vag gotowy. Wątroba też Tapatalk i to jest dobra pora...niedługo się ciemno zrobi itp ale zaś koszta bo jutro święto a flachy dla Ciebie nie mam więc zaś na szteli trza będzie przepłacać
Multis Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 To nie piekarnia nie pali się Tapatalk
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 To nie piekarnia nie pali sięTapatalk od wakacji
Multis Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Jak sie na cos czeka to lepiej smakuje Tapatalk
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Jak sie na cos czeka to lepiej smakujeTapatalk to jutro liter na exa
ucho.77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Po 15 jestem jutro do dyspozycji. Baterie naladowane. Vag gotowy. Wątroba też Tapatalk i to jest dobra pora...niedługo się ciemno zrobi itp ale zaś koszta bo jutro święto a flachy dla Ciebie nie mam więc zaś na szteli trza będzie przepłacać ty ale wcześniej trza porezać---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- zdrówko
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Po 15 jestem jutro do dyspozycji. Baterie naladowane. Vag gotowy. Wątroba też Tapatalk i to jest dobra pora...niedługo się ciemno zrobi itp ale zaś koszta bo jutro święto a flachy dla Ciebie nie mam więc zaś na szteli trza będzie przepłacać ty ale wcześniej trza porezać---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- zdrówko wcześniej nie dam rady Ula jedzie na 10, piszą jakiś operat szacunkowy więc luźno 3 godziny zejdą to mamy 13-14-tą jakiś obiad więc najwcześniej od 15-tej będę wolny
H4mm3R Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 http://s15.postimg.org/98m24k3tj/IMAG0392.jpg Tak to jest jak sie kupuje opony na sezon moze dwa zależy jak kto jeździ samo z ze siebie czy na dziurze przetrzasnales ? jak ci ..... sezon , dwa nówki sztuki maja może 5-6 miesięcy Miałes ubezpieczone te opony? nie, ale mam paragon i bede to reklamował bo opony kupione 17.06 tego roku Jedyna opcja to stanąć koło dużej dziury, porobić foty i żądać kasy od zarządu dróg. Bo reklamacji raczej Ci nie uznają...
Rekomendowane odpowiedzi