H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 http://s15.postimg.org/98m24k3tj/IMAG0392.jpg Tak to jest jak sie kupuje opony na sezon moze dwa zależy jak kto jeździ samo z ze siebie czy na dziurze przetrzasnales ? jak ci ..... sezon , dwa nówki sztuki maja może 5-6 miesięcy Miałes ubezpieczone te opony? nie, ale mam paragon i bede to reklamował bo opony kupione 17.06 tego roku Jedyna opcja to stanąć koło dużej dziury, porobić foty i żądać kasy od zarządu dróg. Bo reklamacji raczej Ci nie uznają... też tak myślę, nie znam żadnej historii aby komuś uznali reklamację na oponę (obojętnie jakie uszkodzenie) jedynie tak jak hammer mówi, albo ewentualnie kupić już tą jedną, nową sztuke i wziąść ubezpieczenie na nią za 20zł, mi jak kupowałem na oponeo swoje gumy powiedzieli że niby "cokolwiek by się nie stało, czy wjade w dziure, czy mi przetną opone... to wymieniają mi na nową" Pojeździć tydzień czasu i wcisnąć im na reklamację tą co masz w tej chwili Nie wiem jak to wygląda w praktyce, ale w ostateczności można by spróbować, no chyba że mają na takim np oponeo w systemie w jakich dniach z jakim dotem opony sprzedawali, wtedy lipa jakby się udalo będziesz 1 opone do przodu, którą potem szłoby opchnąć co wy gadacie, soprano miał taki sam przypadek na oponie albona dwoch z przodu już nie pamiętam i dostał 2 sztuki nowe na gwarancji bez żadnego ale PS. THX ucho za niedzielnego spontana :decayed: wyborowa jednak lepsza -> miodzio Te same opony kupione w tej samej firmie? Próbuj, choć ja tego nie widzę
ucho.77 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 coś mi się pić chce :whistling:mam flaszkę wpadasz
Multis Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Po 15 jestem wolny. Gdzie sie spotykamy? Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 ja czujnik muszę wcześniej wymienić bo ujj mnie trafia jak on piszczy:facepalm: więc na fona czekam Turzol coś pisał że mu kanału trzeba, długi dzień przed nami i się ogarnie wszystko:wink:
oprych Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 siema degustatorzy Pajda ani się nie zastanawiaj dzwon do typa od opon powiedz mu co i jak i niech wymienia a tą mu odeślesz tak dla ścisłości tematu ja miałem tak ze miałem cycków dwa jeden ja lewym tyle drugi na prawym tyle od wewnętrznej strony obydwa zadzwoniłem powiedziałem co i jak lekki pocisłem farmazon gość ustwial sie ze mnie na nastepny dzien u wulkanizatora pooglądał i wymienił, spisał protokół i tyle tylko ze jak je zakładałem u nich w serwisie i trochę więcej zapłaciłem niż pajda a poza tym ja je miałem na aucie max 4 tygodnie i max 1000km a może i mniej a pajda ma je 6 miechów Pajda nie daj się wydymać
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Pany tak jaki pisałem wczoraj myślę, że koło 16 możemy się spiknąć u mnie na garażu dam cyne jak się już ogarnę
ucho.77 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Jaki czujnik? cofania ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Pany tak jaki pisałem wczoraj myślę, że koło 16 możemy się spiknąć u mnie na garażu dam cyne jak się już ogarnę multis z Arturem ogarniemy nasze auta wczesniej
pajda Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 siema degustatorzy Pajda ani się nie zastanawiaj dzwon do typa od opon powiedz mu co i jak i niech wymienia a tą mu odeślesz tak dla ścisłości tematu ja miałem tak ze miałem cycków dwa jeden ja lewym tyle drugi na prawym tyle od wewnętrznej strony obydwa zadzwoniłem powiedziałem co i jak lekki pocisłem farmazon gość ustwial sie ze mnie na nastepny dzien u wulkanizatora pooglądał i wymienił, spisał protokół i tyle tylko ze jak je zakładałem u nich w serwisie i trochę więcej zapłaciłem niż pajda a poza tym ja je miałem na aucie max 4 tygodnie i max 1000km a może i mniej a pajda ma je 6 miechów Pajda nie daj się wydymać pod jaki nr dzoniłeś ? na infolinie ? kurna muszą mi to wymienić !
Multis Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Jaki czujnik? cofania ---------- Post dopisany at 11:51 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Pany tak jaki pisałem wczoraj myślę, że koło 16 możemy się spiknąć u mnie na garażu dam cyne jak się już ogarnę multis z Arturem ogarniemy nasze auta wczesniej
oprych Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie normalnie pod numer z paragonu do Gościa co od niego kupiłem Jest jakaś infolinia? Nawet nie wiedziałem
Rekomendowane odpowiedzi