ucho.77 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 :facepalm:quwa weekend uj trafił, ale za to na 90% w kebabowym dniu zawitam:naughty: jak to , weekend w trasie ? to nie rezamy nic ... quwa nic:confused4:
pajda Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 o 22 na BBC Knowledge TOP GEAR 21 seria 1 odcinek
tomaszstn Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 psyt I jak tam, dowiedziałeś się o rozrząd? Ta cena za wymianę to już po zniżce czy standard?
stanley Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 cena standard- pewnie można coś urwać, do wyceny mam kilka rozrządów, może jutro mi się uda
tomaszstn Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 No to jakbyś się dowiedział mi eska wysłał to będę wdzięczny, no i cenę zrób lepszą to wpadniemy do Ciebie na robotę
stanley Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 No to jakbyś się dowiedział mi eska wysłał to będę wdzięczny, no i cenę zrób lepszą to wpadniemy do Ciebie na robotę ok
akjam Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Dzięki Pajda! nie ma za co , no to psyt -> akjam dobre to ... Na zdrowie. o 22 na BBC Knowledge TOP GEAR 21 seria 1 odcinek Odcinek 2 sezonu 21go jest kox!
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 psyt po długim dniu ---------- Post dopisany 14-02-2014 at 07:10 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2014 at 23:33 ----------
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 pytanie do Multisa : mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ?
pajda Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? ja ci odpowiem kup se synek nową
Multis Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? A co to za model?
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? A co to za model? akira guepard ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? ja ci odpowiem kup se synek nową wolę naprawić jeśli się da bo mam odblokowaną i fajnie zamocowaną w Yarisie jak RNS-E
Rekomendowane odpowiedzi