Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:facepalm:quwa weekend uj trafił, ale za to na 90% w kebabowym dniu zawitam:naughty:

jak to , weekend w trasie ? to nie rezamy nic ...:whistling:

quwa nic:confused4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o 22 na BBC Knowledge TOP GEAR 21 seria 1 odcinek :decayed:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano
psyt :wink:

:hi:

I jak tam, dowiedziałeś się o rozrząd? :naughty: Ta cena za wymianę to już po zniżce czy standard?

Opublikowano

cena standard- pewnie można coś urwać, do wyceny mam kilka rozrządów, może jutro mi się uda :wink:

Opublikowano

No to jakbyś się dowiedział mi eska wysłał to będę wdzięczny, no i cenę zrób lepszą :kox: to wpadniemy do Ciebie na robotę :wink:

Opublikowano
No to jakbyś się dowiedział mi eska wysłał to będę wdzięczny, no i cenę zrób lepszą :kox: to wpadniemy do Ciebie na robotę :wink:

ok :wink:

Opublikowano
Dzięki Pajda! :hi:

nie ma za co :wink:,

no to psyt :decayed: -> akjam dobre to ...:naughty:

Na zdrowie. :wink:

o 22 na BBC Knowledge TOP GEAR 21 seria 1 odcinek :decayed:

Odcinek 2 sezonu 21go jest kox!

Opublikowano

psyt po długim dniu :wink:

---------- Post dopisany 14-02-2014 at 07:10 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2014 at 23:33 ----------

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

pytanie do Multisa :

mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ?

Opublikowano
pytanie do Multisa :

mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ?

ja ci odpowiem

kup se synek nową :whistling:

Opublikowano
pytanie do Multisa :

A co to za model?

Opublikowano
pytanie do Multisa :

A co to za model?

akira guepard

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

pytanie do Multisa :

ja ci odpowiem

kup se synek nową :whistling:

wolę naprawić jeśli się da bo mam odblokowaną i fajnie zamocowaną w Yarisie jak RNS-E :decayed: