Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurde u mnie duzo A4 jedzi ale nikt sie prawie z Jaworzna sie nie loguje na forum Moze kogos zmotywuje do przyjazdu na spot do Katowic bo w kupie sila :> motywuj jestem za Stanley już jednego zmotywował ze swojego miasta, tego od tej esy ''niebieskiej''
wicio150 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wicio, w sobote widziałem chyba twoje auto w Jeleniu, odbierałem swoje od tego mechaniora, Tadeusz Dylus mu jest ? Gdzies ty sie tam zapuscil :gwizdanie: No a mialo ramki ? Bo to chyba Bogdana auto
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kurde u mnie duzo A4 jedzi ale nikt sie prawie z Jaworzna sie nie loguje na forum Moze kogos zmotywuje do przyjazdu na spot do Katowic bo w kupie sila :> motywuj jestem za Stanley już jednego zmotywował ze swojego miasta, tego od tej esy ''niebieskiej'' narazie raz przyjechał pewnie jak zrobi kilka modów to znowu podjedzie
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley ten twój kolega też tylko na vaga przyjeżdza :gwizdanie: od czarnego avanta
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 ja uciekam Panowie prośba nie natrzaskajcie za duzo bo tego nie ogarniam
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Pucek nie wstydź się napisz coś :gwizdanie: narka Miszka
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 wicio, w sobote widziałem chyba twoje auto w Jeleniu, odbierałem swoje od tego mechaniora, Tadeusz Dylus mu jest ? Gdzies ty sie tam zapuscil :gwizdanie: No a mialo ramki ? Bo to chyba Bogdana auto miało ramki jeżdzę tam na wymiany oleju i obsługę techniczną na naprawy nie jeżdzę nigdzie, bo odpukać, jeszcze nic się nie wysrało
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Stanley ten twój kolega też tylko na vaga przyjeżdza :gwizdanie: od czarnego avanta zj***ałem go ostatnio, ale wybaczam mu bo się chłopak zakochał i remontuje u swojej kobiety chałupe jak się ociepli to myślę, że będzie jeździł, może zaproszę go na pijaństwo 06.03.10
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Pucek nie wstydź się napisz coś :gwizdanie: narka Miszka Kędzior, myślę z czym Ci "pojechać"
wicio150 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 miało ramki jeżdzę tam na wymiany oleju i obsługę techniczną na naprawy nie jeżdzę nigdzie, bo odpukać, jeszcze nic się nie wysrało No oddaje tam auto, ale w sobote nie oddawalem
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Pucek nie wstydź się napisz coś :gwizdanie: narka Miszka Kędzior, myślę z czym Ci "pojechać" no właśnie tak widzę że się tak czaisz więc się tego spodziewam
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Pucek nie wstydź się napisz coś :gwizdanie: narka Miszka Kędzior, myślę z czym Ci "pojechać" no właśnie tak widzę że się tak czaisz więc się tego spodziewam nie no, dzisiaj jakoś nie mam weny
stanley Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zbieram się ku chałupie pany, jeszcze wstapię do żabki i później w domku zrobię psssyt
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 zbieram się ku chałupie pany, jeszcze wstapię do żabki i później w domku zrobię psssyt czekamy Pucek nie wstydź się napisz coś :gwizdanie: narka Miszka Kędzior, myślę z czym Ci "pojechać" no właśnie tak widzę że się tak czaisz więc się tego spodziewam nie no, dzisiaj jakoś nie mam weny hehe nieufam ci hehe chcesz uśpić mój instynkt i wtedy wypalić już ja cię znam :polew:
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kędzior, Ty szpetna małpo jak możesz mi nie ufać :>
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kędzior, Ty szpetna małpo jak możesz mi nie ufać :> post zgłoszony do moderatorów, za obrazę forumowicza
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kędzior, Ty szpetna małpo jak możesz mi nie ufać :> post zgłoszony do moderatorów, za obrazę forumowicza
keżor Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 hej , wiecie czemu nie można biegać z nożyczkami ?
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Kędzior, Ty szpetna małpo jak możesz mi nie ufać :> post zgłoszony do moderatorów, za obrazę forumowicza dwu krotna zniewaga to zakończy się odebraniem klubowicza :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi