Arturoo Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 jest jeszcze jedna opcja - sznurek i na strych Tyś przeżył to i ja dam radę mi jeszcze skrzynia nie padła mi już 3 razy....teraz decyzja ostateczna jest do podjęcia...co dalej z padłem robić
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 jest jeszcze jedna opcja - sznurek i na strych Tyś przeżył to i ja dam radę mi jeszcze skrzynia nie padła mi już 3 razy....teraz decyzja ostateczna jest do podjęcia...co dalej z padłem robić jak wymienisz na manual, to wyobrażasz se szydere...jak mu było z BB Przemo czy jakoś tak?? a swoją drogą ja bym spalił, poćwiartował i na żyletki polsilvera oddał ...a tak szczerze, czy Ty się czujesz na siłach aby manualem jeździć (czyt. sprzęgło, bieg, gaz i to powtarzasz za każdym razem, inaczej nie da rady tego wyciulać)??
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 no ze świateł-trasa, a w mieście ?! 1-4?!
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 ...aha...czyli jak gdzieś bd słyszał pałowanie na 1-ce i potem "uułuu" czyt.4-rka tzn, że Ty jedziesz??
Multis Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Dogania potem taki innego w b5 przy 150km/h, opuszcza szybe i rozpaczliwym głosem.... -panie. Jak sie dwójkę wrzuca?!... Wysłane z taboreta G3 ...aha...czyli jak gdzieś bd słyszał pałowanie na 1-ce i potem "uułuu" czyt.4-rka tzn, że Ty jedziesz?? Jak komarkiem pod górka... Weeeeeeeeee, boooooooooooWysłane z taboreta G3
Polko_V Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 Dogania potem taki innego w b5 przy 150km/h, opuszcza szybe i rozpaczliwym głosem.... -panie. Jak sie dwójkę wrzuca?!... Wysłane z taboreta G3 ...aha...czyli jak gdzieś bd słyszał pałowanie na 1-ce i potem "uułuu" czyt.4-rka tzn, że Ty jedziesz?? Jak komarkiem pod górka... Weeeeeeeeee, boooooooooooWysłane z taboreta G3 dokładnie...ehh...wspomnienia powróciły
pajda Opublikowano 12 Marca 2015 Opublikowano 12 Marca 2015 https://www.youtube.com/watch?v=z_-5QlIApJ4
Rekomendowane odpowiedzi