Polko_V Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 a Tobie k**wa mowę odebrało ? zjebałeś się synek - kredyt to nie koniec świata, sam codziennie daję go ludziom choć sam nie posiadam żadnego "strażniki teksasu" słyszałem ee...Stasiu Ty jesteś swój chodzi tylko o dwóch takich nie z naszego regionu
stanley Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 a Tobie k**wa mowę odebrało ? zjebałeś się synek - kredyt to nie koniec świata, sam codziennie daję go ludziom choć sam nie posiadam żadnego "strażniki teksasu" słyszałem ee...Stasiu Ty jesteś swój chodzi tylko o dwóch takich nie z naszego regionu działają jak się należy
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 po to są...ale.......................................................................ważne, że ja nie używam takich wulgaryzmów
stanley Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 nie rozwijajmy tutaj tego wątku,każdy może sobie wejść w b5b czy b6div i poczytać Swoją drogą: dzisiaj środa, dzień loda
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 nie broń boshe...tu jest luźna atmosfera... teraz psyt a właśnie Stachu...jakby było parę Vinów...to czy ten tegez do Cia??
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 luzik no to kumpel coś tam kombinuje siostrze...oczywiście na suchote nie umrzesz Swoją drogą: dzisiaj środa, dzień loda ...ze co??
akjam Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Siema z wieczora po piłeczce! a Tobie k**wa mowę odebrało ? zjebałeś się synek - kredyt to nie koniec świata, sam codziennie daję go ludziom choć sam nie posiadam żadnego
Bieniek Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Dobra kiedy się spocicie,bo jestem w Waszych rejonach.
Majkel Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Dobra kiedy się spocicie,bo jestem w Waszych rejonach.Bieniek, jutro na Gliwice wpadnij [emoji6]
stanley Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Dobra kiedy się spocicie,bo jestem w Waszych rejonach. wtorek
Miszka82 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 luzik no to kumpel coś tam kombinuje siostrze...oczywiście na suchote nie umrzesz ten to ma pewnie barek jak jakiś chirurg
stanley Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 luzik no to kumpel coś tam kombinuje siostrze...oczywiście na suchote nie umrzesz ten to ma pewnie barek jak jakiś chirurg Byś widział co działo się w BT
Grisza79 Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Do bry Wreszcie doszedłem do siebie po weekendzie
Rekomendowane odpowiedzi