morsik26 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy u Was autach słychać pompę w baku po przekręceniu kluczyka?
Multis Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy u Was autach słychać pompę w baku po przekręceniu kluczyka?No u mnie nie. Ale ja mam A6... Heh. Jak chcesz to wbijać posłuchać.
stanley Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy u Was autach słychać pompę w baku po przekręceniu kluczyka? nigdy nie słyszałem, natomiast w pasku B6 jest to bardzo słyszalne
morsik26 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 No bo ja już głupi jestem z tego wszystkiego. U mnie było słychać a teraz cisza a jak podepne ją na ostro to daje jak szalona
Arturoo Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Masz zatankowane powyżej połowy baku?
morsik26 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Masz zatankowane powyżej połowy baku?Nie, według komputera paliwa jest na 100km.
Arturoo Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 A co pisałem wcześniej? Wlej 40litrow! Jak to zrobisz odpal...jak odpali to pompka w baku padła albo cosik z jej obsługi...jak nie odpali to będziesz miał rezerwy na jakieś 550 km
morsik26 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 A co pisałem wcześniej? Wlej 40litrow! Jak to zrobisz odpal...jak odpali to pompka w baku padła albo cosik z jej obsługi...jak nie odpali to będziesz miał rezerwy na jakieś 550 km Wiem. W piątek to zrobię bo będę wtedy ją odpowietrzał
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż
Multis Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony [emoji14]ali: więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż A co będziesz miał.
stanley Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż a co robisz ze zużytym olejem ?
akjam Opublikowano 28 Października 2015 Opublikowano 28 Października 2015 Siema po piłeczce! Akjam widzieli Cię jak na rumunkach byłeś No i akurat był gość za aparatem za 11 klocków... P.S. To tylko mała zapowiedź od Maćka, jeszcze kilka fotek będzie... siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż
Tomi_81 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Fajna sesja https://www.flickr.com/photos/104624826@N05/21943073724/ ale przydał by się kobiecy akcent Edytowane 29 Października 2015 przez Tomi_81
Pucek Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż Wyobraź sobie że mam takie same plany na tą sobotę Edytowane 29 Października 2015 przez Pucek
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 siema, ja w sobotę ogarniam olej, filtry, płyny przed zimą więc szykuje się grube rezanie temacik zakupiony więc robota to będzie czysta przyjemność - jak co wpadać na garaż Wyobraź sobie że mam takie same plany na tą sobotę jeszcze tylko dziś po tyrytytki muszę podjechać Stasiu u mnie wymiana oleju wygląda tak, że zlewam z miski i zalewam od góry ten sam
Rekomendowane odpowiedzi