tolek85 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 kurde, smutno było ja ją wczoraj 4h woskowałem... ślicznie się prezentowała jak odjeżdżała...
Multis Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Psyyyyt... kurde tychy dziś przeżyły niezłą nawałnice, jak nigdy prawie paraliż....
tolek85 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 nie pozostaje mi dziś innego jak tylko.... psyt
Miszka82 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Psyyyyt... kurde tychy dziś przeżyły niezłą nawałnice, jak nigdy prawie paraliż.... w Miko jak pierdolnął grzmot to myślałem, że mi wszystkie ziemniaki z piwnicy wypadły Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Miszka82
Multis Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Psyyyyt... kurde tychy dziś przeżyły niezłą nawałnice, jak nigdy prawie paraliż.... w Miko jak pierdolnął grzmot to myślałem, że mi wszystkie ziemniaki z piwnicy wypadły Miko jest na górce, więc sie nie dziwie, u nas mniej ale, dawało grubo. kilka głównych ulic zalało, pare autek poszło w wodę do listew, więc popowodziowe będą.... Psyyyyyyt Ż....
Mario22 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Tolek ja odwoziłem nowemu właścicielowi nismo ... pedalskie auto a było jakoś tak dziwnie... więc napij się chłopie a nowe będzie lepsze...
pajda Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Pojechala.... smutny jest dzis dzien... no w końcu gratki, więc teraz się dopiero zacznie modzenie 3.0
Multis Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Pojechala.... smutny jest dzis dzien... no w końcu gratki, więc teraz się dopiero zacznie modzenie 3.0 Pajdos, coś Ci parametry w opisie zostały....
Czesiu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Psyyyyt... kurde tychy dziś przeżyły niezłą nawałnice, jak nigdy prawie paraliż.... Toż to prawie standard. Sikorskiego pod Kauflandem,wiadukt przed Tesco...przy każdej większej ulewie lepiej tam pływać niż jechać...i to tak od kilku dobrych lat.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Multis Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Psyyyyt... kurde tychy dziś przeżyły niezłą nawałnice, jak nigdy prawie paraliż.... Toż to prawie standard. Sikorskiego pod Kauflandem,wiadukt przed Tesco...przy każdej większej ulewie lepiej tam pływać niż jechać...i to tak od kilku dobrych lat.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Ale żeby M zalało i żwakowską??? A ty jaka część??
tolek85 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Pojechala.... smutny jest dzis dzien... no w końcu gratki, więc teraz się dopiero zacznie modzenie 3.0 Jak to się gada... każda potwora znajdzie swojego amatora Muszę twoją zobaczyć.... Tylko w piątek uciekam na chwilę do ustki... a później składam szafki i do UK bratanice odwieźć (odlecieć ) więc chyba spot dopiero za miesiąc... Ale do tego czasu: program heble S4 zawias -30 eibach
Pucek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Siema Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Czesiu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Psyyyyt... kurde tychy dziś przeżyły niezłą nawałnice, jak nigdy prawie paraliż.... Toż to prawie standard. Sikorskiego pod Kauflandem,wiadukt przed Tesco...przy każdej większej ulewie lepiej tam pływać niż jechać...i to tak od kilku dobrych lat.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Ale żeby M zalało i żwakowską??? A ty jaka część?? W sumie to na Żwakowskiej kiedyś mieszkałem i większych zalań tam nie widziałem. Generalnie to wychowywalem się na "C" ale skakałem po sporej części Tychów między innymi zaliczyłem Z,F,M,H [emoji1] A od 5 lat w gebelsach siedzę.BTW Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi