krolu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Każdy przywozi do jedzonka co chce Masz to nawet na spisie: Keżor przywozi do jedzenia Marte Gracjan Tate Krolu Anie itd itp :decayed:
Gracjan Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Każdy przywozi do jedzonka co chce Masz to nawet na spisie: Keżor przywozi do jedzenia Marte Gracjan Tate Krolu Anie itd itp :decayed:
Ada Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Z miłą chęcią ale w podanym terminie będe w chorwacji na wakacjach [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 14:54_________________________________________________A szkoda
keżor Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Z miłą chęcią ale w podanym terminie będe w chorwacji na wakacjach [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 14:54_________________________________________________A szkoda oj Ada , Chorwacja nie zając ale na poważnie, to ciesze sie że chociaż odpisałaś w temacie napewno będzie jeszcze okazja sie poznać. także jedź i baw sie dobrze Postaram się być, z dzieciakami to extra :> co to za dzieciaki ? mam przygotować kocyki , grzechotki , czy jakieś playboy'e żeby sie nie nudziły
kris_kilt Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 keżor i jak z tym miejscem ?? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 keżor i jak z tym miejscem ?? :gwizdanie: a jesteś na liście ?
viktor098 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 szefie a moga na spociku zamontowac hidy znaczy sie bedziesz nadzorowac robota no i ten vag na lapka mojego z vistulom
Gracjan Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Panie majster, jak pan chce to może pan do mnie przyjechać i razem zamontujemy tego HIDa
keżor Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 szefie a moga na spociku zamontowac hidy znaczy sie bedziesz nadzorowac robota no i ten vag na lapka mojego z vistulom to jutro , albo w piątek na zwykłych spotach można zrobić
maxxxx263 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Siemanko to ja sie melduje też + justyna
Miszka82 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 szefie a moga na spociku zamontowac hidy znaczy sie bedziesz nadzorowac robota no i ten vag na lapka mojego z vistulom to jutro , albo w piątek na zwykłych spotach można zrobić zróbmy to JUTROOOOOOOOO
micglo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 szkoda - ja w piatek jade na 2 tyg do Chorwacji i nie bede
Baltazar Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 widze dużo osób z rudy i zabrza to może sie spikniemy gdzieś i pojedziemy razem? ja z Tarnowskich będe jechał a od was spokojnie na DTŚ można wskoczyć
stanley Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam Postaram się wpaść na chwilę, choć terminarz na sobotę bardzo napięty... pzdr[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 20:37_________________________________________________Aha Stanley+ Basia
kris_kilt Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 widze dużo osób z rudy i zabrza to może sie spikniemy gdzieś i pojedziemy razem? ja z Tarnowskich będe jechał a od was spokojnie na DTŚ można wskoczyć jak najbardziej jestem za , to może gdzieś w zabrzu na granicy z rudą ?? -> może na MCdonald ciut za/przed zjazdem na DTS ?
Gracjan Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja jeszcze nie wiem o której pojadę także ja odpadam
Rekomendowane odpowiedzi