Bulik Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O JEŻUSIU! :gwizdanie: O JEŻUSIU! ...taaa a strony lecą
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 jak nie pasi to wypad hehe Miszka na moderatora :>
QRi Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O JEŻUSIU! kiedy poskładasz furę? juz wszystkie graty pod mechanike mam, z zewnatrz brakuje tylko lusterka strony pasazera, ale jade po nie jutro - jak wszystko dobrze pojdzie to na dniach auto stanie na rolkach jest jeszcze kwestia montazu nowego świstaka i zwiazane z nim chlodzenie woda - ale to juz temat na epopeje , krotko mowiac zamota
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O JEŻUSIU! kiedy poskładasz furę? juz wszystkie graty poza lusterkiem strony pasażera mam - takze mam nadzieje na dniach auto stanie na rolkach jest jeszcze kwestia montazu nowego świstaka i zwiazane z nim chlodzenie woda - ale to juz temat na epopeje , krotko mowiac zamota nom to czekamy na odwiedziny
QRi Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 O JEŻUSIU! kiedy poskładasz furę? juz wszystkie graty poza lusterkiem strony pasażera mam - takze mam nadzieje na dniach auto stanie na rolkach jest jeszcze kwestia montazu nowego świstaka i zwiazane z nim chlodzenie woda - ale to juz temat na epopeje , krotko mowiac zamota nom to czekamy na odwiedziny wtorki mi teraz nawet pasuja bo mam zajecia do 20 na awfie - zawsze po mozna podjechac
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Wróciłem z garażu i dwa mody poczynione
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Wróciłem z garażu i dwa mody poczynione jakie?? siemka Diman
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Wróciłem z garażu i dwa mody poczynione jakie?? siemka Diman Prawie niezauważalne :polew:
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 a ja wkoncu fure umylem ale fajnie wyglada to jest moj mod wiosenny :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Prawie niezauważalne :polew: czyli mod typu zapiąłem nową złączkę
Adrenalina Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie no takie dwie bzdury :oklaski:
krolu Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Krolu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=919561692 :gwizdanie: fajnie, że się zdecydowałeśWOLF co do piątku - to ja chyba muszę u ciebie jakieś lekcje wziąć :kox:
diman Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie no takie dwie bzdury no rafal grubo poszedles z tym rezaniem :polew:
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2010 Opublikowano 28 Lutego 2010 Grubo to będzie bo zaczyna się sezon To gdzie idziemy 6 marca
Rekomendowane odpowiedzi