krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 a mnie jednak jutro nie będzie, ale te moje piwko odbierze Guruguru Mój przyjazd też niestety stoi pod znakiem zapytania ale na 100 % będę wiedział dopiero jutro popołudniu Guru ale my Cie tu nie chcemy :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Powiedział ten kogo wszędzie chcą
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Powiedział ten kogo wszędzie chcą niedawno się o mnie bili, to chyba coś znaczy
Guregoru Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Krolu bili się o ciebie bo ty z Gliwic jesteś to dlatego
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Krolu bili się o ciebie bo ty z Gliwic jesteś to dlatego No czyli tam mnie chcą... A teraz idę spać
Tzieland Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Bo krolu jest z Gliwic "to widac, slychac i czuc"
piterra Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 z rana A BananaJoe w diesel-eSie niech mi tu nie kozaczy i nie cFaniakuje koX jeden będzie mi tu się wychwalał i bajki opowiadał jak to mnie pogonił z Gliwickich już ja mu w piątek zapodam skrzynkę bananów tylko że wchłonie te banany jeden po drugim, ale nie ustami tylko drugim końcem układu pokarmowego, AAAAAAAA a moje piwo to temu Bananojadowi z eSy dać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
marys888 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 a czy bedzie ktos miał dzisiaj VAG'a? bo coś mnie irytuje spalanie, nie mogę zejść poniżej 8,5l
Kanar Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 nie martw się ja nie schodzę poniżej 9 jak nie zapomne to wezme kabel tylko ktoś by musiał laptopa wziąć bo u mnie słabo z baterią
piterra Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 zagadajcie z Banana-eSs-Menem to może za kolejne kilo bananów weźmie ze sobą laptop ups laptop to RNS w jego eSieee
krolu Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Ojj Piterruś pogadamy potem... na skype A Kanar ty się nie przejmuj i nie bój... kogo nie ma dla tego nie ma browarów !!!!!!!! nie ma mi weźmie ten a mi ten.... wiec kup tylko dla tych co się zapowiadają .... A co do lapa to mam tam sterowniki z Viakenowego kabelka ale jak masz do swojego sterowniki na cd to mogę zabrać lapa i przebadać AVF-a a pytanko masz tam FIS-a? skąd bierzesz ten odczyt 8,5 l ?
marys888 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 a pytanko masz tam FIS-a? skąd bierzesz ten odczyt 8,5 l ? średnia z całego baku i średnia z komputera wychodzi dokładnie taka sama
Kanar Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 To Krolu weź laptopa jakby mi bateria padła to sprawdzimy Twoim
Miszka82 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 siema laleczki ja mam przetwornice pradu wiec jak co to mozna podpiac i ladowac lapka w aucie marys888 nie dawaj im auta podpinac pod kompa, zawsze jak podpinaja to spuszczaja paliwo przez kabel do laptpa, raz mi tak zrobili i nie moglem odpalic, mowil ze uszczelka pod glowica, podjechalem na cpn zatankowalem za 10zl i odpalil, szczegolnie uwazaj na tego typka w granatowej S4 :polew: kurcze ale sie ciesze na ta nasza 100
marys888 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 ja też mam granatowego avanta
Miszka82 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 On ma S4 w dieslu :polew:
Rekomendowane odpowiedzi