bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 siema clarion jeszcze ja bym szukal jakiegos pionieera seria od 7 wzwyz
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://allegro.pl/item947950311_alpine_cde_9882ri_rds_cd_mp3_usb_auxin_gw24pl_p_n.html
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 http://allegro.pl/item947950311_alpine_cde_9882ri_rds_cd_mp3_usb_auxin_gw24pl_p_n.html Aż tak się nie znam ale ten jest chyba dobry
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4 Sprzedam Ci moje żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa nom tak ale znajść który najlepsiejszy ehehe Nie ma czegoś takiego jak najlepsze. To zależy na czym tobie zależy. Bo są radia co są ok ale np. nie mają żądanego podświetlenia. Albo jak już grają i mają to nie odtwarzają mp3 jeśli ci na mp3 zależy.
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 jak zalezy ci na usb\sd http://allegro.pl/item946451145_pioneer_deh_p7200sd_usb_sd_mp3_aux_sklep_16gb_sd.html[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 18:12_________________________________________________ale ja tam fanem wydawania takiej kasy na audio nie jestem
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 nom odsłuch to raczej mp3 będzie :gwizdanie:
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja jak kupowałem radio, a było to już chyba z 2 lata albo nawet więcej temu to : -żeby grał w miarę czysto i miał jakąś nieco bardziej rozbudowaną regulację basu/wysokich tonów -żeby miał podświetlenie psujące do reszty -czytał mp3 lub SD karty -miał jedną długą lub najlepiej dwie linijki na wyświetlanie autora utworu/tytuł piosenki/ i wszystkie inne informacje. Bo takie radia co mają jedną krótką linijkę na wyświetlanie to są o dupe.... bo nic nie widzisz.
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4 Sprzedam Ci moje żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa ej kierwa , ja mam sony i gro
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4 Sprzedam Ci moje żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa ej kierwa , ja mam sony i gro A czy Sony to nie przypadkiem imię męskie
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4 Sprzedam Ci moje żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa ej kierwa , ja mam sony i gro ale szału niema... :polew: joke :dance2:
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Ja jak kupowałem radio, a było to już chyba z 2 lata albo nawet więcej temu to : -żeby grał w miarę czysto i miał jakąś nieco bardziej rozbudowaną regulację basu/wysokich tonów -żeby miał podświetlenie psujące do reszty -czytał mp3 lub SD karty -miał jedną długą lub najlepiej dwie linijki na wyświetlanie autora utworu/tytuł piosenki/ i wszystkie inne informacje. Bo takie radia co mają jedną krótką linijkę na wyświetlanie to są o dupe.... bo nic nie widzisz. Ja w sumie podobnie. Pasujące do wnętrza i mp3 to podstawa.
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ja najbardziej na alpinke jestem nastawiony
Bulczas Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ja najbardziej na alpinke jestem nastawiony Będziesz zadowolony ja sam myślę nad zmianą na Alpine :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ja najbardziej na alpinke jestem nastawiony Będziesz zadowolony ja sam myślę nad zmianą na Alpine :gwizdanie: nom teraz tylko odpowiedni model wybrac nie łatwe zadanie
bakuś Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ja najbardziej na alpinke jestem nastawiony dlaczemu?
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4 Sprzedam Ci moje żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa ej kierwa , ja mam sony i gro ale szału niema... :polew: joke :dance2:
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 kurr niewiem jakie radyjko zakupić :confused4 Sprzedam Ci moje żarcik. Pioneer, Alpine, Kenwood, JVC inne to pupa ej kierwa , ja mam sony i gro ale szału niema... :polew: joke :dance2: ja najbardziej na alpinke jestem nastawiony dlaczemu? jakoś mi się najbardziej podobają jeśli chodzi o wygląd noi wszędzie je dobrze oceniają
Rekomendowane odpowiedzi