OKO Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jakoś trudno mi w to uwierzyc ze lubisz krawaciarzy no niestety cały przyszły tydzień będę musiał siedzieć w wawie. ja nie chce ;(
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Jakoś trudno mi w to uwierzyc ze lubisz krawaciarzy no niestety cały przyszły tydzień będę musiał siedzieć w wawie. ja nie chce ;( co mi kupisz na pamiątkę
OKO Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jeszcze godzina i łogień na A4 dzisiaj dzień przedmuchiwania turbiny :polew: a to co ja mam przedmuchać?? mmmh przedmuchaj wentle żeby nie było w nich wody :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 13:56_________________________________________________ Jakoś trudno mi w to uwierzyc ze lubisz krawaciarzy no niestety cały przyszły tydzień będę musiał siedzieć w wawie. ja nie chce ;( co mi kupisz na pamiątkę heheh przywioze ci bilet z metra jak go gdzieś znajde podobnież jest raz już szukałem :polew:
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :polew: a to co ja mam przedmuchać?? zabawne... :polew:
OKO Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jeszcze godzina i łogień na A4 dzisiaj dzień przedmuchiwania turbiny dałem już cynk zaprzyjaźnionemu patrolowi z "czarnej vectry". pozdrów ich jak się spotkacie
stanley Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jeszcze godzina i łogień na A4 dzisiaj dzień przedmuchiwania turbiny dałem już cynk zaprzyjaźnionemu patrolowi z "czarnej vectry". pozdrów ich jak się spotkacie będą wdychać moje spaliny
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jeszcze godzina i łogień na A4 dzisiaj dzień przedmuchiwania turbiny dałem już cynk zaprzyjaźnionemu patrolowi z "czarnej vectry". pozdrów ich jak się spotkacie będą wdychać moje spaliny przekroczysz 3tys obrotów i nawet cię kamerką niezłapią :>
OKO Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 jeszcze godzina i łogień na A4 dzisiaj dzień przedmuchiwania turbiny dałem już cynk zaprzyjaźnionemu patrolowi z "czarnej vectry". pozdrów ich jak się spotkacie będą wdychać moje spaliny a pro po wdychania http://www.sadistic.pl/pogoda-pod-chmurka-vt34143.htm
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 chodzi ci o wszystkie filmiki na 3 stronie??
Luki 86 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Postaram sie dzisiaj przybyc. Mam nadzieje ze was znajde na tym parkingu. Pozdro.
OKO Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 chodzi ci o wszystkie filmiki na 3 stronie?? nie mój błąd poprawiłem Postaram sie dzisiaj przybyc. Mam nadzieje ze was znajde na tym parkingu. Pozdro. jak nie będzie nas na zielonym parkingu pod Realem to w MD koło BP po drugiej stronie A4
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Postaram sie dzisiaj przybyc. Mam nadzieje ze was znajde na tym parkingu. Pozdro. spoko szukaj nas na zielonym [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 14:38_________________________________________________nom pod chmurką spoko hehe
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 spadam do domciu jedz jedz trzeba obiad przecież uważyć :>
keżor Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 ja sie dziś spóźnie , bo ide ... ...łumyć łokno :polew:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 16:11_________________________________________________ Keżor ? czego , sie grzecznie pytam ? fajny felunek fura nowaka_zg
Rekomendowane odpowiedzi