Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną po co?
stanley Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:40_________________________________________________ http://www.allegro.pl/item953629203_orginal_audi_17_a3_s3_a4_s4_a6_s6_5x112.html dziwny profil jakiś taki wysoki Ciebie nie słucham, bo pewnie Basia Cie podpłaciła żebys mnie beształ cokolwiek nie wkleje jak bym miał kase to bym je brał :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną no Ty już widzę pojechałeś... tylko nie spamuj tak dużo, bo Cie mazowieckie zbanują
stanley Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną po co? [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________ panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną no Ty już widzę pojechałeś... tylko nie spamuj tak dużo, bo Cie mazowieckie zbanują mazowieckie może mi possać [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________Kochanie, weź z kasetki z roboty 600zł bo mam pilny wydatek :gwizdanie: kiedyś Wam oddam, albo potrąć sobie z wypłaty
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną po co? [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________ panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną no Ty już widzę pojechałeś... tylko nie spamuj tak dużo, bo Cie mazowieckie zbanują mazowieckie może mi possać zaczynam sie o Ciebie martwić
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 zaczynam sie o Ciebie martwić obiad kobieto ugotuj a nie jakieś tutaj decyzje będziesz podejmowała :polew: i podaj nam piwo kobieto (jeśli Stanley się zgodzi)
Miszka82 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną po co? [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________ panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną no Ty już widzę pojechałeś... tylko nie spamuj tak dużo, bo Cie mazowieckie zbanują mazowieckie może mi possać [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________Kochanie, weź z kasetki z roboty 600zł bo mam pilny wydatek :gwizdanie: kiedyś Wam oddam, albo potrąć sobie z wypłaty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 zaczynam sie o Ciebie martwić obiad kobieto ugotuj a nie jakieś tutaj decyzje będziesz podejmowała :polew: i podaj nam piwo kobieto (jeśli Stanley się zgodzi) ktoś musi na to piwo najpierw zarobić!!! [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________ panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną po co? [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________ panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną no Ty już widzę pojechałeś... tylko nie spamuj tak dużo, bo Cie mazowieckie zbanują mazowieckie może mi possać [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________Kochanie, weź z kasetki z roboty 600zł bo mam pilny wydatek :gwizdanie: kiedyś Wam oddam, albo potrąć sobie z wypłaty do tego tematu jeszcze wrócimy!
stanley Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 dzwonie do gościa od felg, a tam granie na czekanie: "chcę Ci tylee dać, żebyś mnie miał..." te felgi to przeznaczenie [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:54_________________________________________________ zaczynam sie o Ciebie martwić obiad kobieto ugotuj a nie jakieś tutaj decyzje będziesz podejmowała :polew: i podaj nam piwo kobieto (jeśli Stanley się zgodzi) ktoś musi na to piwo najpierw zarobić!!! [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:53_________________________________________________ panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną po co? [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________ panowie, mam plan taki: zaspamujmy, powiedzmy od jutra wątek pogaduchy przed bukowiną no Ty już widzę pojechałeś... tylko nie spamuj tak dużo, bo Cie mazowieckie zbanują mazowieckie może mi possać [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________Kochanie, weź z kasetki z roboty 600zł bo mam pilny wydatek :gwizdanie: kiedyś Wam oddam, albo potrąć sobie z wypłaty do tego tematu jeszcze wrócimy! poodkurzam za to w sobote duży pokój
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 dzwonie do gościa od felg, a tam granie na czekani: "chcę Ci tylee dać, żebyś mnie miał..." te felgi to przeznaczenie nom i może jakimś cudem okaże się że to 18" ktoś musi na to piwo najpierw zarobić!!! nom to weź się wkońcu do roboty do tego tematu jeszcze wrócimy! i już wiadomo kto u was rządzi
stanley Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 dzwonie do gościa od felg, a tam granie na czekani: "chcę Ci tylee dać, żebyś mnie miał..." te felgi to przeznaczenie i już wiadomo kto u was rządzi Kędzior, wyglądasz na inteligentnego fajnego faceta, mam nadzieję, że wiesz kto rządzi
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 dzwonie do gościa od felg, a tam granie na czekani: "chcę Ci tylee dać, żebyś mnie miał..." te felgi to przeznaczenie i już wiadomo kto u was rządzi Kędzior, wyglądasz na inteligentnego fajnego faceta, mam nadzieję, że wiesz kto rządzi że jak wygląda ??? :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:03_________________________________________________joke oczywiście kędziorku
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kędzior, wyglądasz na inteligentnego fajnego faceta, mam nadzieję, że wiesz kto rządzi dziękuję :polew: nom wiadomo że ty rządzisz że jak wygląda ??? :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:03_________________________________________________joke oczywiście kędziorku zabawne.. i tak już masz u mnie MINUSA :polew: nawet buziak ci niepomoże
stanley Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kędzior, załatwimy jej bana ??? :cool1:
Kędzior Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kędzior, załatwimy jej bana ??? :cool1: mój wniosek właśnie został wysłany :gwizdanie:
krolu Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kędzior, załatwimy jej bana ??? :cool1: jestem [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________komu bana? [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________ja załatwię :kox:
Adrenalina Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Kędzior, załatwimy jej bana ??? :cool1: jestem [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________komu bana? [br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 17:11_________________________________________________ja załatwię :kox: ;(
Rekomendowane odpowiedzi