Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] TT ( 19" 8.5j /10j / Gwint KW V3 INOX / Audio ) fotki str 46

Nowak_zg

Rekomendowane odpowiedzi

Można tam z tyłu kogoś wozić? :decayed:

Torebkę :decayed::D

no własnie tak myślalem :decayed: Często jezdze na imprezy i 4 osoby musiałyby jakoś wygodnie jechać wiec ciężko by było ;( No ale wrażenie sporo większe niż b6 robi :cool1:

Mialem kiedys Del Solke i z tylu dwie blondynki wchodzily bez problemu wiec mysle ze tutaj tez sie da :decayed:

nie wiem jak to mozliwe bo del sol ma dwa siedzenia

ps. moja mama ma ~160cm i z tylu ledwo co sie w tt miesci ... a jak chce sie oprzec to dotyka glowa tylnej szyby .... nogi jej sie mieszcza ledwo co ... jesli fotel pasazera jest przysuniety na maxa

4 osoby w tt ... - nie ma szans bo jesli ktos ma ok 175-180cm wzrostu to fotel kierowcy tylnym oparciem dotyka siedziska z tylu ;)

[ps. moja mama ma ~160cm i z tylu ledwo co sie w tt miesci ...

Nowak_Zg Sadysta :decayed::polew: sorki za :offtopic:

a tak na poważnie to sobie wyobraźcie jak ja się przymierzałem do tt (196cm) i wsiadałem z tył :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

[ps. moja mama ma ~160cm i z tylu ledwo co sie w tt miesci ...

Nowak_Zg Sadysta :decayed::polew: sorki za :offtopic:

a tak na poważnie to sobie wyobraźcie jak ja się przymierzałem do tt (196cm) i wsiadałem z tył :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

jeszcze tak blisko swoich jaj nie byłeś :polew::tongue4:

sorki za OT

Czyli równocześnie można by wywalic tylne fotele i zrobic zabudowę CA :decayed:

fotele tylne zostana ... ale

zabudowa bedzie prawdopodobnie do konca roku

sprzet przelozony z a4 ... do tego przerobione boczki ( nie dozlozone panele ) otapicerowane skora, tak samo jak i czesciowo slupki i podsufitka oraz deska rozdzielcza ;)[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 22:31_________________________________________________ps. 3.0 220KM b6 ( oska )

z rolki dostala .... tak ze jechalem za nia i ja wyprzedzilem ;)

:yeah:

Dewianci :polew:

Nowak i jak wybor kola ? :) Moje chyba pojda w polerke jednak bo nikt ich nie chce :mysli:

bo to taki martwy sezon... nikt narazie nie mysli kupowac 19 na zime ... ludzie czekaja i kupuja przed wiosna lub na wiosne dopiero.

pozatym oni zamiast klasycznego mocnego RS`a wola ... chinski tanszy wzor lub replike MAM`a hehe ;) i potem prostowac pare razy :kox:

co do kol to na ten sezon beda... bede musial kupic prawdopodbnie nowe bo zaden z interesujacych mnie wzorow w 19" i rozstawie 5x100 sie jeszcze nie pojawil... wiec marzenia o Rial Daytona sie troche oddalaja :([br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 07:06_________________________________________________kupilem dosc ciekawe zimowki 215/45R17 Nokian ;)

no troche niska ;) ale mi to nie przeszkadza ogolnie lubie jak jest malo gumy ;p tym bardziej ze 4 sztuki trafily sie w bdb cenie ;) to musialem po prostu wziac

Witam serdecznie :>

Widzę że jednak nie jestem samotnym posiadaczem TT na tym forum :) bardzo ładne autko Nowak_zg, akurat w tym przypadku czarny dach mi się bardzo spodobał, szkoda ze nie jest Q, niestety mam ta samą przypadłość :confused4:

Ja tam najbardzej lubie jak wogole nie ma gumy :decayed:

Teges ja mam w swojej na zime 225/45r17 :)

odwiedzilem dzis kube w carmanii ... i wplacilem zaliczke na mody ;)

koniec listopada - poczatek grudnia ruszaja prace ... i mam nadzieje ze w tym roku odbiore auto :)

decha idzie w skore ... slupki i podsufitka tez

boczki zostana calkowicie przerobione pod 2x16cm z kazdej strony ( nie panel a przerobiony caly boczek ) to tez zostanie otapicerowane skora

zalozony zostanie sprzet z a4 na komponentach vibe i audio-system oraz radio pioneer deh-p9800bt

do tego zostanie zrobiona skrzynka w bagazniku od kielicha do kielicha ;)

ogolnie powinien byc ciekawy efekt wizualny i .... sluchowy ;)

mam nadzieje ze w miesiac sie uda wszystko zrobic... :)