Nowak_zg Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 a co mi da oryginalny xenon bez samopoziomu i spryskow ? swieci tak samo jak hid... jesli mialbym $ to bym zrobil calosc ... ale koszt wyrezania ori xenonu ( lacznie z samopoziomem i spryskami ) narazie jest zbyt duzy jak dla mnie tym bardziej ze jeszcze musze kupic dokladke z wersji 3.2 na przod i gwint, a potem dlubac silnik trzeba
Michał Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 racja a jak tam progres? deska już obszyta?
Nowak_zg Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 slupki przerobione pod gwizdki jeden boczek przerobiony juz na 2x16cm drugi boczek dzis bedzie skonczony jutro plastiki i boczki leca w skore co z deska nie wiem... mam nadzieje ze juz obszyta. jutro bede wiedziec na swieta powinna byc juz w domu
Nosb Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Racja co do ksenow Ja w koncu bede mial teraz samopoziom wiec pan wladza mnie moze cmoknac w Oj ty na swieta moze i moja wroci do zywych ale na pewno nie z tak ladnym wnetrzem
aju Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Paweł kiedy coś w kierunku mocy? Chcę robić patrola w Poznaniu a czym więcej nas będzie tym taniej. Jak by co to daj znać
Nowak_zg Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 ogolnie teraz trzy priorytety chcialbym jeszcze zrealizowac na ta wiosne/lato co bedzie. xenon ( maly koszt wiec luz ) gwint chip na nastepny sezon postaram sie grubiej rozwinac moc jesli mi nie przejdzie i jesli beda fundusze ( marzy mi sie wymiana suszarki, zrobienie fmica, inne wtryski etc... ) chcialbym aby bylo te 250-270km. przy tej masie i biorac pod uwage ze to oska to bedzie grubo szla z rolki. ps. auto odbiore po swietach lub tuz po sylwestrze poniewaz zmienila sie troche koncepcja nie bedzie skrzynki a bedzie zrobiona zabudowa z zywicy bo bedzie to taki troche democar carmanii odrazu :gwizdanie:
Michał Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ps. auto odbiore po swietach lub tuz po sylwestrze poniewaz zmienila sie troche koncepcja nie bedzie skrzynki a bedzie zrobiona zabudowa z zywicy bo bedzie to taki troche democar carmanii odrazu :gwizdanie: pachnie przepychem :naughty:
mrogal Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 ps. auto odbiore po swietach lub tuz po sylwestrze poniewaz zmienila sie troche koncepcja nie bedzie skrzynki a bedzie zrobiona zabudowa z zywicy bo bedzie to taki troche democar carmanii odrazu :gwizdanie: pachnie przepychem :naughty: na bogato tanczy
Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 ku*wa je*ana mac.... oczywiscie jeszczen ie odbiore auta bo tapicer spier*olil podobno obszywanie deski w skore i sie skora pofaldowala.... w poniedzialek lub wtorek to ogarne
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ku*wa je*ana mac.... oczywiscie jeszczen ie odbiore auta bo tapicer spier*olil podobno obszywanie deski w skore i sie skora pofaldowala.... w poniedzialek lub wtorek to ogarne życie cały czas nie daje mi spokoju jak Ty w tej tetce się mieścisz
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nawet się mieści no dobra ale gdzie pasażerka?
kosiniak Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 a potem dlubac silnik trzeba ziom, najlepiej tylko tego sie trzymaj!!
Nowak_zg Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 a potem dlubac silnik trzeba ziom, najlepiej tylko tego sie trzymaj!! heh i tak ta tt nigdy nie bedzie takm pociskiem jaki bym chcial a ja raczej uznaje tylko kompletny tuning czyli musi ruszone byc wszystko jak dla mnie .... od body, przez zawieche, kola, audio!, silnik .... dlatego tak jak i w a4 tak i tutaj postaram sie ruszyc wszystko niestety silnik jest dosc drogi w tuningu... podobnie jak audio ( jesli cos sie chce zrobic dobrze to niestety trzeba sie wykoszstowac... zarowno na silnik jak i na car audio czy felgi + zawias ) ogolnie przez pol roku juz duzo zrobilem wiec mysle ze w miare szybko uda mi sie zaczac dlubac silnik najpierw pewnie pojdzie sam chip jesli bedzie czas i fundusze to chcialbym zrobic te 250-270KM ... co i tak przy tej masie i przod napedzie bedzie dawalo rade wg mnie do codziennej jazdy do szkoly ps. z drugiej strony tak se mysle ze niby zwiekszam moc ale zwiekszam tez wage poprzez car audio ( wygluszenie, zabudowa i panele z zywicy, glosniki, wzmacniacze itp... felgi 19" 10j i 8.5j tez swoje waza .... ) ale przeciez te auto nigdy nie bedzie jezdzic na 1/4 mili tylko ma byc w miare sprawnym ladnie zrobionym lanso-wozem i chyba zawsze mi o to chodzi w projektach
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ladnie zrobionym lanso-wozem bo ty lansiarz jestes
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nowak, ja bym zbierał graty do silnika, zakładał a potem jechał na program, bo po co masz potem płacić za konkretną korektę? za cenę korekty to masz już IC + orurowanie :gwizdanie:
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nowak, ja bym zbierał graty do silnika, zakładał a potem jechał na program, bo po co masz potem płacić za konkretną korektę? za cenę korekty to masz już IC + orurowanie :gwizdanie: dobrze prawi, polać mu
moskal Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 za cenę korekty to masz już IC + orurowanie :gwizdanie: dolot+stożek tez mógłby załozyć wcześniej , koszt nie bedzie duzy 600-700 pln
Nowak_zg Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 boje sie stozka przy autach z turbina ... nie wiem czy dobrze czy sie pofilmowalem [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 10:43_________________________________________________powiedzcie mi jakie sa wg was koszty modyfikacji silnika tak na ok 250-260-270KM +/- turbina - wtryski - ic + orurowanie - wydech - program (ew korekta) - dolot - cos jeszcze ? jesli mozecie to uzupelnijcie mi tam ceny
Rekomendowane odpowiedzi