Pucek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jak bys nie napisal ze to 17" to na oko bym stwierdzil ze to 18" a ja odwrotnie, że to 16" poważnie, za bardzo schowane są te felgi, dystanse i będzie dużo lepiej
SoMeS Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 felga jak 16 wygląda na tym balonie... jeszcze coś ode mnie... wikingiem jesteś? że Ci się to wnętrze podoba generalnie cały samochód nie w mój gust... na + gleba
keżor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 nie mogę się doczekać jak Ci się cooler zagotuje od tego zderzaka taaaa, cooler w ADR , to jeszcze mu turbo spuchnie a co do auta to poza środkiem i sonarami z przodu to auto sie ładnie prezentuje
Pucek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 nie mogę się doczekać jak Ci się cooler zagotuje od tego zderzaka taaaa, cooler w ADR , to jeszcze mu turbo spuchnie a co do auta to poza środkiem i sonarami z przodu to auto sie ładnie prezentuje dokładnie jestem tego samego zdania SoMeS, taka wtopa, cooler mu się zagotuje
Radziu Audi A4 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Z zewnątrz baaardzo wporządku, ale ten srodek to naprawde fiat 125p po iejskim tuningu
Tomasz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Z zewnątrz ale wnętrze ta kierownica, ta gałka, a te pedały w stylu krzyżaków trochę modów i będzie git
Armi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Gałka i nakładki na pedały Kierownica też jest nie bardzo, ciekawe czy zmieniana po dzwonie. Czy takie było widzi mi się poprzedniego właściciela. Ogólnie kupienie auta tej klasy bez poduszki powietrznej kierowcy to głupota. Kiedyś rozbijesz sobie głowę to się przekonasz albo nawet nie przekonasz. Już w audi 80 montowano system procon-ten, który zapewniał, że w czasie kolizji kierownica się cofa. 20 lat temu :gwizdanie: A Ty 20 lat później nie masz nawet kierownicy z poduszką tylko pseudosportową kierownicę. Głupota
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Gałka i nakładki na pedały Kierownica też jest nie bardzo, ciekawe czy zmieniana po dzwonie. Czy takie było widzi mi się poprzedniego właściciela. Ogólnie kupienie auta tej klasy bez poduszki powietrznej kierowcy to głupota. Kiedyś rozbijesz sobie głowę to się przekonasz albo nawet nie przekonasz. Już w audi 80 montowano system procon-ten, który zapewniał, że w czasie kolizji kierownica się cofa. 20 lat temu :gwizdanie: A Ty 20 lat później nie masz nawet kierownicy z poduszką tylko pseudosportową kierownicę. Głupota tego samego jestem zdania, jesli auto wyjechalo z fabryki z poduszka to glupota jest ja usuwac, nawet jak kierownica jest paskudna
seb2sjc Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2012 to tak po długiej przerwie wkoncu jest czas i kasa na mody a wiec: -zakup zderzaka z otworami i belka pod spryski done -zakup spryskiwaczy jak narazie bez zbiorniczka:( done -zakup kratek w zderzak wraz z halogenami done -zakup lamp Depo zespolonych done -zakup oraz zamontowanie ala samopoziomu (autorem takiego układu jest kolega z forum:))-jak narazie czekamy na 10 osób planowane dalsze mody(oczywiście jak będzie $$$): -w halo wpiecie HiDa w kolorze 4300k -ogarniecie "środka" tzn.kiera od eSki, zdjęcie z pedałów nakładek oraz wymiana gały biegów na pewno na wiosnę będzie wszystko zamontowane:) a tutaj 2 foty z zamiany letnich na zimowe:) i taka fota ---------- Post dopisany 17-06-2012 at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany 06-02-2012 at 18:46 ---------- dawno nie robiłem nowych fotek,wiec przyszedł czas po niewielkim modzie:) mianowicie -nowe zespolone lampy Depo a w nich żarniczki w kolorze 5000k:) ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- a tutaj krótki filmik z wyprawy w DE ---------- Post dopisany 30-08-2012 at 00:04 ---------- Poprzedni post napisany 17-06-2012 at 22:24 ---------- nowe foty:D
slaviozo Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 z tyłu jest - 40 tylko ? chyba jakis worek ziemniakow na sesje zabrales hehe ;P jaki masz profil opon ? fajne auto tylko foty spawarka robione
Robertuss Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Jakie są rozmiary tych opon? Nieźle siedzi
seb2sjc Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jakie są rozmiary tych opon? Nieźle siedzi oponki 215/45:wink: no dobra wiosna sie zbliza wiec trzeba coś robic:) wiec wczoraj zakupiłem takie coś oto foty:D piękna kubełkowa skórka podgrzewana z reg.ledzwia (niestety manualna)wraz z ori łokietkiem sprawnym w 100% oraz oto takie kółeczka 18" 8,5J niemieckie ADRy lub tez znane jako STERNy z ranckiem w trakcie renowacji(szlify i takie tam a potem na lustro:)) jeden komplet z oponkami 215/40/18(ładnie naciagniete) drugi 225/40/18 i foty z renowacji : przed: po: mysle ze dadza rade:) ---------- Post dopisany at 21:54 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- a zapomnaiłem wspomniec ze ogarniam srodek wiec na poczatek poszły nakładki z pedałów(tzn.jedna została bo nie miałem czasu) chce ktos? zostaje do likwidacji: -gała -kiera ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:54 ---------- a i zapomniałem równiez wspomniec ze instalka lpg przyszła: -STAG 4+ -reduktor AC R01 -wtryski czerwone HANA -wlew obok wlewu Pb -zbiornik 51l w zapasówe
arnold27 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 autko na plus a fotele pierwsza klasa.powodzenia w modach:banan:
seb2sjc Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 dzis zająłem sie ramkami halogenów tzn.wpasowanie je w przedliftowe kratki:) ogólnie to zrobiłem to w inny sposób niz podawany przez kolegów na forum oto foty jak to wyszło jeszcze tylko szpachelek i malowanie na czarno:) ciekawe jak to wyjdzie:whistling: ---------- Post dopisany 10-04-2013 at 19:04 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2013 at 20:18 ---------- dzis przyszła do mnie paczka uszczelka elringa pod zawory wymiana trwała ok 30min licznik FIS wraz z kablami i manetkami mysle ze w weekend bede ogarniał
Aron21 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Super Autko tylko pytanko odnośnie ładowania podczas jazdy bo z tego filmiku widać jakbyś miał słabe ładowanie ... 14V?? Czy mi się tylko tak wydaje . Kierke i Gałke bym zmienił Ale o gustach się nie dyskutuje
Olaf Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 z tego co pamietam chciales ja sprzedac fajna sztuka jak na ten rok zmiany na plus
seb2sjc Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Super Autko tylko pytanko odnośnie ładowania podczas jazdy bo z tego filmiku widać jakbyś miał słabe ładowanie ... 14V?? Czy mi się tylko tak wydaje . wtedy chyba miałem jeszcze sprzet ...porzadny sprzecik moze przez to:) no a jakie ma byc napiecie ładowania? powyzej 1200 obrotów to cos tam 1.coś V odpala normlanie nawet przy -20 takze akus doładowany wg mnie jest wszystko ok:) a tak ogólnie to chyba przy właczonych wszystkich elektor zercó w aucie to łądownie nie powinno przekraczac 14V...tak mi sie zdaje:) ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Kierke i Gałke bym zmienił Ale o gustach się nie dyskutuje i na to przyjdzie czas:) ---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ---------- z tego co pamietam chciales ja sprzedac fajna sztuka jak na ten rok zmiany na plus tak chciałem sprzedać ale nikt z zainteresowanych nie brał na powaznie mojej wyceny takze auto zostaje:naughty: ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ---------- ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- ---------- Post dopisany 21-04-2013 at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2013 at 22:22 ---------- wczoraj wymiana kpl.półosiek -czas wymiany---> 6h z przerwami:decayed: -ilość osób biorących udział w wymianie--->1os. 6 zubrów -ilość pomyłek--->1...dobrze ze spojrzałem...ze lewa półośka jest krótsza.. jest ktoś chętny na półośki to zapraszam http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/poloski-1-8-adr-95-a-270769/ przy okazji wstępnie wykonałem renowacje przednich alu:naughty: przód auta u góry jedynka i jechane z papierkami wodnymi pierw z lewej strony(kierowcy)potem zablokowanie owego koła(inaczej się nie kreci) by przejść na druga stronę (pasażera) ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:33 ---------- no i dzisiejsza sesja:kox: miałem dodać jeszcze ze uposażyłem wnętrze o podświetlane kratki szkoda tylko że.... oraz wypolerowałem nakładki na lusterka bo zarosły mchem:polew: ---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:45 ---------- co do opon to mała poprawka: *przód--->Bridgestone Potenza 215/40/18 z rantem ochronnym *tył--->.....nie pamiętam 215/40/18 bez rantu ochronnego dlatego oponka dała się lepiej naciągnąć co widać bardziej widocznym rantem:kox: zmierzyłem ile tak naprawde jest cm do błotników: *przód 61,5cm *tył 62,5 cm
Rekomendowane odpowiedzi