miron78 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 koniec pitolenia o dresach ZAMYKAM Ps. ( 330xd ) [br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 14:05_________________________________________________No i rezanka ciąg dalszy, pozostajemy przy wyglądzie zewnętrznym tym razem lampy przód ( zastąpienie żarówek DRL i postój żaróweczkami LED ) i mam nadzieje przy jednej pracy wywalenie pomarańczowych kierunków Gdyby ktoś był zainteresowany podaję jakie koszty są z tym związane na dzień dzisiejszy: 1. Led DRL - 30zł/szt. 2. Led postój - 15zł/szt. 3. Przesyłka - 14,50zł 4. Rezystorki - 9,75zł/szt. 5. Przesyłka - 15,85zł koszt całości: 159,35zł
truckmaniac Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Job twoju mać. Jeszcze swojej B6 nie skończyłem, a już zaczynam się ślinić na B7 :slina: Mironku gratulejszyn :good:
miron78 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 fotki fotki jak świeci jakie fotki jak ja dziś dopiero graty pozamawiałem
bajk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 fotki fotki jak świeci jakie fotki jak ja dziś dopiero graty pozamawiałem na przyszłość piszę
miron78 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 fotki fotki jak świeci jakie fotki jak ja dziś dopiero graty pozamawiałem na przyszłość piszę będą będą - choć jak świecą to żadna nowość - powielam to co koledzy na tym forum już dawno robili [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:52_________________________________________________W planie (a właściwie już pierwsze kroki za mną) jeszcze jeden mod, chyba najtrudniejszy ale nie będę narazie nic pisał żeby nie zapeszać. Jeżeli mi się to uda i będzie bezproblemowo funkcjonować oczywiście napiszę z fotkami włącznie Najtrudniejszy dlatego, że jeszcze nikt na forum szlaków w tej kwestii nie przetarł Stąd moja niepewność co do efektu końcowego ( myślę że do 2 tygodni sprawa się wyjaśni )
bajk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 będą będą - choć jak świecą to żadna nowość - powielam to co koledzy na tym forum już dawno robili [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:52_________________________________________________W planie (a właściwie już pierwsze kroki za mną) jeszcze jeden mod, chyba najtrudniejszy ale nie będę narazie nic pisał żeby nie zapeszać. Jeżeli mi się to uda i będzie bezproblemowo funkcjonować oczywiście napiszę z fotkami włącznie Najtrudniejszy dlatego, że jeszcze nikt na forum szlaków w tej kwestii nie przetarł Stąd moja niepewność co do efektu końcowego ( myślę że do 2 tygodni sprawa się wyjaśni ) powodzenia więc
PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 fotki fotki jak świeci jakie fotki jak ja dziś dopiero graty pozamawiałem na przyszłość piszę będą będą - choć jak świecą to żadna nowość - powielam to co koledzy na tym forum już dawno robili [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:52_________________________________________________W planie (a właściwie już pierwsze kroki za mną) jeszcze jeden mod, chyba najtrudniejszy ale nie będę narazie nic pisał żeby nie zapeszać. Jeżeli mi się to uda i będzie bezproblemowo funkcjonować oczywiście napiszę z fotkami włącznie Najtrudniejszy dlatego, że jeszcze nikt na forum szlaków w tej kwestii nie przetarł Stąd moja niepewność co do efektu końcowego ( myślę że do 2 tygodni sprawa się wyjaśni ) Umiesz 3mać w napięciu
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A może -> mod SWAP na 4,2 TDI z A8 mod o którym pewnie myśli "drożdżówka" był na pewno, tyle, że się nikt nie pochwalił.
PABLO Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A może -> mod SWAP na 4,2 TDI z A8 mod o którym pewnie myśli "drożdżówka" był na pewno, tyle, że się nikt nie pochwalił. Oj wątpie, chyba ze
variocustoms Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Co właściciel to mod, ja też miałem swoisty mod o którym napisałem na forum a inni tego nie mieli, kwestia wyobraźni i tego czym właściciel auta chce innym zlekka zaimponować, jak by nie było ja nie nawidzę serii i jestem wielkim maniakiem wszelkich modów byle dalej od serii, Miron dawaj czadu !!!!
zombi Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 czyżby ledy na tyle kolega już jeden ma na forum jakby co
miron78 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 czyżby ledy na tyle kolega już jeden ma na forum jakby co może i ma ale zrobione po cichu i kolega prawie wcale nie aktywny - więc będą będą - choć jak świecą to żadna nowość - powielam to co koledzy na tym forum już dawno robili [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:52_________________________________________________W planie (a właściwie już pierwsze kroki za mną) jeszcze jeden mod, chyba najtrudniejszy ale nie będę narazie nic pisał żeby nie zapeszać. Jeżeli mi się to uda i będzie bezproblemowo funkcjonować oczywiście napiszę z fotkami włącznie Najtrudniejszy dlatego, że jeszcze nikt na forum szlaków w tej kwestii nie przetarł Stąd moja niepewność co do efektu końcowego ( myślę że do 2 tygodni sprawa się wyjaśni ) powodzenia więc przyda się A może -> mod SWAP na 4,2 TDI z A8 mod o którym pewnie myśli "drożdżówka" był na pewno, tyle, że się nikt nie pochwalił. bez przesady - to mody nie na moją kieszeń i nie na moje umiejętności. A pozatym gdzie byś chciał ten silnik zmieścić - jak pod maska już teraz nawet niema jak palca wsadzić
OLO_GDA Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A pozatym gdzie byś chciał ten silnik zmieścić - jak pod maska już teraz nawet niema jak palca wsadzić sory za OT ale 4.2 v8 w benzynie jakos sie miesci;] chcialbym sie przekonac jak by takie 4,2 tdi latalo w naszej budzie...
miron78 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 A pozatym gdzie byś chciał ten silnik zmieścić - jak pod maska już teraz nawet niema jak palca wsadzić sory za OT ale 4.2 v8 w benzynie jakos sie miesci;] chcialbym sie przekonac jak by takie 4,2 tdi latalo w naszej budzie... a faktycznie........masz rację, nie pomyslałem o tym z tej strony......... powiem jedno 3.0tdi jest OK ale gdyby jeszcze wsadzić 4,2tdi + program aż strach pomyśleć
poziek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 4,2tdi + program a Rogal czasem nie pisał, że 4.2tdi są marne ?
miron78 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 4,2tdi + program a Rogal czasem nie pisał, że 4.2tdi są marne ? poważnie ? pod jakim względem ?
poziek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 poważnie ? pod jakim względem ? obsługi, kosztów, podatności na czipsy ?
Rekomendowane odpowiedzi