retrikal Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no Miron, długo nie trzeba było czekać na mody...heheh.... żonka pewnie szczęśliwa wszystko pięknie, ładnie, ale wypierdziel ten znaczek s-line z przedniego zderzaka, bo zaburza koncepcje i tak masz już lepiej niż w seryjnym s-line, więc znaczek nie na miejscu :gwizdanie: :gwizdanie: pozdrawiam serdecznie
mystic.pl Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Siemian odnośnie Twojego PW - wg mnie bez sensu, żebyś teraz do mnie przyjeżdżał - jest już ciemno więc i tak zbyt dużo nie zobaczysz - wytrzymaj i przyjedź z rana zobaczyć sobie fure :polew: :polew: jeest juuż cie-mno, bądź tu ze mną .... :polew: grubo wyglada dobry mod ale teraz wg mnie fela musi isc w grafit Pięknie to wyszło gratki skąd tą podkładkę dorwałeś ? przykręcałeś tylko tak by na zimę można było odkręcić, czy na stałe zamontowana ? Grafit na feldze by pasował jak ulał
MAJKI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ładnie to wyszło no i teraz to jest black pakiet z przodu
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 miron78 nice... Zrobiłeś foty jak rozbierali Ci lampy ? Bo nie podejrzewam żebyś dał radę zrobić to sam... wiem, że to do mnie nie podobne ale oprócz malowania wszystko rezałem sam ( z wielkim strachem ale sam ) Rezanko mnie tak wciągnęło, że nie pomyślałem o fotach - może troszke dlatego, że nawet nie liczyłem, że lampa składa się z tylu elementów i na tyle części da się ją rozebrać.Rozebrałem wszystko w mak ( bez większych problemów ) i to co było trzeba dałem do malowania. Tak wyglądała lampa po rozebraniu: to co widać na foto nie poszło do malowania + lusto z DRL-a i kierunku - cała reszta była malowana
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 wow... wygląda całkiem ciekawie... Trzeba było sobie zostawić te kable na wierzchu
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Dokładka jest od seata Leona CupraR kupiona w ASO - przykręcona mam nadzieje na stałe
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 furka KOX zmiany good, jeszcze pomalowalbym blende przedniej tablicy w kolor obramowki grilla. Kumpel w a5 pomalowal i wyglada masakrycznie ogolnie :good:
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 p.s. i widze ze lampy tak jak ja wpasowales w zderzak lepiej jak ORI
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 też tak masz ? idę to zmienić :gwizdanie:
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 też tak masz ? idę to zmienić :gwizdanie: nie nie jak wymienialem xen to udalo mi sie spasowac lampy rowno ze zderzakiem
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 jakoś specjalnie o tym nie myślałem - składałem i tak wyszło [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 09:46_________________________________________________Najbardziej czego się obawiam na chwilę obecną to parowania reflektorów - czas pokaże - ale nie chciałbym powtarzać całości opercji
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 228zł ASO Seat nr kat. 1ML805903
KERCZI Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A ta dokładka w jakiej cenie? dwa razy :polew: :polew:
turdzi Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 miron78 fajnie to wyszlo tez musze nad tym pomyslec
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ciekawe jak by to wyglądało przy zwykłym zderzaku... :mysli:
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 może już nie tak ciekawie - dużo robi zderzak s-line + czarny kolor[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 10:33_________________________________________________ miron78 fajnie to wyszlo tez musze nad tym pomyslec myśl, myśl - jak dla mnie rewelka
Flyer Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 A moim zdaniem ladniejsze sa ori lampy z bialym kierunkiem...
miron78 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ...........każdy ma swój typ - czy bym coś zmieniał mając ori lampy z białym kierunkiem to nie wiem może nie - ale skoro już i tak miałem wszystko rozebrane ( w celu wywalenia dekielka ) to postanowiłem troche pójść po bandzie [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 11:01_________________________________________________wszyscy mi dokuczają, że "fura seria" to trzeba coś pozmieniać
Rekomendowane odpowiedzi