moicz Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Witam wszystkich opisywać samochodu nie muszę bo znacie go jak własny ;] zmiany jakie zostały wprowadzone to: - fele MOMO FXL-ONE BLACK 8x17' + oponki NANKANG 225/45/R17 - chromowane ramki zegarów - listwy ozdobne carbon (karbon, węgiel) folia 3M - obszycie boczków i podłokietnika czarną skórą - RS4 grill zmiana koloru na czarny mat - oczywiście najważniejsze klubowe ramki, naklejka i niedawno doszła smycz mały update troszkę nowych fotek fotki nowego wnętrza:
soolek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Kolejna wariacja nt. bryki Nowaka Muszę powiedzieć, że całkiem nieźle. Ale ... zawsz się znajdzie coś Rurki koniecznie proste. Do tego pakietu nie pasują fajki kopciucha. Fele fajne, ale niestety nie robią szału w tym rozmiarze. Mam podobne 18' (mam na myśli kombinację kolorystyczną) i też szału nie ma Dopiero 19 wygląda dobrze (przymierzałem). Generalnie Aha, dystanse na tylną oś potrzebne, bo jakoś tak ... (do siebie też muszę założyć z 5mm).
lucabianco Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Za małe te Momo. Akurat one to do siebie mają że im większe tym lepsze. ;D
moicz Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 Za małe te Momo. Akurat one to do siebie mają że im większe tym lepsze. ;D wiem że małe ale byś widział jakie mamy tutaj drogi porażka może kiedyś się skuszę na coś większego ale narazie nie ma szans
Pucek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 moicz w skoczowie złe drogi??? nie żartuj! pojeździł byś u mnie po centrum... ja bym pakował 18'', a tak to nic temu aucie nie potrzeba
moicz Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 w skoczowie przejechać przez górny to masakra jest kilkadziesiąt studzienek do tego koleiny i tak jest od zawsze
michu93 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 hehe znane autko ;] fajnie wyglada na tych kolkach pomaluj ramię tylnej wycieraczki bo tak nie pasuje do czarnego auta (chodzi mi o pozdzierana farbe) pozdro
Pucek Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 studzienki to inna bajka, bo tego co wymyślił je położenie to powinni powiesić za jajka, tak choćby ich nie mogli na środku każdego pasa zrobić a co z boczkami? bo z tego co wiem to Nowak powyciągał audio, masz teraz dziury czy coś? czy jakieś głośniki
michu93 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 aha jeszcze polerka rurek by sie przydala
moicz Opublikowano 4 Lipca 2009 Autor Opublikowano 4 Lipca 2009 studzienki to inna bajka, bo tego co wymyślił je położenie to powinni powiesić za jajka, tak choćby ich nie mogli na środku każdego pasa zrobić a co z boczkami? bo z tego co wiem to Nowak powyciągał audio, masz teraz dziury czy coś? czy jakieś głośniki fakt Nowak wyciągnął audio ale okablowanie i zabudowę zostawił,wrzuciłem tam duuuuużo tańszy sprzęt grający(phonecar 4x16 + 2x wysokotonowe radio alpine) mi wystarcza tuby i wzmacniacza brak powody są dwa : dzieciak i szkoda miejsca w bagażniku. Sprzęt Nowaka był konkretny
Nowak_zg Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 hehe niech sie dobrze sprawuje mi sie podoba na tych felgach ale iwem ze bedziesz zmieniac na wieksze ja na poczatku tez mialem 17" a potem 19", 19" powodzenia w modach i dopieszczeniu jej do konca
moicz Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Opublikowano 10 Lipca 2009 wahacze wymienione,ramki jutro będą założone
moicz Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 - ile mm gleba jest? -60/-40[br]Dopisany: 10 Lipiec 2009, 15:30_________________________________________________chromowane ramki zegarów są
moicz Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 jak dla mnie felga z du.y :/ bo czarna ??
Cristoforo Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 to jest gleba -60 ? u mnie jest tak samo, mi na gwincie wyszło że mam -40 a wygląd jest ten sam czyli wyglada ze mam z przodu i z tyłu -60mm może zeczywiscie mam te -60 bo na mocnych koleinach jadąc 100km/h waliłem osłoną silnika fajne fele na polskie drogi w sam raz
kosiniak Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 bo czarna ?? niee, pasuje do civica ale nie do a4/s4 ale nie przejmuj sie to tylko moje zdanie, tobie sie ma podobac nie mi
moicz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 fajna ta parująca lampa wiedziałem że się nie oprzesz skomentowania tej lampy, może w przyszłosci cos z tym zrobie[br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 20:45_________________________________________________podłokietnik obszyty powiedzmy że prawie czarną skórą
Rekomendowane odpowiedzi