suhy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie straciłeś nic:D Przeleciało pare iskier i ta grupa midnight hawks;p i to tyle;p Lipa jakiej jeszcze nie było;p
malik Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jest tragedia ;( ;( ;( ;( tak leje ;( ;( ;( ;( i całe maisto zakorkowane Wszystko zgodnie z planem głównego sponsora. Cisowianka leci z nieba U oniaka wódka dzisiaj jakbyście chcieli się najebać z rozpaczy :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Kaszana z tą pogodą dka kilosy do lotniska zlało mnie jak psa 30 poszło sie kochać
mcm Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 jest tragedia ;( ;( ;( ;( tak leje ;( ;( ;( ;( i całe maisto zakorkowane Wszystko zgodnie z planem głównego sponsora. Cisowianka leci z nieba U oniaka wódka dzisiaj jakbyście chcieli się najebać z rozpaczy :gwizdanie: u Bryni też
rafalekx Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 u Bryni też Właśnie dzwoniłem i słyszałem ale Brynia jeszcze sensownie się wypowiadała czyli nie była za bardzo wstawiona No ja wstępnie jutro jadę, ale rano obada pogodę
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No to ja właśnie wyjeżdżam Koło 10 będę na miejscu, no może trochę później
mcm Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 dawajcie pogoda i pewnie spęd będzie :>
Hugo Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Normalnie przweczuwałem , że coś się stanie ;( http://www.tvn24.pl/-1,1617102,0,1,katastrofa-na-air-show-w-radomiu-rozbil-sie-su_27,wiadomosc.html
Armi Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja tak samo. Radom ma ewidentnie pecha. W Dęblinie takie rzeczy się nie działy.
akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Drugi rok z rzędu tragedia. ;( ;( ;( P.S. Dowiedziałem się o tym właśnie teraz z FORUM. A miałem tam jechać...[br]Dopisany: 30 Sierpień 2009, 14:52_________________________________________________Przepraszam dwa lata temu... Ale to mało ważne.
ba$ior Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 I co podobał się AIR SHOW... Mam nadzieje, że już więcej nic się tam nigdy nie stanie. Pechowe miejsce. Powinni gdzieś indziej to przenieść.
mcm Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 http://wiadomosci.wp.pl/gid,11441865,title,Katastrofa-mysliwca-w-obiektywie-Internautow,galeria.html
malik Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ... teraz tabunu ludzi jadą rowerami w tamtą stronę, nie wiem po co oni to robią hieny j**ane
chriss Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 A ja zdążyłem tylko dojechać i w radio usłyszalem komunikat ze odwołane(sasza nie wylądował ) wiec zawróciłem i widziałem tylko korki na ulicy
rafalekx Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Byłem widziałem, właśnie stałem przed wejściem na lotnisko jak to sie wydarzyło Dzięki Brynia za miejsce parkingowe potem udało nam się jeszcze wejść na lotnisko żeby chociaż samoloty pooglądać. Wg mnie piloci zbyt wiele chcą pokazać na takich imprezach i dlatego dochodzi do takich tragedii, nie wytrzymuje sprzęt lub ludzie popełniają błędy. Wracając do Lublina widziałem dużo kamikadze na drodze, ogromny sznur samochodów jadący koło 80-90 km/h czasami wolniej, a oczywiście kilku idiotom się śpieszy i wyprzedzają wszystkich bezsens...
Kowi87 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Teraz pewnie przeniosą impreze z powrotem do Dęblina :gwizdanie: bo juz druga wpadka w Radomiu ;( miałem jechać dzisiaj ale zycie nie pozwoliło
Dibo Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja też byłem na lotnisku. Przed startem pilot nam jeszcze pomachał, a za kilka minut już się rozbił ;(
letallec Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ewidentny błąd pilota. Jestes czlonkiem ekipy sledczej do badania tego wypadku? Szkoda, wielka szkoda pilotów. ;( Może i zrobili błąd w sztuce, ale największym błędem był przylot do Radomia. To lotnisko nie nadaje się do dynamicznych akrobacji dużych i ciężkich samolotów, jakim jest SU27. Niestety
mlodyy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dojechalem wchodze a tu nagle rypnelo i tyle zy imprezy, a tak na marginesie djazd do radomia to jeden wielki korek byl dobrze ze autkiem sie nie wybralem
Rekomendowane odpowiedzi