oZiX Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 zlot fajny[; na lotnisku można wybaczyć brak miejsca itp ale brak tojtojka [; cięzko ;] dobra Robota Pany :Dmyślcie nad zimowym już :gwizdanie: :gwizdanie: to nie dostałeś Pampersa na powitaniu :chodzi o taką czarną szmatę do podłogi" ?? :polew: Nie no Kuredu przecie wszyscy wiedzą że impra i ciężko ogarnąć całość a wam się udawało[; ;] za rok też przyjadę;]
duluki Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mógłby ktoś w końcu jakąś konkretną galeryję fotek wrzucić? jak się ręce przestaną telepać :polew:
antonio Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 tomeks Twoja fura na focie a co powiesz na tą fotkę pomorska ekipa 3M
kuredu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mógłby ktoś w końcu jakąś konkretną galeryję fotek wrzucić? dajcie ludziom dojść do siebie myślę że na koniec przyszłego tygodnia będzie na co popatrzec
mydlo Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 tomeks Twoja fura na focie a co powiesz na tą fotkę pomorska ekipa 3M Na głównym planie Lodówa alkoholik
kokos Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 f*ck,mam prawie 450 fotek (glownie sobota wieczorem-zanim sie jeszcze uposledzilem i lotnisko)i nie wiem jak sie za nie zabrac ,a niektore `twarze` chyba najpierw do FOTOSZOPA ,
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mam taką skromną propozycję, żeby utworzyć kolejny wątek, do którego będzie się wrzucać tylko galerie ze zdjęciami. W przeciwnym wypadku może się zrobić duże zamieszanie.
antonio Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 FAZY nie widzę Ciebie z browarkiem :gwizdanie:
vikis4 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Gratulacje za udany zlocik! Ja niestety nie mogłem zawitać Oczywiście zapraszam wszystkich na poprawiny!!!! http://www.a4-klub.pl/smf/zapisy_na_zlot_polnocy_a4_klubpl-t81268.0.html Mam nadzieję,że nie zawiedziecie :>
kokos Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mam taką skromną propozycję, żeby utworzyć kolejny wątek, do którego będzie się wrzucać tylko galerie ze zdjęciami. W przeciwnym wypadku może się zrobić duże zamieszanie. to fakt,moze nam sie tu maly burdelik zrobic, twoja twarzyczke tez mam w calej okazalosci w sobotni wieczor
kuredu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 a niektore `twarze` chyba najpierw do FOTOSZOPA , daj spokój Madasowi, nie jego wina
filip1001 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mógłby ktoś w końcu jakąś konkretną galeryję fotek wrzucić? dajcie ludziom dojść do siebie myślę że na koniec przyszłego tygodnia będzie na co popatrzec łatwo powiedzieć, człowiek tu wysiaduje przed tym kompem, czeka na relacje prawie non-stop, wiec trudno ciekawość opanować
Iverson Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dajcie foto Suliego , przebranego za G.I Joe
Aydaho Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Madas, Kuredu, Musashi - zlocik pierwsza klasa Szacunek za organizacje :good: :notworthy: Wielkie dzięki[br]Dopisany: 12 Lipiec 2009, 19:29_________________________________________________ wawka po czesci juz w domu... bylo git, swietna impreza! aaaaleee... gdzie jest kurfa moj telefon? :polew: Ochroniarze ukradli jemu tez???? :polew: a ogolnie bylo za***iście ,dzieki za organizacje i pozdrawiam wszystkich do nastepnego ...a z niektorymi nieco wczesniej CHŁOPAKI ORGANIZATORZY - KLASA !!! napracowaliście się i to było widać.. ale już w piątek mieliście za to respect in PENTHOUSE TEAM Room bravo ekipie klubowej brava za doskonałą atmosfere. A ekipie z "kurczaka o poranku" to chyba nic nie musze mówić - był mega Intruder kox
tomaszu Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Mam taką skromną propozycję, żeby utworzyć kolejny wątek, do którego będzie się wrzucać tylko galerie ze zdjęciami. W przeciwnym wypadku może się zrobić duże zamieszanie. to fakt,moze nam sie tu maly burdelik zrobic, twoja twarzyczke tez mam w calej okazalosci w sobotni wieczor WOOW, mam już stresa.
miron78 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Madas, Kuredu - naprawdę nie macie się czy przejmować - zrobiliście wszystko co się dało - a że zlot wyszedł nieudany pod każdym wględem trudno - wkońcu pierwszy raz coś takiego organizowaliście Udało Wam się nakłonić Mirona żeby przyjechał i był do samego końca - niech to będzie pozytywem w całej tej organizacji i Waszym osobistym sukcesem ( resztą się nie przejmujcie )- tak na otarcie łez :polew:
miron78 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ps. Fajnie że wszyscy przez grzeczność dziękujecie organizatorom
Rekomendowane odpowiedzi