Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie 223tyś-2003r. oglądali go ;spece;potwierdzają.

Opublikowano

...u mnie na blacie 195000km,jak go kupywałem to miał tak jak każdy prawie diesel w Polsce 189000km,widziałem ze nie jest prawdziwy,ostatnio z czytałem przebieg ze sterownika wyszło 277000km... hehe

Opublikowano

koksik to akurat jest norma

Opublikowano

u mnie w oryginale 250 000 , z czego 50 000 moje, autko na oryginalnych gratach typu amory, dwumas i sprzęgło. Pomieszy wymianami oleju dolewam szklanke oliwy. Jeździ super :notworthy:

Opublikowano

Jednym słowem nie ma sie co bac 1,9 tdi z 300tys km najechanymi?? Jestem na etapie szukania.Mysle nad B5 1,9tdi maks 20 tys zł.[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:40_________________________________________________Czyli jednym słowem nie ma sie co bac 250-300 tys przebiegu?? Pytam bo mam zamiar kupic B5 1,9tdi do 20 tys wiec rocznik 2000. Co myslicie koledzy??

pierwsza rzecz to nie masz co sie bac:wink4:

a druga to kazdy diesel z tego rocznika biedzie miec taki przebieg jak nie wiekszy :wink4:

Opublikowano

u mnie stukneło 300 000 trzy dni temu.moją niunię mam 5 lat jak ją kupowałem to miała 174. dwóch właścicieli w DE pierwszy to salon auzukamdi a drugi stiwen blum rocznik 1954.teraz szukam następczyni i tak szczerze nie wiem jaki motor kupić.pracuję za granicą to przydał by się diesel ale teraz z nimi to same problemy

Opublikowano

U mnie na liczniku 141tys, auto w bardzo ładnym stanie, nic nie ma powycierane, ani powybijane, więc teoretycznie można powiedzieć, że może być prawdziwy, książka serwisowa też podaje, że się zgadza. A czy rzeczywiście jest prawdziwy, to pewnie kiedyś się dowiem :)

Opublikowano

podjedź do ASO i się dowiesz :wink4:

Opublikowano

Jednym słowem nie ma sie co bac 1,9 tdi z 300tys km najechanymi?? Jestem na etapie szukania.Mysle nad B5 1,9tdi maks 20 tys zł.[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 19:40_________________________________________________Czyli jednym słowem nie ma sie co bac 250-300 tys przebiegu?? Pytam bo mam zamiar kupic B5 1,9tdi do 20 tys wiec rocznik 2000. Co myslicie koledzy??

jak jedziesz kupować to dobrze mieć ze sobą VAGa i miernik lakieru jak nie chcesz kupić szrota.. :wink4: nie wiem jak inni ale moim zdaniem też nie ma co się bać tego że auto miało w przeszłości jakąś niedużą przygodę.. bo teraz ciężko znaleźć 100% bezstluczkowca.. chyba że stoi cale zycie w garażu :polew:
Opublikowano

ja jak kupiłem było 201tys, nic nie jest powycierane ale była cała malowana koleś powiedział mi to wprost,dziadki przed nim jeździły z kempingiem i z deka ją porysowali (mam nadzieje że jest to prawda) po 1.5 roku ma 215tys.

Opublikowano

u mnie w b6 2004 187tys a w poprzednim b5 1996 235 tys ale wyglądało na oryginał choć głowy dać sobie nie mogę uciąc że tak było rzeczywiście bo w salonie to ja go nie kupiłem :>

Opublikowano

przy zakupie afn 110km w 08r 140tys, sprzedający podesłał nawet ogłoszenie z mobile.de, na potwierdzenie przebiegu. kontrola w aso potwierdziła i w tej chwili ma 162tys, 99r, full wersja. W środku lalunia.[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 17:25_________________________________________________ a poprzednio latałem paskiem 97 ahu, i sprzedałem z przebiegiem 350, latałem 5 lat na mineralu, stówe nim zrobiłem i ani grama oleju nie brał. i chipa holenderskiego miał. polecam

Opublikowano

200tys, śmiga jak marzenie, nie ma się do czego przyczepić, i mam nadzieje że tak dalej. :)

Opublikowano

Już widzę te prawdziwe 200tys u polskiego handlarza. W Niemczech b5 z przebiegiem ~200 000km kosztują więcej. Polaczek kupuje taniej te z przebiegiem 300-400k km i skręca na 180-190k km. Na czymś musi zarobić. Dziwi mnie to, że ludzie wierzą w takie przebiegi.

Btw,ja mój kupiłem w DE z potwierdzonym przebiegiem i książką serwisową (fakturami, certyfikatami itd itp) za kwotę X. Najlepsze, że w PL mogłem mieć za te same pieniądze auto z niższym przebiegiem (mowa o średnich cenach z diesla z danego rocznika). Magia :polew:

Opublikowano

AJM-241tyś orginał :kox:

kupowałem od gościa w polsce, który dbal o auto i wcześniej jeżdził nim staerszy pan :)

ksiązka wszystko jest :)

skóra nie wytarta nic a nic to po ile km muszą miec przejechane samochody z wytartą skórą :gwizdanie: i nie tylko skórą :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie samochod wczoraj stuknal 147kkm.I jestem zadowolony ;) papiery,wszystko jest udokumentowane do 2007 roku,gdzies do 103kkm ,napewno nie bylo zadnego przekretu bo auto zostalo pozniej zakupione od rodziny,bd stan techniczny jak i wizualny ;p.pzdro :rolleyes:

Opublikowano

skóra nie wytarta nic a nic to po ile km muszą miec przejechane samochody z wytartą skórą :gwizdanie: i nie tylko skórą :gwizdanie:

Wszystko zależy od tego jak ktoś dba o auto... ja np. mam najechane prawie 400tyś. km (AVF 2002r.) i na skórze mam tylko pojedyncze, drobne pęknięcia, które aby zauważyć trzeba się dokładnie wpatrzyć.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak ktoś dba o auto... ja np. mam najechane prawie 400tyś. km (AVF 2002r.) i na skórze mam tylko pojedyncze, drobne pęknięcia, które aby zauważyć trzeba się dokładnie wpatrzyć.

Dokładnie, widziałem Merca E klase, przebieg blisko 800 tys, km, a skóra wygladała ok.
Opublikowano

Dokładnie, widziałem Merca E klase, przebieg blisko 800 tys, km, a skóra wygladała ok.

Kolego - no własnie, w Portugalii jechałem taksą okularnikiem, najechane prawie milion km - tapicerka jak nowa tylko podłokietnik przetarty :naughty:. Kierowca tłumaczył ze mają jedną taksę na trzech i jezdzi cały dzien - stąd ten przebieg :gwizdanie:

Opublikowano

Jako, że nowy jestem to i tu też się przywitam :) Witam

No i z grubej rury od razu (tak mi się wydaje)

524 tys :)

W silniku nic nie grzebane ani nie remontowane. Jeżdżę nim odkąd był kupiony czyli jakieś 5 lat a miał wtedy na liczniku 160 tys. Jedyny problem to turbina i zawory. O kwestiach zawieszenia nie wspominam to słyszałem, że normalne w tym autach. Zwłaszcza z przodu

Pozdrawiam