Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rocznik 1995, 1Z 90km, na liczniku 207tys...

Orientuje sie ktoś ile może kosztować poznanie historii auta w ASO, poznac mniej wiecej przebieg?

Opublikowano

daj sobie spokój:wink: nie jeżdzi? wątpie, to jeżdzij dalej

Opublikowano

jezdzi i ma sie bardzo dobrze jak na 18 lat, ale chciałbym sie dowiedziec z czystej ciekawosci ; p

Mam pytanie z innej beczki. Ile mniej wiecej wytrzymuje oryginalne sprzęgło? Bo prawdopodobnie szykuje sie jego wymiana, a raczej jest oryginalne, stąd moje pytanie

Opublikowano

przy tak starym aucie może być problem nawet w aso. kumpel miał mi spr. historie w a3 z 99 roku i nie dało rady ogarnąć bo za stare :/

Opublikowano

jezdzi i ma sie bardzo dobrze jak na 18 lat, ale chciałbym sie dowiedziec z czystej ciekawosci ; p

Mam pytanie z innej beczki. Ile mniej wiecej wytrzymuje oryginalne sprzęgło? Bo prawdopodobnie szykuje sie jego wymiana, a raczej jest oryginalne, stąd moje pytanie

U mnie sprzeglo ma 18 lat, na liczniku 276tys km a wszystko dalej w bdb stanie bo niedawno zrzucalem skrzynie z ciekawosci.

A musze dodac, ze moj zetorek fabrycznie byl wyposazony w hak wiec napewno jakies przyczepki targal :-)

Ja bym do Twoich 200tys km dodal z jakies 150-200tys km lekka reka. Powiedz jeszcze na jakim oleju smigasz i jakie masz ubytki?

Opublikowano

W zeszłym tygodniu wymieniłem sprzegło profilaktycznie w moim AJM bo miał juz 305 kkm i byłem zaskoczony ze tak mało było zużyte. To pierwsze sprzęgło.

Opublikowano

Witam. U mnie w A4 jest 380 tys przebiegu, silnik nie cieknie, turbina włożona po regeneracji na częściach Melett, ogolnie nie ma z nim problemu, ale teraz zastanawiam się nad wtryskami 216 i jakimś programem, tu rodzi sie pytanie, czy pompe, tez trzebaby wymienic na 11, i czy przy takim przebiegu to w ogole ma sens, dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ja mam wtryski 216'tki, pompę AFN. Poluje teraz na program aby miec w okolicach 140KM. Myślę, że na turbinie T15 i pompie jakiej mam, jest to możliwe.

Opublikowano

291 :facepalm:

Opublikowano

318 tys i wszystko pieknie smiga silniczek ladnie cicho pracuje olej motul 5w40 ;p

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej nie mogę pobrać pliku z twojego linku wyskakuje błąd po 6 procentach możesz wysłać mi to na priw. lub odświeżyć ?

Opublikowano

ja mam 280, sam 2 razy cofałem bo to zawsze ładniej wygląda z dwójką na przodzie :grin:

Opublikowano

Moja audinka z 98r. 1.9 AFN ma nalatane 340 tyśków i jak narazie cycunia,oczywiście odpukać.Przebieg potwierdzony ori. książką;) z czego 240tyś. zrobił helmut reszta polish road.Nie wiem przy jakim przebiegu ktoś przeszedł na półsyntetyk w każdym bądź razie przy 317 wróciłem na pełny syntetyk,w moim przypadku wypłukanie silnika to mit;) Z poważniejszych incydentów to zerwany główny whacz przy 330tyś.(febi) szczęście że przy małej prędkości.Pozdrawiam.

Opublikowano

220 tysi sprawdzane ! wszystko smiga jak nowe :) odpukać :) puk puk

Opublikowano

Zakupiłem niedawno autko z 2000r awant 1,9 AJM książka serwisowa sprawdzona w ASO i potwierdzona co najważniejsze. Przebieg zarejestrowany przy przeglądzie w ASO Audi u Niemca w czerwcu tego roku 204000 teraz mam na blacie 209 tys. Historia niestety od 2003 roku (10lat) serwis dłużej nie trzyma. Info bezpłatne ale dla właściciela auta z dokumentami osobiście w ASO

Autko w najdrobniejszych szczegółach robione w serwisie (nawet wymiany żarówek) Full satysfakcji...

Opublikowano

u mnie 184tys i pewnie tez tyle cofniete:facepalm: ale smiga i oby tak dalej

Opublikowano

ostatnio spotkalem sie z sytuacja koles przyjechal do mechanika skoda roomster 2008r produkcja w 2011 r po sprawdzeniu w ASO mial 380tys czyli po 3 latach. koles ktory kupil go w 2011r mial na liczniku 180tys juz :D cyli 200tys skrecony byl :D koles zalamal sie jak dowiedzial sie o tym :decayed: 3 letnie auto i 380 tysi juz najechane...

Opublikowano
:facepalm: dlatego wole nie wiedziec ile bylo krecone do tylu wazne ze jezdzi i nic sie nie dzieje
Opublikowano

mój ma 90.000 niemiec płakał jak sprzedawał :wink:

Opublikowano

256000 km i ciągle rośnie, chociaż nie chcę mi się wierzyć, że nie był kręcony