Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wasze przebiegi w dieslach 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 289000 a ile cofnięto :hi: Tylko Niemiec wie jak sprzedawał

Opublikowano

382000 wymienione sprzęgło, czujnik, doładowania, i termostat, reszta to oleje, filtry, klocki, rozrząd 2x, dwa wahacze. Ja przejechałem nim 111000.

Opublikowano

Ja mam 410tys , silnik 110km AFN. Olej syntetyk od wymiany do wymiany ale czuć ten przebieg coraz bardziej.

Opublikowano

W sensie motor czy buda ?

Opublikowano

AFN 356tys.

Opublikowano

W passacie 99r mam 353 000 udkumentowane jestem drugim wlacsicielem w polsce koles zrobil okolo 65000 w polsce ja reszte.

W audi jest 215 000 00r tez udokumentowane - ale jeszcze badam to

Opublikowano

317000 ale mi wydaje się że ok. 500000 już będzie :D

Opublikowano

A4 B5 AFN kupiłem z przebiegiem 260tys teraz mam 370tys ile cofnięty nie wiem, ale na spalonych wszystkich świecach przy -12 palił od strzała, lata na 10W40 w trasie i do 10tys nie dolewam oleju, co mnie zdziwiło, jest to mój pierwszy diesel.

Opublikowano

A4B6 1.9 TDI AVF avant quattro manual. Od nowości w rodzinie. W moim posiadaniu był od przebiegu 140000. Przy 160000 zrobiony program na 155KM i coś ok 400nM (nie pamiętam dokładnie).

Auto sprzedawałem sąsiadowi z przebiegiem 270000. Sąsiad jeździ nadal i ma coś ok 350000. Zero awarii. Wyłącznie wymiany eksploatacyjne plus rozrząd.

Edytowane przez julekF1

Opublikowano

A4 AFN 1.9 TDI 110 kucy automat 420tyś kilometrów i rośnie :) olej motul 5W 40, części i płyny wymieniane na czas to i auto się odwdzięcza bezawaryjnością. Auto mam od 3 lat poważniejsza naprawa to wymiana uszczelki pod głowicą , no i teraz pompa trochę przepuszcza paliwko ale już termin umówiony. Pozdrawiam.

Edytowane przez bucek2404

Opublikowano

Właśnie przejechałem 500 000. ;)

Opublikowano

b5 ahu 96r przebieg cos ponad 570tys choc na liczniku zaledwie 320 (sprawdzone w serwisie i oszacowane według ksiazki prowadzonej przez poprzedniego własciciela)

Opublikowano

moja ma 600 tyś realne, i nie jedna b6 1.9 zostaje w tyle :D

Opublikowano

Świetny jest ten temat. Genialnie obrazuje jakie ludziska muszą mieć przebiegi w swoich łajbach jak narzekają: sprzęgło padło, dwumas padł, kompletne zawieszenie wymieniłem itp. itd. :-)

Opublikowano

Ja miałem SKODĘ Octavię SDI 1.9 . Jak kupiłem miała ponad 270 000 mil :) Potem jak nią jeździłem zrobiło się magicznie 169 000 KM :D silnik po dwóch latach jeżdżenia zaczął wydawać dziwny dźwięk (jakby drugi klekot) po trzech dniach jeżdżenia (akurat był weekend) oddałem do mechanika. Okazało się, że wyjeba** mi dziura w bloku silnika ! I powiem wam, że to były silnika. Sapał ,trząsł się, klekotał, że trzeba było krzyczeć by rozmawiać, ale skubany 3 dni z dziurą jeździł i pewnie by dalej jechał :D

Teraz mam 1.8 BFB i nastukane 380 000 :)

Opublikowano

345000 podają oficjalne źródła, ale prawdę zna tylko Niemiec który to przygnał do granicy :D

Opublikowano

a4 b6 2002- 281 000 km potwierdzone.

Opublikowano

1.9 AJM aktualnie 402 tyś, w momencie zakupu 299999 km :) ile na prawdę on sam wie ;)

Opublikowano

1.9 AVF 2003 r 282.000 km

Opublikowano

1.9 110 afn 282000 na 10 tys nie dolewam oleju. Ciekaweczy krecony.