mystic.pl Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 I pomyslec, ze taka kiere mialem juz pare ladnych miesiecy temu... Miałeś nawet ładniejszą, przeszytą białą nicią
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 I pomyslec, ze taka kiere mialem juz pare ladnych miesiecy temu... Miałeś nawet ładniejszą, przeszytą białą nicią No trudno Gdzie ta kiera... ?? Juz zabralbym sie za montowanie...
Mati_RZ Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 a'propos montażu kierownicy trzeba sciagnac kleme przy odłączaniu poduchy czy wystarczy "bez zaplonu" ? bede na dniach zmieniał w koncu na skorzana z multi ;p
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 kto szuka dekielków od bentleya i ile jest skłonny dać ? jaki mają mieć rozmiar
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 kto szuka dekielków od bentleya i ile jest skłonny dać ? jaki mają mieć rozmiar Pytasz o rozmiar bo chcesz je dorobic?[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 11:33_________________________________________________ a'propos montażu kierownicy trzeba sciagnac kleme przy odłączaniu poduchy czy wystarczy "bez zaplonu" ? bede na dniach zmieniał w koncu na skorzana z multi ;p Wystarczy bez zaplonu. Ale co Ci szkodzi na wszelki wypadek odkrecic jedna srubke...
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 kto szuka dekielków od bentleya i ile jest skłonny dać ? jaki mają mieć rozmiar Pytasz o rozmiar bo chcesz je dorobic?[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 11:33_________________________________________________ a'propos montażu kierownicy trzeba sciagnac kleme przy odłączaniu poduchy czy wystarczy "bez zaplonu" ? bede na dniach zmieniał w koncu na skorzana z multi ;p Wystarczy bez zaplonu. Ale co Ci szkodzi na wszelki wypadek odkrecic jedna srubke... nie, po prostu wydaje mi się że są dwa rozmiary, ale mogę się mylić
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 kto szuka dekielków od bentleya i ile jest skłonny dać ? jaki mają mieć rozmiar Pytasz o rozmiar bo chcesz je dorobic?[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 11:33_________________________________________________ a'propos montażu kierownicy trzeba sciagnac kleme przy odłączaniu poduchy czy wystarczy "bez zaplonu" ? bede na dniach zmieniał w koncu na skorzana z multi ;p Wystarczy bez zaplonu. Ale co Ci szkodzi na wszelki wypadek odkrecic jedna srubke... nie, po prostu wydaje mi się że są dwa rozmiary, ale mogę się mylić Ta felga ktora pokazywalem ma tylko jeden rodzaj dekielka. Co do ceny...mysle, ze spokojnie moglbym dac 1tys za dekielki.
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 nie wiem jaką pokazywałeś, ale pewnie z dużym deklem.... tysiąc hmm
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 Mlody ale ta B7 na Bentleyach to nie moja...
Młody Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Ale że.. ale jak.. ale serio.. no nie mów a ja mówię o Twojej
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 Ale że.. ale jak.. ale serio.. no nie mów a ja mówię o Twojej Milo ale jeszcze sporo do najladniejszego...
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 co do dekli jak będziesz chiał to mam dostęp ale za tysiąc nie pójdą
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 co do dekli jak będziesz chiał to mam dostęp ale za tysiąc nie pójdą Ok. Za ile moga pojsc? [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 20:06_________________________________________________ Czemu zderzak sprzedajesz ? Zrodzil mi sie lekko inny plan na A4. Cos innego
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 za ile nie wiem, kolega nie może się zdecydować
Wojtek_A4 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 za ile nie wiem, kolega nie może się zdecydować To niech dalej je czysci z kurzu...
aju Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ma 5 takich, ori zapakowanych, pewnie wystawi na allegro niedługo
Rekomendowane odpowiedzi