Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKE] Recaro plus nowe gifty str. 64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej chyba poszukać na ebayu nowych..

Opublikowano

Niestety nowe wychodzą drożej, sama stopnica prawie 400 zł do tego pedały ponad 500 :wallbash:

Opublikowano

widzieliście jak to wygląda po pół roku? Mnie osobiście się to nie podoba bo strasznie sięto rysuje w wyniku czego strasznie matowieje...

Opublikowano

widzieliście jak to wygląda po pół roku? Mnie osobiście się to nie podoba bo strasznie sięto rysuje w wyniku czego strasznie matowieje...

no niestety..

Opublikowano

no niestety..

Eeeee tam, gadacie.

Wystarczy wozic ze soba kuwete z woda, plynem, szczotke, 2-3 szmatki i suszarke.

Zawsze wsiadziesz w czystych butach :decayed:

Opublikowano

autosol i jazzzzzzda :wink4:

Opublikowano

no niestety..

Eeeee tam, gadacie.

Wystarczy wozic ze soba kuwete z woda, plynem, szczotke, 2-3 szmatki i suszarke.

Zawsze wsiadziesz w czystych butach :decayed:

to Ty wsiadasz do auta w BUTACH??? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nie, ja mam zawsze kapcie pod fotelem, buty zostawiam w bagazniku, w specjalnym szczelnym pojemniku. :good:

:polew:

Opublikowano

i pewnie jeszcze jedna osoba umówiona przy wsiadaniu i wysiadaniu która Ci te buty poda i założy :polew:

Opublikowano

i pewnie jeszcze jedna osoba umówiona przy wsiadaniu i wysiadaniu która Ci te buty poda i założy :polew:

no a jak. Mam jeszcze jedną osobe która mi myje nogi za każdym razem jak wsiadam do auta :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

wy sie nie smiejcie byl juz w histrorii taki jeden co nogi kolegom myl :):kox::polew:

a na powaznie mialem kiedys nauczyciela ktory do fiata tipo w kapciach wsiadal, buty przebieral i ladowal do bagaznika :evil:

Opublikowano

a ja wam powiem że nowy komplet w ASO to 550 PLN... ale nie na sztuki, pytać o kpl w ASO trzeba...w częściach to wychodzi 700PLN

i taniej mozna i to z forum :naughty:

zobaczcie tutaj ja sie pytalem o pedaly rs4

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164085.0

Opublikowano

Heh najgorsze jest to,m ze te auto mi sie znudzilo po raz kolejny.

Myslalem, ze jak wsadze Recaro, carbony i kiere R8/TT cos sie zmieni.

Owszem zmienilo na 3 tygodnie i znowu mysle o czyms innym :confused4:

Chyba posprzedaje graty i albo kupie cos w quattro albo bmw e90 :embarrassed:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 16:25_________________________________________________Link do mojego tematu o przyszlym dupowozie...

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164404.new#new

Opublikowano

jakbym miał 1.9 to też by mi się pewnie znudził :decayed:

Opublikowano

Wojtek poszlo PW :evil:

Opublikowano

Poczekaj, skocze do providenta i biore kiere + recaro :evil:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...