miron78 Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Oniak byłeś koło Gliwic i nie dałeś znać Miornie pisałem w spotach bielsko-biała że będe , ale i tak nie miałem czasu na nic, w piątek była szyja do rana a w sobote upalanie Będe tam jeszcze latał to na pewno sie odezwe Wydaje mi się,że trochę w nim zbyt luksusowo i wnętrze się szybko zakurzy, ale założeniem jest pewnie wielka przygoda good To że w środku są fotele Sline wcale nie znaczy że nie można ich up***dolić w błocie ,zresztą już po godzinie zabawy w środku była masakra usprawiedliwiony
T-żółw Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 fajna bryka sąsiad wpadnij to przetestujemy ją na okolicznych wertepach
hornet Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 j**any Prezes i takiego słownictwa używa ? :polew: Sorka za OT
Korzeń Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Fajna, tylko ja bym kości założył :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Fura kox Brakuje tylko " aparatu " liżąco sssącego
Cineksik Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 j**any Prezes i takiego słownictwa używa ? :polew: Sorka za OT Prezes też człowiek , a fura ...
soolek Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Ale czym tu się podniecać Najpierw trzeba zmienić: - bocznie kierunki na białe - lampy na poliftowe - zderzaki od S-lina koniecznie (wkońcu fotele są) - lekka ściama wszystkich szyb - GLEBA ... ... i dopiero to to jakoś będzie wyglądało
KENOiX Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ono chyba widziałem twoje wozidło wczoraj na żegańskiej? jeśli tak to zapomniałeś dodać w wyposażeniu "zasłona dymna"
Nowak_zg Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 heh kozak auto .... a najfajniejszym dodatkiem w tym wszystkim sa fotele
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ono chyba widziałem twoje wozidło wczoraj na żegańskiej? jeśli tak to zapomniałeś dodać w wyposażeniu "zasłona dymna" Tak , w sobote przyjechał po drobnych modach Fakt trochę sra ogniem Mają coś poprawić,zobaczymy
MAJKI Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Ono to ja już wiem po co Ty jechałeś do Żywca Byłeś po niego w tej firmie przy głównej drodze do Żywca koło takiej fabryki blach trapezowych? oni sie tam zajmują 4x4 A jak byłeś testować koło Gliwic to Trachy a nie Trochy :gwizdanie: Furka zacna pogratulować
ono Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Tak tak przy głównej drodze, a może faktycznie Trachy nie Trochy, hehe
KENOiX Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 muszę przyznać, że na żywo prezentuje się niesamowicie!
turdzi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 niezly szprzet i fajny sposob na spedzaie wolnego czasu
Rekomendowane odpowiedzi