marcin j Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 gratki , kiedy następne?? , bo wszystkich dzieci nie macie :>
slaweq Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Nastepne No coś Ty, narazie nie :> Ja myśle, że następnym tatusiem na Forum to powinien być Poziek
poziek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Nastepne No coś Ty, narazie nie :> Ja myśle, że następnym tatusiem na Forum to powinien być Poziek Bardzo mi miło, że tak o mnie myślicie... ale narazie nadal planuję pozostac kawalerem :kox: swoja droga coraz mniej tych kawalerów w starej klubowej gwardii :naughty:
mA4ciek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Sławku szukaj nowej wątroby na allegro Gratulacje!!!
Reggi Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Gratulacje dla rodziców ..Sławek dobra robota :good: Pozdrowienia dla Mamusi i Maluszka Ja myśle, że następnym tatusiem na Forum to powinien być Poziek Kwestia złej partii pękusiów z Biedronki swoja droga coraz mniej tych kawalerów w starej klubowej gwardii :naughty Ojcostwo jest trendi :kox: Wiesz jak na to panny lecą..
wit.s Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Michał, do kaszy nakichał ALE BRZYDKI Tylko po kim? Bo mama to dziewczyna miód-malina :polew: Zartowałem GRATULEJSZYN!!! Popieram oficjalny wniosek, aby z góry gówniarzowi dać tego VIPa - obstawiam, ze jeszcze długo takiego drugiego nie będzie [br]Dopisany: 10 Sierpień 2009, 12:16:53_________________________________________________ (...)ale narazie nadal planuję pozostac kawalerem :kox: (...) Stary możesz być kawalerem i z dziesiątką bachorów
wesz82 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Gratulacje :notworthy: Niech Misiek rośnie szybko i zdrowo
Rekomendowane odpowiedzi