miro_x Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Grzesiek jak się jeździło bez programu na BRD bo muszę też wymienic u siebie bo ori sie kończy. A program u Witka dopiero na wiosnę jak cooler wsadze. Jak program. Bo to chyba dzisiaj modzicie ps. Mamy wspólnych znajomych z Przeworska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Turbinka oczywiscie fajnie gwizdze, wycialem katalizator , zmienilem plecionke ( byly przedmuchy ) wyrzucilem EGR U mnie jest program tylko trzeba zrobic korekte albo nowy soft ( bede u ROGALOTTIEGO to wszystko sie wyjasni ) Oczywiscie zmienilem tez pompki AL A auto jak chodzi ? idzie jak burza Dzisiaj mialem byc na Mineralnej ......ale mialem mala przygode z zima ( pourywalem pare rzeczy w zaspie przydroznej a najgorsze , ze uszkodzilem cooler centralny) P.S a jakich znajomych z Przeworska Dibo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 No Dibo też. Ludzie spoza forum. Konkretnie związani z twoją pracą (chyba). Michał (szuwar) i Agnieszka A przygody współczuje. Miałeś być u Rogala dzisiaj dlatego pytałem o wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 pracuje w zakladzie odziezowym gdzie jest 50 panienek a Michal ( Szuwar ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 haha to ja już nie wiem MOże on z kimś innym gadał na giełdzie kwiatowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 aaaaaa... juz kojarze o kogo chodzi , znamy sie z widzenia , spytaj sie czemu tak wczesnie wstaja na Gielde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Nooo. Muszą z kwiatkami wcześnie wrócic do Pska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Dzis byla sucha przymiarka Felg :> 19" Oponki 235/35/19 TOYO T 1R 7- 7.5 mm Martwie sie czy wejda w moj zawias Fotki na szybko co myslicie o tym cichym posunieciu a tu o oponkach , jakby ktos chcial poczytac http://www.allegro.pl/item929244515_sportowe_235_35r19_toyo_t1_r_t1r_235_35_19_wys_0zl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Grzesiu - Ty nie podkapcaj, tylko zakładaj fele na furkę i wszyscy zobaczą, czy się zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 jakie masz et? moje maja 35 i lajtowo sie mieszczą a mam weitec -50/30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Świetny zakup Kolejna fajna felga się pojawi w Resie Pochwal się jeszcze czy ori i ile dałeś, no i parametry felunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 cichacza zapodałeś :polew: dobry zakup zakłądaj, zimy już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Felgi 19" ET 35 8.5 Cala przywiezione od Niemca , troszke trzeba by bylo dac za ORI jutro zaloze i sie przejade na nich , jak sloneczna pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 najważniejsze że naszych dróg jeszcze nie lizneły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Felgi 19" ET 35 8.5 Cala przywiezione od Niemca , troszke trzeba by bylo dac za ORI jutro zaloze i sie przejade na nich , jak sloneczna pogoda dopisze To fakt bo ori były z ET29, ET48 i ET52 Daj znać jak z jakością bo to jest jedna z opcji do mojej B5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Kuźwa Grzesiek - będziemy mieć bliźniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Niestety nie podoba mi sie ten wzor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 na Grzegorza zima pojdzie do morza , chwila czasu i zalozone 19" tylko troche brudas ogladalem pogode ma byc snieg i mroz na 16.03.2010r. godz. 12 wizyta naaaaareszcie u Witka Bart-S gratulacje blizniakow :lol1: zartowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ta fela powala :kox: Widzę że masz lustereczka in.pro . To chrom tak? Były może takie w macie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 były satynowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi