akjam Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No a ja Ci powiem, że... Przesadziłeś!!!! :kox:
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 troszke na tym myslalem :gwizdanie: czytalem ogladalem wygladac to bedzie tak od spodu oczywiscie drobne brakujace czesci musza przyjsc z niemiecka
adamooo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 dużo rezania nie będzie..a jazda bez trzymanki z głową w szyberze bezcenna wrc jak już tyle rozbierasz to dokup sobie jeszcze jedną szybkę : to już będzie mega kox i nigdzie tak nie ma
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 musze poszukac taki sam odcien drugiej szybki w dachu wtedy to wogole barek z tylu sciemka szybek i dziewczynki
adamooo Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 jak rezać to po całości 2 szybery jeszcze się nikomu nie śniły
KENOiX Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 o żesz jego mać no nie kiepski mod się szykuje człowiek w nałogu zawsze znajdzie coś do rezania
Wąski Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 musze poszukac taki sam odcien drugiej szybki w dachu wtedy to wogole barek z tylu sciemka szybek i dziewczynki mam taki od BMW 5 E61 tanio sprzedam
MARCIN607 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jeszcze troche i będą wycieczki Klubowiczy do Rzeszowa jeżdzić furmanke zobaczyć. jedziesz Grzesiu jedziesz. w końcu będzie pierwszy avant w cabrio. :good: :good:
Bart-S Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 jeszcze troche i będą wycieczki Klubowiczy do Rzeszowa jeżdzić furmanke zobaczyć. jedziesz Grzesiu jedziesz. w końcu będzie pierwszy avant w cabrio. :good: :good: Nie wycieczki a pielgrzymki... O ja pier**le ale przegiął tym razem
MARCIN607 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ty tu nie pie.. tylko musisz się gdzieś bliżej przeprowadzić żeby ldzie po całej polsce nie musieli się szlajać-tylko 2sztuki blisko siebie były jeszcze troche i będą wycieczki Klubowiczy do Rzeszowa jeżdzić furmanke zobaczyć. jedziesz Grzesiu jedziesz. w końcu będzie pierwszy avant w cabrio. :good: :good: Nie wycieczki a pielgrzymki... O ja pier***e ale przegiął tym razem
czaki22 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 same talenty widze:) forumowa odpowiedz na ciesnienia Barta a tak laguna z tego co widzialem solar nie mial odsuwanej czesci podsufitki byla ona na stale z dachem! jest kolega na forum z solarem fabrycznym
wrclaguna Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 to mnie kiedys zainspirowalo
jedrekx Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 :polew: honda wymiata, Twoja A4 może się schować :polew: oczywiście żart
adadur Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 furacz ale z tym szybrem to chyba żarcik
Bart-S Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Grzesiu - tak się zastanawiam nad tym cięciem... Przecież wkład dachu ma profil na szyber, jak będziecie ciąć obecny to zostanie ostry rant. Jak chcecie to rozwiązać? Uszczelka IMO nie wchodzi w grę - chyba jedyny sposób aby porządnie to zrobić to wyciąć dach i wspawać nowy z opcją szyber... Co myślisz?
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 mysle na tym caly czas wiem w czym tkwi szkopol zastanawiam sie nad ta wlasnie opcja wyciecia z szyberdachem .Musze jeszcze jedna rzecz sprawdzic....moze jutro rozbiore kawalek tapicerki u siebie i zobacze jak wszystko to wyglada
Młody_drog Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przesadzacie już trochę Cały dach wycinać to chyba nie bardzo co?
wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 przeciez nie caly dach czekam na wasze pomysly :gwizdanie: dzis przyszlo pare pierdolek
Rekomendowane odpowiedzi