adamooo Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 G to jedna z najnowszych na Europe ale brak SDS frabycznego.. a SDHC karty czyta do 32gb
wrclaguna Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 czyli moj numer 8P0 035193G to jest najnowszy a SDS
Brysio Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 1- a jak bylo z tym przednim plastikiem pasowal p&p czy musiales cos przycinac?? bo te rev 2 sa tylko do a3 i tt no i seat 2- jaki ma numer audi ta navi? chodzi o numer -- 8P0 035193G ja znalazlem taki do a3 powinien podpasowac czy sie nie da? znalazlem tez jedna od TT za 600euro juz z media zamiast cd/tv ale nie wiem czy ona jest rev. 2 te nowe rev.2 maja sloty na kardy sdhc i obsluguja 2 x 32gb 3- i jeszcze jedno pytanie pojda filmy z karty sd testnij to prosze moze to wreszcie dopracowali 4- jak masz podlaczone dvd - przez adapter czy jakis sprytny kabelek prosto z rnse pozdro 1.Przedni panel byl wymieniony i pasuje p&p 2.Numer mam 8P0 035193G i pisze RNS E- NU ( musze kupic karte SDHC ) i dam znac ) 3.Sprawdze czy ida tez filmy itd. itp 4.Adapterki z ( Mobilem ) Lublin :gwizdanie: dziekuje za odpowiedz! o to mi biegalo moze przez przekodowanie wylaczyles sdsa normalnie na jednej aukcji jest wyraznie napisane z ta navi sds -- wiec miec musi softwarowo ale czy ida z karty sdhc -- to dla mnie w sumie dosc wazne ) ale dziekuje kolego pomogles )) bede szukal w dobraj cenie jak kupie ta za 600 to popytam dokladnie o przestrojki )
kobra7 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Nowy RNSe 2010: - nie odtwarza filmów z karty pamięci ani czytnika DVD ( chociaż w tekstach menu jest taka opcja, być może w nastepnych wersjach softu), - nie ma SDS do kart pamięci - limit prędkości pokazuje tylko jak jest zamontowany w A3, w A4 B6 i B7 tylko w opcji DEMO - SDS mozna mogę uaktywnić tylko specjalnym softem - VIM jeszcze niezrobiony
Brysio Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 z pewnego zrodla wiem ze to juz w a4 dziala bez problemu -->> - limit prędkości pokazuje tylko jak jest zamontowany w A3, w A4 B6 i B7 a ma ktos moze do sprzedania panel rnse do a4??
Mathis Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 RNS-E to jest chyba najładniejsza i najpraktyczniejsza rzecz jaką można dołożyć do A4
Wąski Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 RNS-E to jest chyba najładniejsza i najpraktyczniejsza rzecz jaką można dołożyć do A4 oj długo do tego dochodziłem i nie dalej nie jestem pewny tego co piszesz
HiRide Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 RNS-E to jest chyba najładniejsza i najpraktyczniejsza rzecz jaką można dołożyć do A4 oj długo do tego dochodziłem i nie dalej nie jestem pewny tego co piszesz a co proponujesz zamiast tego ? ja np pelny pakiet oswietlenie i ewentulanie lusterko z kompasem dla bajeru
Brysio Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 RNS-E to jest chyba najładniejsza i najpraktyczniejsza rzecz jaką można dołożyć do A4 oj długo do tego dochodziłem i nie dalej nie jestem pewny tego co piszesz masz racje wrc wiekszego dziadostwa jak ta rnse to w zyciu nie widzialem jako navi spisuje sie calkiem kiepsko moj stary garmin byl o wiele lepszy!
Flyer Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Jesli chodzi o navi, to mnie RNS-E zawiodlo tylko raz... jak skonczyl mi sie 2 lata temu Most Siekierkowski na mapie
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Mi RNS-e sluzu bardziej jako bajer niz navi. Poprostu kilka razy sie zawiodlem i jak sie okazalo nadrabialem pare ladnych kilometrow ;(
Brysio Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Mi RNS-e sluzu bardziej jako bajer niz navi. Poprostu kilka razy sie zawiodlem i jak sie okazalo nadrabialem pare ladnych kilometrow ;( dokladnie o tym mowie nie wiem jak to badziewie trase wybiera ze zawsze mam do celu 10 km wiecej niz mowi google po drugie przez to sfajdane tmc sama zmienia mi trase BEZ MOJEJ ZGODY! naturalnie i wtedy tez nadrabiam! wrrrr chyba tak to zostalo zaprogramowane zeby objezdzic miasto do okola bo wtedy wiecej spali a u mnie hitem bylo jak mi kazala na 2 pietrowym moscie skrecic w lewo a pozniej nawracac! nad rzeka w dodatku zeby nie bylo jakis niepororozumien ze pod spodem byla druga droga mapy mam AN! oj o przeklinalem sie na to badziwie w dodatku jak znam miasta nie wlaczam navo bo tylko kilometrow narobie co niemiara!
A-rek Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 chyba tak to zostalo zaprogramowane zeby objezdzic miasto do okola bo wtedy wiecej spali nie zeby wiecej spalil tylko zebys dluzej w Audi siedzial
Brysio Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 chyba tak to zostalo zaprogramowane zeby objezdzic miasto do okola bo wtedy wiecej spali nie zeby wiecej spalil tylko zebys dluzej w Audi siedzial haha no tak tego nie bralem pod uwage ))
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 Po RNS E przyszedl czas na tuner TV ( dzieki Adas ) i troszke okablowania do tego Troche to trwa ale szukam wzmacniacza antenowego pod webasto i TV ... ale ciezko dorwac uzywke na razie bedzie antenka z Naviserwis Ciekawi mnie jakosc odbioru w moich stronach numery TV 4D0 919 146 D
Brysio Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 witaj mam prosbe masz sdsa? moglbys mi wyslac dane jakie masz w sofcie sdsa w rnse bo u mnie nie chce smigac sds niby wsztystko dobrze podlaczone a nie chce mnie baba sluchac gada do mnie ale mnie nie slyszy i nie wiem co jest to jest z engineering mode SDS PRG version: S2210H06 SDS Data version on flash: D2210H03(DE_DE) SDS Data ersion on disc: D2210H03 coding: 309717 fmc: 0 Arc: 255 kid: 5214 dtc:1 crc 8xD081ED15 System SW index: 0660 HW index: H99 Map database index: AN_EUE HU/Navi SW version: V2200815 Boot version: V220100D Audio SW version: A2210141-080807 jak bys mogl mi podeslac swoje albo sprawdzic te moje sorry za OT pozdro
wrclaguna Opublikowano 16 Września 2010 Autor Opublikowano 16 Września 2010 akurat mielismy kodowac pare rzeczy w moim klekocie z szogun0 ale z tego na razie nic nie wyszlo ( brak czasu ) jak tylko podlaczymy Vaga napisze co i jak
adamooo Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Ja mam taka antene w tylnej szybie z wyjsciem do webasto
wrclaguna Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 Adas ty wszystko masz czyli masz w swoim sedanie :gwizdanie:
Gość DiM Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 W planach: - system cisnienia w oponach Mam czujniki ciśnienia ale od a8 jakby co - oddam tanio
Rekomendowane odpowiedzi