wrclaguna Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Spoko damy rade tylko by pasowalo sprawdzic webasto przed montazem , bo roznie to bywa z uzywkami :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Co mu jeszcze brakuje do full opcji :?: Bo przyznam w B6 jest długa lista opcji ale taka sama jest u Ciebie lista wykonanych modów
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 Co mu jeszcze brakuje do full opcji :?: Bo przyznam w B6 jest długa lista opcji ale taka sama jest u Ciebie lista wykonanych modów jeszcze pare rzeczy brakuje tak na szybko montaz wylacznika deaktywacji poduszki pasazera mam graty tylko podlaczyc montaz podgrzenych tylnych siedzen oraz wylacznika blokady drzwi mam wszystko tylko podlaczyc alarm fabryczny tez mam pierdoly wszystkie :gwizdanie: podgrzewane spryskiwacze szyb B&O Adamoo wie o co chodzi nachodzi mnie na caly komplet hamulcow od S4
simon__75 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 :mysli: myślałem ze Bart-S poszalał z modami u siebie.... Jednak to co Ty czynisz w swoim bolidzie powaliło mnie na kolana Wielki SZACUN za profi robote !! :hi:
virus Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Spoko damy rade tylko by pasowalo sprawdzic webasto przed montazem , bo roznie to bywa z uzywkami :gwizdanie: z podłączeniem do sprawdzenia chyba nie będzie problemu tylko ciekawe czy ruszy bez wpięcia się w nagrzewnice i czy jak ruszy to czy nic się nie zepsuje jak nie będzie wpięte pod nagrzewnice :gwizdanie: :mysli: myślałem ze Bart-S poszalał z modami u siebie.... Jednak to co Ty czynisz w swoim bolidzie powaliło mnie na kolana Wielki SZACUN za profi robote !! :hi: Bo tak się modzi na PODKARPACIU
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 szkoda ze Bartek mieszka tak daleko odemnie to bysmy modzili
simon__75 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Spoko damy rade tylko by pasowalo sprawdzic webasto przed montazem , bo roznie to bywa z uzywkami :gwizdanie: z podłączeniem do sprawdzenia chyba nie będzie problemu tylko ciekawe czy ruszy bez wpięcia się w nagrzewnice i czy jak ruszy to czy nic się nie zepsuje jak nie będzie wpięte pod nagrzewnice :gwizdanie: :mysli: myślałem ze Bart-S poszalał z modami u siebie.... Jednak to co Ty czynisz w swoim bolidzie powaliło mnie na kolana Wielki SZACUN za profi robote !! :hi: Bo tak się modzi na PODKARPACIU U nas chłopaki nic nie modzą :/ Przynajmniej nic sie tu o tym nie słyszy...
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 musze podpytac naszego rezacza o schemacik do wlacznika ( pewnie musi byc zasilanie masa i wpiecie w cana ) tak to jest jak sie w szkole nie uczylo angielskiego W ELSIE znalazlem schemaciki tylko pod grzana kanape
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Co mu jeszcze brakuje do full opcji :?: Bo przyznam w B6 jest długa lista opcji ale taka sama jest u Ciebie lista wykonanych modów jeszcze pare rzeczy brakuje tak na szybko montaz wylacznika deaktywacji poduszki pasazera mam graty tylko podlaczyc montaz podgrzenych tylnych siedzen oraz wylacznika blokady drzwi mam wszystko tylko podlaczyc alarm fabryczny tez mam pierdoly wszystkie :gwizdanie: podgrzewane spryskiwacze szyb B&O Adamoo wie o co chodzi nachodzi mnie na caly komplet hamulcow od S4 B&O nie było w B6 :gwizdanie: Chyba że produkcji Adasia
virus Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 to że nie było to nie znaczy że nie będzie
Brysio Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 gang - bang & olufsen hmmm z a8 przelozy bo w a8 bylo ale pieknie sie fura rozwija gratulacje!!!! zaloz jeszcze system automatycznego gaszenia pozaru )) ot tak na wszelki kurde tyle tych sterownikow w tej maszynie az mnie zastanawia jak to zniesie instalacja a zalozyles silenijszy akumulator? czy miales juz jakis mega bo standard 76ah moze miec problemy z moca )
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 gang - bang & olufsen hmmm z a8 przelozy bo w a8 bylo ale pieknie sie fura rozwija gratulacje!!!! zaloz jeszcze system automatycznego gaszenia pozaru )) ot tak na wszelki kurde tyle tych sterownikow w tej maszynie az mnie zastanawia jak to zniesie instalacja a zalozyles silenijszy akumulator? czy miales juz jakis mega bo standard 76ah moze miec problemy z moca ) Ale ja się pytałem wcześniej co mu brakuje do full opcji w B6 bo to co można dołożyć z innych A6,A8 itd to w uj długa lista jeszcze może być
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 co o tym sadzicie akumulator u mnie normalny 80Ah :gwizdanie: i kilkadziesiat metrow kabli przybylo :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 co o tym sadzicie akumulator u mnie normalny 80Ah :gwizdanie: i kilkadziesiat metrow kabli przybylo :gwizdanie: Eeee ujowe bo pół szyby zasłania A tak na serio, miałem okazje słuchać B&O i system jest wart tych pieniędzy
wrclaguna Opublikowano 7 Października 2010 Autor Opublikowano 7 Października 2010 cena w ASO za 1 szt. okolo 1200 Pln w nowym Q7 jest tez tylko z obwodka plastikowa i napisem Bang & Olufsen
Brysio Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 jesli bedziesz mial numer czesci moge zapytac znajomego moze bedzie mial nowki po 40% 50% ceny aso co i tak uwazam za zarypiscie drogo za takie bajery!
wrclaguna Opublikowano 9 Października 2010 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Dzis sobota i troszke poszperalem w Elsie i wystukalem pare zadan i wkleilem kilka rycin Montaz i dzialnie Webasto Diesel nie wszystko skonczone ale niedlugo montaz u kolegi Virus01 i kilka fotek jeszcze dolacze http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=163320.0 Jak to pare osob mi radzi zaopatrzylem sie w woz strazacki do gaszenia jakby co :polew:
czaki22 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 B&O niebedzie grał dobrze w budzie A4, wiec taki mod to nieporozumienie
Cineksik Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 B&O niebedzie grał dobrze w budzie A4, wiec taki mod to nieporozumienie po czym wnosisz :?:
adamooo Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 będzie grało dobrze bo kolega włożył i gra cacy..dodatkowo włożył z b&O głośnik centralny..
Rekomendowane odpowiedzi