Dikson Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Furka niezła ile dałeś za kiere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Furka niezła ile dałeś za kiere? 200 Pln tasma wyszla drozej niz kiera szkoda ze wystepuja tylko 4 ramienne grzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 pakiet zima pelna geba dawaj mi teraz swoja RS4 to nie ma podgrzewanych kierownic od Audi TT/r8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 niezły całokształt trochę pracy włozyłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 mlody_drog ...tak jest taki intrfejs a siebie mam taki ostatnio troszke porezalem sobie dokonczylem sprawe z MCE i modulem HIGH 8E0 907 279 F ( nareszcie dopadlem :cwaniak1: ) podlaczeniem AUTO swiatel czujnika i coming home i nabralo mnie na montaz fabrycznego alarmu z kolega virus01 oczywiscie musiala byc zmiana Modulu Komfortu pod ALARM Troszke kabelkow znow doszlo do auta a co tam zamalowałeś błąd na liczniku? może wyrezaj sobie kolorowy fis? co? było by megaaa nie widziałem bardziej wypasionej fury naprawde szacun stary jak bedziesz chciał ja pogonić to kupie ją od Ciebie, tylko musze kase nazbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 przecież ma kolorowy fis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 przecież ma kolorowy fis :doh1: plamy na oczach normalnie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 a wlasnie Grzesiek Ty miales w serii kolorowy wyswietlacz czy rezales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 a wlasnie Grzesiek Ty miales w serii kolorowy wyswietlacz czy rezales? fabrycznie byla kiedys mala Navi i co za tym idzie byl kolorowy wyswietlacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 webasto śmiga widzę kolorowy wyświetlacz to jest to! Szkoda, że u mnie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 webasto śmiga widzę kolorowy wyświetlacz to jest to! Szkoda, że u mnie nie ma to byly proby po zalozeniu webasta.... na liczniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 nie było by problemu..zegary z czerwonym fisem też obsługują webasto.. a Ty młody rezaj kolor fis :gwizdanie: po zamontowaniu na kolor poczułem się jakbym przesiadł się z poloneza tracka do s-klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ....no pewnie ze na czerwonym Fisie obsluguje webasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 duże koszta kolorowego fisu? Nie widziałem, żeby ktoś już rezał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Zależy za ile kupisz zegary...? :gwizdanie: Tu masz wątek poświęcony temu tematowi. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=84383.0;all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 tez mysle nad kolor fisem wogole fise to po dunsku c*paa Grzesiek masz pelna skrzynke PW a mam zapytanie do Ciebia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 David co tam znowu możesz pisać troszkę pokasowałem wiadosci w skrzynce Niedawno zamontowałem u siebie fabryczny alarm i ze względów bezpieczeństwa naszych NIUN nie będzie DIYA w dziale warsztat Ale parę rzeczy mogę napisać w moim wątku myślę Służę oczywiście pomocą jakby kogoś nabrało na takiego moda Co będziemy potrzebowali mniej więcej otóż na pewno musimy zmienić module abslugujacy alarm .W wątku Bartka jest wszystko pięknie opisane na jaki modul powinniśmy zmienić http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=129290.0 W moim roczniku byl 8E0 959 433 AH czujniki ultradzwiekowe w lampce oświetleniowej 4F0 951 177 Wtyka do czujnika syrena alarmowa 8LO 951 605 A wraz w wtyka 8E0 972 754 w panelu i w tapicerce wyglada to mniej wiecej tak Tak szczerze mówiąc ten fabryczny alarm to śmiech na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Grzesiek ostatnie zdanie najlepsze pw napisalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 haha ale tam masz druciarnie w tej furze )) kurde cala telekomuna nie ma tyle kabli co u Ciebie:)) a propo skad wziales takie fajne ledy do podsufitki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 LEDy na FLUXach można wszędzie kupić ale można trafić na 3 miesięczne tzn. nie poświecą więcej niż 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi