mrogal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 skora w A4 to tragedia. strasznie sie slizga czlowiek. jedynie u Pozka mozna jezdzic bo 3G prawie wyrywa mocowanie foteli z podlogi chyba po zwykłej skórze... a twoja jest niezwykla?
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 skora w A4 to tragedia. strasznie sie slizga czlowiek. jedynie u Pozka mozna jezdzic bo 3G prawie wyrywa mocowanie foteli z podlogi chyba po zwykłej skórze... a twoja jest niezwykla? mówię o zwykłej w sensie wyprofilowania foteli.. miałem gładką zwykłą skórę w a6 i fakt faktem d*pa się tam ślizgała strasznie... w tych co mam teraz tego nie uświadczam
SoMeS Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 poka fote chodzi mi o takie coś: a z czymś takim to nie ma porównania: jak dla mnie trzymają idealnie ale nie róbmy tu tej parówie ot
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 a z czymś takim to nie ma porównania: zeby w nich , w środku był materiał to bym sie nie zastanawiał
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 zbieraj lepiej kase :gwizdanie:
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 poważnie mówie , samemu nie chce mi sie jechać , zobaczymy jaka bedzie różnica w sofcie w mojej na fmicu ,Tipie i stożku i u ciebie na samym Tipie , no chyba ze coś rezasz :gwizdanie:
Buba Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 nic nie rezam, mowilem ci ze jade na deske i nie wiem jak sie z kasa wyrobie, jeszcze musze klape kupic i radio bo nie mam...
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 jade na deske pier**l deske , pojeździsz 2 tygodnie i do domu a soft na całe życie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 jade na deske pier**l deske , pojeździsz 2 tygodnie i do domu a soft na całe życie :gwizdanie: soft na całe życie Moskal, nie znamy się osobiście ale wiem że jesteś mega talent łykasz jakieś graty z tego rozbitka? bo nie wiem czy tam dzwonić czy nie, bo mi potem będziesz płakał że Ci coś sprzed nosa zwinąłem
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Moskal, nie znamy się osobiście ale wiem że jesteś mega talent no co ty , nawet nie wiesz jak sie mylisz :gwizdanie: łykasz jakieś graty z tego rozbitka? bo nie wiem czy tam dzwonić czy nie, bo mi potem będziesz płakał że Ci coś sprzed nosa zwinąłem chodzi ci o tego z Krakowa ???? wymieniłem z nim kilka maili i niby chce go rozebrać dopiero na wiosne , teraz chciałby go sprzedać w całości bo nie ma czasu na rozbiórke. chciałem wydech wyciągnąć ale nie określił sie z ceną i chyba zrezygnuje bo bedzie za głośno
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dawid..znalazłem coś co jest wpiz*ę do carbo :naughty: Flok
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dawid..znalazłem coś co jest wpiz*ę do carbo :naughty: Flok :naughty: :naughty: :naughty: k**wa znowu bym musiał deche wywalic na kilka dni
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 ...ale za to jaki :kox: :kox: No i jeszcze u nikogo na forum nie widziałem takiej dechy Ja bym rezał
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja bym rezał wyrwać ze szrotu jakąś deche i zrobić a później tylko przekładka :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 wyrwać ze szrotu jakąś deche i zrobić a później tylko przekładka :naughty Aaa po co się w koszta wpędzać .... dogadać się z flokerem, żeby zrobił na szybko, pożyczyć CC na parę dni i poskładać wszystko do qpy
moskal Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Aaa po co się w koszta wpędzać .... dogadać się z flokerem, żeby zrobił na szybko, pożyczyć CC na parę dni i poskładać wszystko do qpy tak zerkałem na deski , myślałem ze sa tańsze CC nie biore , zarznąłem rozrusznik :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi