Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moskal, jak Ty jesteś stary... jak byś wiedział po co są prezerwatywy to byś nie miał żony i dziecka
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 jak byś wiedział po co są prezerwatywy to byś nie miał żony i dziecka pamiętaj ze nie zawsze dziecko=żona :gwizdanie: współczuje ludziom którzy bzykaja sie w prezerwatywach
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 jak byś wiedział po co są prezerwatywy to byś nie miał żony i dziecka pamiętaj ze nie zawsze dziecko=żona :gwizdanie: współczuje ludziom którzy bzykaja sie w prezerwatywach noo ale w młodym wieku to przeważnie tak jest Moskal, jak wiesz kiedy trzeba wyciągnąć to nie trzeba gumek :gwizdanie: z gumkami to czuję się jak w kaftanie :gwizdanie:
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Moskal, jak wiesz kiedy trzeba wyciągnąć to nie trzeba gumek :gwizdanie: w złą strone zmierzasz synu ok, kończmy bo to nie temat o rodzinie przyjdzie nosferatus i nam doj**ie po kropku , a kazdy mój następny jest równoznaczny z uciszeniem , wiec nie ma m komfortowej sytuacji , zrozumcie to
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok a wybierasz się na hamownie po programie? bo raczej nie jest ona w cenie w tune up, o ile oni w ogóle mają hamownie :gwizdanie:
Buba Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 moskal ty stary zgredzie to auto nie jedzie :polew: P.S. kupuj eSe a nie bawisz sie w drugie auto. bedziesz mial po samym sofcie wystarczajaca ilosc konikow zebys vajagry nie lykal :gwizdanie:
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok a wybierasz się na hamownie po programie? bo raczej nie jest ona w cenie w tune up, o ile oni w ogóle mają hamownie :gwizdanie: GoodHope ma hamownie i to jedną z lepszych w Polsce
Pucek Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ok a wybierasz się na hamownie po programie? bo raczej nie jest ona w cenie w tune up, o ile oni w ogóle mają hamownie :gwizdanie: GoodHope ma hamownie i to jedną z lepszych w Polsce a coś mi świtało że do tune up masz zamiar jechać to ile Ci zawołali za program + hamownie? :gwizdanie:
Buba Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 napisalem do tego kolesia co sie o chiptuningu oglaszal i dostalem odpopwiedz: "Witam Standardowo jest w nim 150KM i 210NM, po modyfikacji można by było wyciągnąć nawet 195KM i 290 NM" wiec moskal chyba zmieniaj tjunera bo z tym co masz to moze na k03 juz 230 wydmuchasz u nich
bakuś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 ooo... Widzę, że ładnie mi się tu d*pę obrabia! Fajną masz moskal tą parówę - prawie tak fajną jak moja...
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Fajna fura naprawdę fajna :good: kolor taki z TICO :kox:
moskal Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 to ile Ci zawołali za program + hamownie? :gwizdanie: 900 pln wiec moskal chyba zmieniaj tjunera bo z tym co masz to moze na k03 juz 230 wydmuchasz u nich dzisiaj z tego powodu spać nie mogłem kolor taki z TICO :kox: specjalnie taki se zamówiłem w Inglostadt [br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 07:03_________________________________________________ ooo... Widzę, że ładnie mi się tu d*pę obrabia! Fajną masz moskal tą parówę - prawie tak fajną jak moja... nikt ci d*py nie obrabia dziekuje , mi tez sie podoba [br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 07:58_________________________________________________zauwazyłem dwie rzeczy ktore mnie zaniepokoiły : 1. Pomimo tego że auto lepiej wkręca sie na obroty , czuć wiekszy turbokick i moim zdaniem idzie troszke lepiej , doładowanie spadło mi z 0,9 do 0,6 bara 2. Jak wrzuce wysoki bieg przy niskich obrotach to słychac jak DV puszcza cały czas powietrze dopóki auto nie dojdzie do 3500-4000rpm wzwyż. nie zmieniłem starej DV na nową bo było za zimno i nie mogłem zdjąć węży , może jest na wykończeniu ??
Buba Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 no to ci mowilem ze DV pada, cos ten dzwiek mi sie nie podobal
moskal Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 no to ci mowilem ze DV pada, cos ten dzwiek mi sie nie podobal dzwięk jest taki jak być powinien , musze podmienić DV ale na razie za zimno
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 moskal a ty nie kupiłeś nowej DVłki ?
Nosfer Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Heheh... Buba, części zamienne z dostawą do domu
Buba Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Heheh... Buba, części zamienne z dostawą do domu moskal jak cos to dawaj cynk to podmienimy, tylko nie tak dzisiaj czy jutro bo fura u mechanika
moskal Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Heheh... Buba, części zamienne z dostawą do domu moskal jak cos to dawaj cynk to podmienimy, tylko nie tak dzisiaj czy jutro bo fura u mechanika moskal a ty nie kupiłeś nowej DVłki ? ja mam nówke w domu tylko starej nie mogłem zdjąć , było za zimno i weża nie mogłem z niej zwalić ty pomyśl jak mi tu logi zrobic bo Nosfer tez cienko z kompem stoi a ja przed softem musze sprawdzić czy wszystko jest ok
poziek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jak masz kabel to wpadaj Ja nie mam kabla ale mam VAGa
Rekomendowane odpowiedzi