mrogal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 sorry Dawidek zapomniałem o tym przymiarka fmicka (widać, że jest duży, nie słuchaj ich wcale nie mają większych ) i filmik jak Ci coś syczy ło jaka gemba usmiechnieta :> a jak profesjonalnie schowana przetwornica :gwizdanie:
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 a jak profesjonalnie schowana przetwornica :gwizdanie: najlepsze ,ze przetwornica jest a xenonów nie ma :polew: :polew:
Kolkov Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 a jak profesjonalnie schowana przetwornica :gwizdanie: najlepsze ,ze przetwornica jest a xenonów nie ma :polew: :polew: tysz tak mam, ksenon już nie jest taki lanserski
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Byłem założyć Test pipe-a , co w parze ze stożkiem i dolotem z kwasu dało bardzo dobry wynik , odczucia oczywiście "na skórze".W poniedziałek zakładam rury do icka , środa logi u Poziomki i czekam do czwartku na wyjazd :gwizdanie:
dudi75 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Byłem założyć Test pipe-a , co w parze ze stożkiem i dolotem z kwasu dało bardzo dobry wynik , odczucia oczywiście "na skórze".W poniedziałek zakładam rury do icka , środa logi u Poziomki i czekam do czwartku na wyjazd :gwizdanie: Obys byl bardziej zadowolony po sprojeniu niz ja
SoMeS Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 i czekam do czwartku na wyjazd :gwizdanie: w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak też udać się w nadchodzącym tygodniu do dynosoftu bo za pewnie się będziesz czuł
moskal Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 Panowie , to co dzisiaj przeżyłem to jest kórwa cos czego nigdy jeszcze nie miałem. nie wiem , ale chyba moje auto jest o 5 cm krótsze od reszty B5 na świecie :gwizdanie: opusciłem troche fmica , założyłem orurowanie , ale nigdy kórwa wiecej. nic nie pasowało , ze zderzaka wyprułem dosłownie wszystko no i juz nie wygląda na "sleepera"
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 taka mała pitka a tak zderzak wybebeszony od razu konkretniej to wygląda
Krycha Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Ty chyba nie widziałeś wyprutego zderzaka
Wandej Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Panowie , to co dzisiaj przeżyłem to jest kórwa cos czego nigdy jeszcze nie miałem. nie wiem , ale chyba moje auto jest o 5 cm krótsze od reszty B5 na świecie :gwizdanie: opusciłem troche fmica , założyłem orurowanie , ale nigdy kórwa wiecej. nic nie pasowało , ze zderzaka wyprułem dosłownie wszystko no i juz nie wygląda na "sleepera" a w esowy by się zmieściło? Jak tak to zamieniaj
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Ty chyba nie widziałeś wyprutego zderzaka mój był jeszcze bardziej wypruty bo ze 2x tak jak tu więc się nie mądruj poza tym przestań za mną łazić
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Tak tak ty i ty te Twoje mądrości ja mu chyba pierdolnę albo każę zrobić to chłopakom
bakuś Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Łooo matkooo !!! Faktycznie żeś wywalił pół zderzaka ... Ale i tak masz go wysoko, wyżej ode mnie w każdym razie. A dlaczego nie zostawiłeś tych dwóch poprzeczek? Ja dzisiaj wyciąłem tą środkową część dolnej dokładki. http://img442.imageshack.us/i/beztytuujh.jpg/
poziek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 hahhahahahhahah ale paskuda :naughty: :naughty:
moskal Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 A dlaczego nie zostawiłeś tych dwóch poprzeczek? bo przeszkadzały hahhahahahhahah ale paskuda :naughty: :naughty: nawet taki wypruty i tak jest ładniejszy od twojej nieogolonej mordy :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Moskal tak teraz patrzę... aż taki problem z naciągnięciem zderzaka był przez cooler?
poziek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 nawet taki wypruty i tak jest ładniejszy od twojej nieogolonej mordy :gwizdanie: wiadomo kurfa
moskal Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 nawet taki wypruty i tak jest ładniejszy od twojej nieogolonej mordy :gwizdanie: wiadomo kurfa ciesze sie ,że zdajesz sobie z tego sprawe :kox: Kozak wyglada teraz, ale znaczek w grilu mogl bys zostawic srebrny :gwizdanie: bedzie srebrny Moskal tak teraz patrzę... aż taki problem z naciągnięciem zderzaka był przez cooler? problem jak c**j , poważnie nie wiem co jest nie tak z tym autem ale jakby mi ktoś kazał drugi raz to robić ,to bym odpuścił albo oddał do jakiegoś warsztatu robiłem praktycznie sam , wczoraj temperatura była wiadomo jaka , spędziłem w nieogrzewanym garażu od 10:00 do około 16:00 , byłem zmarznięty jak skórwysyn a to niestety nie pomaga w robocie na dodatek dzisiaj pojechałem kawałek i doładowanie spadło mi do 0,55 bara, nie wiem co jest grane , nieszczelność w układzie ?? wszystko spięte obejmami że aż trzeszczy , nie wierze zeby gdzieś na spawie była dziurka , jak miałbym to teraz rozbierać to wole sie w czubek chója ugryźć , otworzyć browara i olać to sikiem prostym. do GoodHope nie jade , ma za***iście wiać i sypać a nie uśmiecha mi sie robić 500km , nie wiedząc czy wróce. ogólnie mam nastrój na "nic nie robienie" przy aucie
moskal Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 A "zajonc" poziomka nie ma ogrzewanego garazu ? bo mogl bys u niego rozebrac i napic sie browara przy okazji no i nie musiał bys sie gryzc w c**ja moze i ma , ale mi sie poprostu kórwa nie chce
Rekomendowane odpowiedzi