MoorPH Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Najpierw czekaj na potwierdzenie co sie wysrało.. [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 13:16_________________________________________________ kolor jest bardzo ładny na zywo , zwłaszcza jak auto jest umyte, aparat tego nie odda Zgadzam się w 100%. Piękny kolorek
moskal Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 zerknąłem jeszcze raz pod maske i pasek naciągnięty jak baranie jaja , wiec jedyne co mógł zrobić to przeskoczyć o kilka zebów. miał ktos juz przypadek zerwania sie paska w czasie jazdy ??? duży strzał jest ???? słychać coś ??? bo jak mi zgasło auto to nie było zadnego dzwieku , najnormalniej w swiecie zgasło jakby paliwa zabrakło lub prądu mnie sie pasek nie zerwał , ale jak dupła szklanka to było mocne jebnięcie , a potem klepał jak skur*wysyn i przygasał jakby przeskoczył pasek to by Ci sie tłok z zaworem spotkał , a wtedy byś to usłyszał na 100% , może faktycznie brakło paliwa zupy było w c**j w baku , moze coś sie przytkało , dzwieku zadnego nie było moge dać sobie pyndla obciąć
keżor Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 zerknąłem jeszcze raz pod maske i pasek naciągnięty jak baranie jaja , wiec jedyne co mógł zrobić to przeskoczyć o kilka zebów. miał ktos juz przypadek zerwania sie paska w czasie jazdy ??? duży strzał jest ???? słychać coś ??? bo jak mi zgasło auto to nie było zadnego dzwieku , najnormalniej w swiecie zgasło jakby paliwa zabrakło lub prądu mnie sie pasek nie zerwał , ale jak dupła szklanka to było mocne jebnięcie , a potem klepał jak skur*wysyn i przygasał jakby przeskoczył pasek to by Ci sie tłok z zaworem spotkał , a wtedy byś to usłyszał na 100% , może faktycznie brakło paliwa zupy było w c**j w baku , moze coś sie przytkało , dzwieku zadnego nie było moge dać sobie pyndla obciąć to może zassało syfu do filtra paliwa i tyle może tankowałeś na jakiejś stancji "123" , "biedronka" czy "ki c**j" albo pomapa paliwa padła i przestała podawać paliwo , podpinałeś vag ? może będzie usterka na błędach widoczna ??
moskal Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 to może zassało syfu do filtra paliwa i tyle może tankowałeś na jakiejś stancji "123" , "biedronka" czy "ki ch***j" albo pomapa paliwa padła i przestała podawać paliwo , podpinałeś vag ? może będzie usterka na błędach widoczna ?? Tankuje wojskowe lewe paliwo :gwizdanie: stary nie podpinałem vaga bo warunki mam dosłownie w tej chwili polowe BTW mi to na rozrząd nie wygląda , z kazdej innej diagnozy bede sie cieszył jak dziecko , jak padła pompa wstawi sie walbro , przyda sie wkrótce :gwizdanie:
moskal Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 a gdzie masz auto?? w tej chwili wyjechałem z Rawy maziwueckiej i auto stoi na lawecie za moimi plecami :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Jasz to narobiles rumoru ze rozrzad itp... Jak krecisz normalny dzwiek ? I nie odpala ? Mogla jebnac masa rzeczy : pompa paliwa, bezpiecnzik jej np od jakiego zwarcia , modul zaplonowy , czujnik walu ( wstepnie obstawiam jego) Podepnij vaga , wykasuj bledy , zakrec auto odczytaj bledy
moskal Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Jasz to narobiles rumoru ze rozrzad bo sie troche zesrałem Podepnij vaga , wykasuj bledy , zakrec auto odczytaj bledy stoi u mechanika , nie bede znowu Poźkowi dópy zawracał o vaga , obiecał mi ze pukniemy razem scarlett , nie chce sobie u niego przeyebać
Michał Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 obiecał mi ze pukniemy razem scarlett, nie chce sobie u niego przeyebać :polew:
Nosb Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Vaga bys mial kurde to bys sam doszedl bez scarlet Vag 40 zl na alle i bys mial rozeznanie ... Moze czas zainwestowac?
Buba Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 a wystarczylo podjechac do wawy :gwizdanie:
moskal Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Opublikowano 15 Marca 2010 Vaga bys mial kurde to bys sam doszedl bez scarlet Vag 40 zl na alle i bys mial rozeznanie ... Moze czas zainwestowac? mam kabel w domu
Nosb Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To ja juz Cie nie kumam Jesli zrypal sie np czujnik polozenia walu to by wywalilo wymiana 10 minut i po problemie
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Danielku , ja po ostatnich przebojach z podłączaniem vaga wole oddać do mechanika , jak wiesz , w ciągu ostatnich 3 tygodni miałem kilka przygod , na vagu wywaliło mi błąd przepływki , wymieniłem przepływke - zero poprawy , wywaliło błąd potencjometru przepustnicy , kupiłem , wymieniłem przepustnice - zero poprawy , oddałem auto do mechanika , naprawili. Efekt był taki ze zawracałem dópe Bubie , musiał do mnie jeździć , podpinać vaga , pier**lić sie z tym , poźkowi tak samo zawracałem dópe , nie mógł se chłopak poruchać w spokoju bo ściągałem go nie raz z dópy w środku nocy. Na tą chwile mam dosyć diagnozowania auta przez vaga , bo straciłem troszke kasy , ale co gorsza nerwów , najeździłem sie , nawkórwiałem a efektu nie było. Wole oddać i mieć w dópie , chce odebrać sprawne auto reszta mnie yebie [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 06:45_________________________________________________Dzwonił mechanik : jest dziura w tłoku i głowica rozjebana
Flyer Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Wspolczucie... wczoraj w nocy przebrnalem przez Twoj watek popijajac drina. Ze tez masz cierpliwosc... :gwizdanie:
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 A tak serio, to duzo bedzie kosztować naprawa? Współczucia Tatku ;([br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 09:30_________________________________________________ to wez go zakuj odrazu 2000pln - silnik 1200pln - przekładka AEB ma kute tłoki Ze tez masz cierpliwosc... :gwizdanie: wyobraź sobie ,ze sie kończy :gwizdanie:
Krycha Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 2000pln - silnik 1200pln - przekładka O haha niezłe macie ceny
moskal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 O haha niezłe macie ceny stolyca panie :gwizdanie: ołrajt , własnie zawiozłem silnik do mechanika , do tych kosztów dojdzie rozrząd + rózne uszczelniacze itp. świeca nabroiła , rozleciała sie , później wstawie fotke
Rekomendowane odpowiedzi